- 24 Aralık 2019
- 418
- 381
- 31
Canim hamilelik akıntısı o devam edecekKızlar akıntıniz var mı sizinde benim beyaz akıntım var geçmedi bayadır sizde durum nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hamilelik akıntısı o devam edecekKızlar akıntıniz var mı sizinde benim beyaz akıntım var geçmedi bayadır sizde durum nasıl
Doktor keseyi gördüğünde kaç hafta kaç günde olduğunu söyleyecek zaten ama hangi hesaplamaya göre 4+5 oluyormerhaba benimde 16 aralık sat ama adet döngüm 35 gün ve ben 4+5 im şuan hesaplamalara göre pazartesi günü yani 5+2 de keseye bakmaya gidicez.
Kafamı karıştıran adet döngüsüne göre 1 hafta fark çıkıyor
Uygulama doğru sayıyorsa eğer 25 Eylül e geri sayııımBenim gibi gebeliğini henüz yeni öğrenen Eylül anası yok mudur ya
İlk hamilelikte mi 13 haftalıkta duydunuz yoksa ilerleyen hamileliklerde mi fark ediyor mu yaniBüyümüştür tabikide nie büyümesin zaman su gibi akıp gecicek hamisligini karnındaki hareketlerini bile ozliyceksin ben 13 haftalıkken hissetmeye başlamıştım hareketlerini
Hamilelik sayısına göre değişiyor cnm üçüncüyü 13 haftalıkken net bir şekilde hissediyordum bakalım bunu ne zaman hissedicemİlk hamilelikte mi 13 haftalıkta duydunuz yoksa ilerleyen hamileliklerde mi fark ediyor mu yani
Zaten buda evin ortasına düşen bomba misali oldu beklemmedik birşeydi korunmaya rahman oldu hayırlısı böyleymiş diyorum buda sağlıklı doğsun da gerisi önemli değilİlk hamilelikte mi 13 haftalıkta duydunuz yoksa ilerleyen hamileliklerde mi fark ediyor mu yani
Bunuda çabuk hissedebilirsin o zaman hayırlısı bakalımHamilelik sayısına göre değişiyor cnm üçüncüyü 13 haftalıkken net bir şekilde hissediyordum bakalım bunu ne zaman hissedicem
Allah'ın versi gelmiş onu da size sağ sağlim gelsin bakalımZaten buda evin ortasına düşen bomba misali oldu beklemmedik birşeydi korunmaya rahman oldu hayırlısı böyleymiş diyorum buda sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil
Anladım canım doktorlada bir konuşayımHayr fetal.dna dan daha mantıklı diyorlar teste. Bildiğim kadarıyla 15 bin falan
Beta değeriyle bi alakası var mı kalp atışının acabaBende doktora gittim bu gün kalp atışı için çok şükür bi sıkıntımız yok duyduk 6+5 de Linakiz tablo için antalya birde
Merhaba kalp atışının beta değeriyle bı ilgisi yok diye biliyorum. Beta keseyi görmek için genelde bakiliyo yada diğer ihtimalleri elemek için. Doktorlar keseyi gordugu anda tekrar Beta takibini biraktiriyorlar. Artık kesenin gelişimine göre bebek ve kalp atisi duyuluyorBeta değeriyle bi alakası var mı kalp atışının acaba
Ay iyi bari kan vermekten canım çıktı çok zorlanıyorum. TeşekkürlerMerhaba kalp atışının beta değeriyle bı ilgisi yok diye biliyorum. Beta keseyi görmek için genelde bakiliyo yada diğer ihtimalleri elemek için. Doktorlar keseyi gordugu anda tekrar Beta takibini biraktiriyorlar. Artık kesenin gelişimine göre bebek ve kalp atisi duyuluyor
Bi uygulamadan hesapladim döngü suresini 28 seçince hafta yuksek çıkıyor ben 35 günlük döngüyle oluyorum 35i seçtim ve 4+5 dediDoktor keseyi gördüğünde kaç hafta kaç günde olduğunu söyleyecek zaten ama hangi hesaplamaya göre 4+5 oluyor
Ay benimde kan verme fobim var iğneden korkmuyorumda hemşire kolumu sıkıyor ya o an başlıyor fenalaşma kolumun yumuşak kısmına kimsenin dokunmaması lazım helede iğne tarzı bişey girdiginde elim ayağım boşalıyor valla kaçtır kan veriyorum bebiş sayesinde allah dayanma gücü veriyor dahada versin inşallahAy iyi bari kan vermekten canım çıktı çok zorlanıyorum. Teşekkürler
Rica ederim Artışıniz düzenliyse bir an önce keseyi görürsünüz inşallah. Şimdiden hayirli uğurlu olsunAy iyi bari kan vermekten canım çıktı çok zorlanıyorum. Teşekkürler
Hımmm aslında tamamen yumurtlamaya bağlı ovülasyon testi yaptırmadıydanız sadece ultrasonda kaç hafta olduğuz çıkar. Ben ultrasonda iki gün gerideydim nedenini sorduğumda doktor yumurtlama için şu an 28 gün için 12 günü baz alıyoruz ama bu 10 yada 14 gün bazen 15 16 gün de olabiliyor o yüzden uygulamayı değil ultrasonu takip etmeliyiz ama zaten genelde bebekler aradaki farkı çok rahat kapatır dedi. Hiç endişe etmeyin ve doktora güveninBi uygulamadan hesapladim döngü suresini 28 seçince hafta yuksek çıkıyor ben 35 günlük döngüyle oluyorum 35i seçtim ve 4+5 dedi
Hayırlısı cnm inşallah kısa zamanda inşallah sende hissedersinBunuda çabuk hissedebilirsin o zaman hayırlısı bakalım
Amin inşallahAllah'ın versi gelmiş onu da size sağ sağlim gelsin bakalım