- 7 Ağustos 2019
- 150
- 85
- 32
Aynı şey tüm gece boyunca bana oldu ve uyuyamadımYa bugün kalktığımdan beri bebek çok canımı acıtıyor sağ tarafimda ayakları her zaman vurduğu yere bir itiyor içimden bişey kopuyor gibi oluyorum çok canımı yakıyor7-8 kez yaptı bunu şuan yazarken bile itiyor bu kadar acıması normal mi
Ay derdi ne anlamadim arka arkaya bideBenimki de yapıyo bazen karnımın solundan çıkmaya çalışıyo sanki öyle acıtıyogeriniyolar galiba ben de dışardan hafifçe elimle itiyorum çok canımı acıtırsa
Tamam kuşum koyayım o zaman benBen yenidoğanları lcw den almıştım 50 cm 3 kilo uyumlu diyorlar. Bir takım her ihtimale karsı 0-3 ay koyabilirsin bence
Evet yaaa uzanıyor sanırsın öyle bir ittirmeAynı şey tüm gece boyunca bana oldu ve uyuyamadım
İçerde ne yapıyorsan diye konuşuyorum ben de
Tamam canım düdük gibi durmasın çocuğumda güzel olsun yavrumOlmayabilir canım sen koy bence tosuncuk olcak senin bebe
Yenidoğan kıyafetler omuzdan itibaren hesaplanıyor bence ,51-52 cm doğsa mesela bebek 50 cm yazan yenidoğana mümkün değil sığmazlar. Ama yine 1 ay rahat giyiyorlar o kıyafetleri sanki. Ama yeğeninin maşallahı varmış 57 cmKız benim 51.5 cm dedi zaten yeğenimde 57 cm doğdu ay ben bir tık büyükte koysam mı ya olmayan var mı bu şekilde ben hastane çıkışları olur diye düşünmüştüm
Bazen kordonu da çekiştiriyor sanırsam. Göbek deliğimin içeriye çekiştirildiğini hissediyorum. O da çok can yakıyorEvet yaaa uzanıyor sanırsın öyle bir ittirme
Benimki de 37+1 bugün gittim 2845 minişBenimki minik olucak gibi 37 de bile 2850 e suyu falan saymazsak şuan 2500 anca 2 hafta daha dursa 3 anca doğar
Kız kordon senin göbeğine baglı deilkiBazen kordonu da çekiştiriyor sanırsam. Göbek deliğimin içeriye çekiştirildiğini hissediyorum. O da çok can yakıyor
Bende öyle düşünüyorum yeğenimde baya giydi diye hayırlıyorum hastane çıkışlarınıYenidoğan kıyafetler omuzdan itibaren hesaplanıyor bence ,51-52 cm doğsa mesela bebek 50 cm yazan yenidoğana mümkün değil sığmazlar. Ama yine 1 ay rahat giyiyorlar o kıyafetleri sanki. Ama yeğeninin maşallahı varmış 57 cm
Aynıyız desene bakalım kaç doğucaklrBenimki de 37+1 bugün gittim 2845 miniş
Başkalarının çocuklarını doya doya sevemiyodum hiç bi doğsun çap çap vurcam poposuna baldırlarını ısırcam dişlerim kamaşıyorAy derdi ne anlamadim arka arkaya bideBı çıksın ordan göstericem o ayaklarına
Evet normal doğum için iyi bir şey bence küçük olmalarıAynıyız desene bakalım kaç doğucaklrminyon olucaklar ama onu anladim
BiliyorumKız kordon senin göbeğine baglı deilki
Ay dimiii yaa hep bı tedirginlik oluyordu insandaBaşkalarının çocuklarını doya doya sevemiyodum hiç bi doğsun çap çap vurcam poposuna baldırlarını ısırcam dişlerim kamaşıyor
Yok olmadim canım 38+3 de gidicem haftaya Perşembe o zaman yapicakmisEvet normal doğum için iyi bir şey bence küçük olmalarıçatı muayenesi oldun mu canım sen? Nasıl gecti?
canım işte diğer göğsümde o bezeler sert değil yumuşacık ama sol göğsüm taş gibi sağmadan önce, sağdıktan sonra da içinde topak topak sertlikler var, rengi de kırmızı. şimdilik 2 saatte bir sağıyorum, akşam eşim gelince duş+masaj+soğuk kompres denicem geçmezse yarın doktora giderim inş. çok sağolKuzum senin bezeler var dediğin normal süt bezlerin olmasın sakın? Çünkü bak onların yapısı da böyle ufak ufak topak gibi. Hamileliğin sonlarında iyice şişiyorlar ve doğum olduktan sonra daha da fazla şişiyorlar. Acaba onlar şişti de sen ona mı alışamadın kiAteşin de normal çok şükür.
Benim tahminim memelerin şu an harıl harıl süt üretiyor, kan dolaşımın arttı dolayısıyla o yüzden böyle hissediyorsun diye düşünüyorum.
Eline büyük sertlikler geliyorsa, senin ateşin çıkarsa ve memenin formu rengi falan ciddi değişirse mutlaka acile git tabi ki. Yine evde bi sıcak kompres yap, masaj yap, arkadaşın dediği gibi tarakla masajı bi dene. Hatta bizde ebeler demişti, sağım yaparken eğer ağrın sızın olmazsa öne eğilip yer çekimini de kullan.
Buz konusundan emin değilim, genelde sıcak uygulanır kasları ve dokuları gevşetmek adına. Buzu doktoruna sor mutlaka canım kullanmadan önce
İstanbuldayım canım önce kendi hastaneme bir sorayım bu da aklımda olsun teşekkürlerkuşum istanbuldaysan medipollerde emzirme danışmanları var fiyatları çok pahalı değildir bence