2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
merhaba benimde 16 aralık sat ama adet döngüm 35 gün ve ben 4+5 im şuan hesaplamalara göre pazartesi günü yani 5+2 de keseye bakmaya gidicez.

Kafamı karıştıran adet döngüsüne göre 1 hafta fark çıkıyor
Doktor keseyi gördüğünde kaç hafta kaç günde olduğunu söyleyecek zaten ama hangi hesaplamaya göre 4+5 oluyor 🤔🤔

İlk hamilelikte mi 13 haftalıkta duydunuz yoksa ilerleyen hamileliklerde mi fark ediyor mu yani
Hamilelik sayısına göre değişiyor cnm üçüncüyü 13 haftalıkken net bir şekilde hissediyordum bakalım bunu ne zaman hissedicem

İlk hamilelikte mi 13 haftalıkta duydunuz yoksa ilerleyen hamileliklerde mi fark ediyor mu yani
Zaten buda evin ortasına düşen bomba misali oldu beklemmedik birşeydi korunmaya rahman oldu hayırlısı böyleymiş diyorum buda sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil

Beta değeriyle bi alakası var mı kalp atışının acaba
Merhaba kalp atışının beta değeriyle bı ilgisi yok diye biliyorum. Beta keseyi görmek için genelde bakiliyo yada diğer ihtimalleri elemek için. Doktorlar keseyi gordugu anda tekrar Beta takibini biraktiriyorlar. Artık kesenin gelişimine göre bebek ve kalp atisi duyuluyor

Merhaba kalp atışının beta değeriyle bı ilgisi yok diye biliyorum. Beta keseyi görmek için genelde bakiliyo yada diğer ihtimalleri elemek için. Doktorlar keseyi gordugu anda tekrar Beta takibini biraktiriyorlar. Artık kesenin gelişimine göre bebek ve kalp atisi duyuluyor
Ay iyi bari kan vermekten canım çıktı çok zorlanıyorum. Teşekkürler 🫶🏻🫶🏻

Ay iyi bari kan vermekten canım çıktı çok zorlanıyorum. Teşekkürler 🫶🏻🫶🏻
Ay benimde kan verme fobim var iğneden korkmuyorumda hemşire kolumu sıkıyor ya o an başlıyor fenalaşma kolumun yumuşak kısmına kimsenin dokunmaması lazım helede iğne tarzı bişey girdiginde elim ayağım boşalıyor valla kaçtır kan veriyorum bebiş sayesinde allah dayanma gücü veriyor dahada versin inşallah🥹😍

Bi uygulamadan hesapladim döngü suresini 28 seçince hafta yuksek çıkıyor ben 35 günlük döngüyle oluyorum 35i seçtim ve 4+5 dedi
Hımmm aslında tamamen yumurtlamaya bağlı ovülasyon testi yaptırmadıydanız sadece ultrasonda kaç hafta olduğuz çıkar. Ben ultrasonda iki gün gerideydim nedenini sorduğumda doktor yumurtlama için şu an 28 gün için 12 günü baz alıyoruz ama bu 10 yada 14 gün bazen 15 16 gün de olabiliyor o yüzden uygulamayı değil ultrasonu takip etmeliyiz ama zaten genelde bebekler aradaki farkı çok rahat kapatır dedi. Hiç endişe etmeyin ve doktora güvenin 💛

Kızlar 1 hafta sonra ultrasonum var. 6 haftalık olucağım inṣAllah. Sizce altan mı bakacak yoksa karın'dan mı. Çok utangaç biriyim 😅

X