2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bebeklerinizin kulaklarını nasıl temizliyorsunuz kir birikmiş içinde ıslak bezle aldırsam kenarlarından

Evet aslında çocuktsn once çok taktik yapardim. Ama artık sıkıldım, taktik yapmak istemiyorum. çocugu daha çok o istemişti. Ben çocuk istemedim açıkçası. Hiç istemedim. Şu an çok seviyorum canımı veririm ama her zorlandığımda eğer yardım etmezse onu suçluyorum içten içe. Onun daha çok sorumluluk almasi gerektiğini düşünürken tersi oldu. Ve bu okey ne ben çözemedim. Erkekler bayılıyor. Sanırım haklısın müsade etmek lazım arada. Ama işte of ben dinlenip stress atamıyorsam o da atmasin istiyorum
Regl değil sanırım canım bugün gelen giden yok ara kanama gibi bir şeydi galiba
O da oluyormus. Ama yinede doktora gitmekte fayda var

ben trendyoldan aldım, içinde bariz parfüm kokusu var canım ya. kendim için kullanırım ama bebek için rahatsız edici geldi bana. ben mi sahte ürün aldım acaba? seninkinde de var mı o koku?
Trendyol vb. Hiç güvenmeyin. Ecza ürünü almayın. Taklit çoğu. Eczacı göstermişti bana. Güneş kremlerinde orijinali ile trendyoldan aldığım arasındaki farkları. Sahtesini yapıyorlar her şeyin.

Deneyimli anneler, bebegim 8 gunluk ama cok uyuyor. Memede aktif emis suresi de 5-10 dk yi gecmiyor. Hic acikip aglamiyor da, zorla uyandiriyoruz. Bu uyusukluk halini yasayan oldu mu aranizda? Ne yapmak lazim?
Sarilik için doktora kontrol ettirmeyi unutma ve muhakkak uyandır emzir. Çok zor oluyor ama mecbur. Sarılık uyku yapar teni ve gözlerini kontrol et muhakkak.
Biz yemek yerken ağlayıp emmek istiyor bizimki. Bizim bir şeyler yememizi izlemek aciktiriyor galiba.
Kızlar Braun kulaktan ateş ölçer alacağım ama hangisini almalıyım? 6525 fiyatına değiyor mu 6520 veya 3030 olan modelleri nasıl? Onlar daha uygun ama farklarını çok anlayamadım
Ben e bebekten nexus marka aldim. 500ctl idi. 6bin çok para. Bebek arabası 6bin TL. Zaten sen 38i geçtiğini tespit ettikten sonra gerisi hastanede bakılıyor.
Ay hep yanlış yapmışım. Çocuğu koluma yatırıyordum ben. Ya benimki keyfi canı isterse emiyor artık. Hiç yoktan iyidir ama benim en sevdiğim birlikte uyumak :') o zaman eriyorum resmen o kadar hoşuma gidiyor ki. :) Motive oluyorum.

GAZ VE KAKA SORUNU YAŞAYANLAR :

Ya kızlar benim bebisin bir düzeni oldu. Akşam 9dan sonra (bazen 6da başlıyor) gaz sancısı ağlamasi ama saat 12 dedim mi tık bitiyor. (bazen 2ye kadar uzuyor ama) ama o 3 saat o kadar ağlıyor ki. Bir sürü göz yaşı akıyor. Yemiyor hiçbir şey ne meme, ne Mama. Bugün bir çözüm bulduk. Bir iki kişi demişti zaten "kanguru" gaza iyi geliyor diye. Kanguruys koyup evin içinde yürüdüm. Sakinleşti, gözleri kapalı emzik emdi içinde. Yaklaşık 10dan 12 ye kadar. Kanguruyu açınca biraz ağladı ve tüm gaz, kakayı yapiverdi rahatladı. Yarın saat 9da daha ağlamadan koymayı planlıyorum. Saat başı açıp gaz çıkartmasi için bekleyeceğim. Paylaşmak istedim gaz sorunu olanlar için. Gaz ilacı sapsimplexte veriyorum bu arada. İnşallah sizinde işinize yarar bu yöntem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…