2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kızlar canım kumru istedi komple sosisli 🥴 Yesem ne olur ki acaba bişey olmaz diye düşünüyorum 😅😅
Ayy deme dün istedi benim canım ama zararlı diyolar diye avucumu yaladım🤦‍♀️🤣 Bu arada kelle paça çorbası seven var mı kız arkadaşlarım çok şaşırıyor ama çok seviyorum doktoruma sordum abartmadan içebilirsin sakatata girmiyor et o dedi çoook sevindim😂

Ayy deme dün istedi benim canım ama zararlı diyolar diye avucumu yaladım🤦‍♀️🤣 Bu arada kelle paça çorbası seven var mı kız arkadaşlarım çok şaşırıyor ama çok seviyorum doktoruma sordum abartmadan içebilirsin sakatata girmiyor et o dedi çoook sevindim😂
Ay öyle dedin madem bende yemiyim bide kocam yapcaktı ne güzel oy oyy 🥴😅😅

Vallahihiç sorma çok canım çekti bende kumru delisiyimdir bol mayonezli ama o da yasak🤦‍♀️🤣🤣
Üfff 😍😍 ay bugün çok değişik şeyler canım istiyor böyle çıkıp dışarda yemek istiyorum evde pişmicek kokusunu almıcam falan ne olduğunu da bilmiyorum yeterki kokmasın istiyorum 😅

Doğrudur kuzum ama doktorda bana açıklama yapmadı sanırım o yüzden panik yaptım ama iyi dedi gördük kalp atışında vardı önemli olan bu dimi
Tabiki de önemli olan kalp sesini duyup görmen ben Perşembe günü gidicem bakalım kaç haftalık göre bilicekmiyim su bir haftadır sabah erken kalmıyorum kusmamak için midemi çok rahatsız hissettiğimde soda içiyorum rahatlatıyor işi yakında birakicam zorluyor oda iyice devamlı yemek kokusu iştah felan kalmadı ama gobis çıktı bende şimdiden 🤣🤣🤣 kazakta belli oluyor kot desen sıkmaya başladı hafiften eşofman baş vurucam artık

Üfff 😍😍 ay bugün çok değişik şeyler canım istiyor böyle çıkıp dışarda yemek istiyorum evde pişmicek kokusunu almıcam falan ne olduğunu da bilmiyorum yeterki kokmasın istiyorum 😅
İşin garibi benim diğer annelerin aksine iştahım açıldı ekşi tatlı herşeyden yemek istiyorum böyle giderse kilo artışım olacak korkuyorum ama aklımda da kalmasın istiyorum azıcık ucundan tadayım diyorum abarttım mı acaba diyorum bilmiyorum yaa bende senin gibiyim canım olur olmadık şeyler yiyesim geliyor bide önüme hazır gelse ne güzel olur dedigin gibi😂🤦‍♀️🤣

Tabiki de önemli olan kalp sesini duyup görmen ben Perşembe günü gidicem bakalım kaç haftalık göre bilicekmiyim su bir haftadır sabah erken kalmıyorum kusmamak için midemi çok rahatsız hissettiğimde soda içiyorum rahatlatıyor işi yakında birakicam zorluyor oda iyice devamlı yemek kokusu iştah felan kalmadı ama gobis çıktı bende şimdiden 🤣🤣🤣 kazakta belli oluyor kot desen sıkmaya başladı hafiften eşofman baş vurucam artık
Bende kot giyemiyorum 7+5 im ama sanki alttan göbeğim çıktı şişti gibi e tabi yeme içme alışkanlıgımda düzene girince göbekte yaptım eşofman tayt yada kayınvalidem beli lastikli pantolonlar dikiyor sagolsun onları giyiyrum

Selamlar. Benim 1 haftadır hiç belirtim yok. Sizlerde durum nasıl? 8+6yım.

Dün doktora gittim her şey yolunda. Ama ilginç şekilde belirtim yok :)
Belirtileri sonradan hissede bilirsin

İşin garibi benim diğer annelerin aksine iştahım açıldı ekşi tatlı herşeyden yemek istiyorum böyle giderse kilo artışım olacak korkuyorum ama aklımda da kalmasın istiyorum azıcık ucundan tadayım diyorum abarttım mı acaba diyorum bilmiyorum yaa bende senin gibiyim canım olur olmadık şeyler yiyesim geliyor bide önüme hazır gelse ne güzel olur dedigin gibi😂🤦‍♀️🤣
Çevremde kimse yok yakınım olsa hemen akşam yemeğine gidicem o derece eşime yazdım birşeyler bulmaya çalışıyor şimdi işten gelirken 😅😅

Bende kot giyemiyorum 7+5 im ama sanki alttan göbeğim çıktı şişti gibi e tabi yeme içme alışkanlıgımda düzene girince göbekte yaptım eşofman tayt yada kayınvalidem beli lastikli pantolonlar dikiyor sagolsun onları giyiyrum
Ne güzel işte ne güzel eski kiloma geri dönmüştüm doğumdan sonra 🤣🤣🤣 şansıma tüküren 6 ay tadını çıkardım şimdi tekrar kilo alicaz inşallah yine 10 kiloyla bitiririm

Ben çok severim evimde de yaparım hatta çorbacı ya gidip özellikle de içeriz gayette faydalı bir çorba

Kızlar sabah kavaltisini haşlanmış yumurta peynir yoğurt kaşar peyniri yemeye özen gösterin ara öğünlerde fındık ceviz badem hele ki son zamanlarda bebege kilo alımını daha çok sağlıyor muz özellikle son üç ay kala hurma yiyin günde üç dört tane normal doğumda açılmayı daha çok hizli sağlıyor son doğumum bu sayede gece üçte başlayan hafif sancıyla sabah sekizde 6 cm le haftaneye girip 8 kirtta oğlumu kucağıma aldım birde zaten nisan olayı var doğumun başladığını işaret ediyor kahve rengimsi sivimsi bir akıntı kiminin doğum anında gelir kimin kide üç dört gün önce gelip sancıyla sürmesini sağlar ama sancı beklendiği gibi zor olmuyor suyunuz gelincede hemen korkmayın doğum hemen başlamış olmuyor Sakin kalmanızı tavsiye ediyorum bunu diyen 4 duncu evladını doğuracak olan ben 🤣🤣🤣benim Nisan kontorul edilirken geldi suyumuda doktor patlamışti 🤣🤣🤣

Dün ben de istifra ettim artık. Boğulacağım ben galiba diye diye zor valla :110:

Vallahihiç sorma çok canım çekti bende kumru delisiyimdir bol mayonezli ama o da yasak🤦‍♀️🤣🤣

Kızlar bol kusmalı haftasonu. Su içsem yediklerimle cıkıyor. Ama direniyorum bulantı ilacına baslamıycam diye😂 benim de canım acayip karbonhidrat çekiyor ya. Cips kızartma desen tık yok yerim. Ama et yumurta dedinmi öyk geliyor. Corbaları bile içemiyorum. Makarna yiyesim geliyor salçalı mesela. Kumpir. Patates. Patatesi haşlayıp tereyagı kaşar üstüne mayonez zeytinle yedim😂. Mayanez istiyo canım. Yani genel olarak bildigin karbonhidrat istiyorum ya.tatlıyı da hiçç çekmıyor canım midemi bulandırıyor. Çikolata tatlı midemi kaldırıyor. Ama Taze ekmek kızarmıs mesela üstüne yag sürüp yiyebilirim. Valla zor tutuyorum kendimi kilo almayayım diye. Pazar gunu yumurtaya bakcak gözüm yoktu ama kuymak yaptım kendime miss gibi yedim. Bu arada mayonez yiyorum onu zaten pastörize hazır ürün diye. Bana doktorum sadece sakatatı yasakladı😳 sosis falan da yeme demiş olabilir ama sevmedigim için aklımda sadece sakatat kaldı. İlk hamileliğimde dikkat etmedim hiç 8-9 kilo aldım. Bunda dikkat edeyim 9-10 kiloyu geçmeyeyim diye planlıyorum😂

X