2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Uykusuz kaldığı için de huysuz zaten o yüzden uykuya dalamıyor çok yorgun. Banyo yaptırmayı denedin mi belki rahatlar mayışır bi uyusa düzelir aslında gazı varsa da banyo rahatlatır
banyo yaptırdık dün gece. 3e kadar uyudu az da olsa ama sonra yine fıldır fıldır gözler. aslında bu kadar uyumamasına rağmen çok huzursuz değil. tuhaf olan da o valla kv geldi yardıma, kocam kendisi destek olamayınca annesini çağırmış. neyse sağolsun biraz rahatladım yine de. babannesinin ayağında uyuyor 40 dkdır bakalım inşallah dinlenir

inşallah ondandır canım. enfeksiyon, hastalık vs olmasın da bunlar bi şekilde atlatılır. gece tahammülüm aşırı düşük oluyor ama gündüz yine bi şekilde kafayı topluyorum bizimki de elini cukcuklamaya başladı. komple elini emiyor birkaç gündür

İnşallah canım, aman hastalık olmasın Benim de pilim bitiyor valla gece olunca. Bizimki de bir süredir hep eli ağzında geziyor insan ister istemez aç mı diye düşünüyor ama oral dönem başladı

Sadece aşı ücreti mi bu Sağlık ocağında mı yaptırdınız eczaneden alıp
Evet maalesef sadece aşı ücreti. Canım 3. Ay kontrolünde eczaneden alıp doktorumuza yaptırdım ben, sağlık ocağında da yapılıyor ama biraz ağır bir aşı olduğu için ben doktorda yaptırdım

Bizim 3. Ayımızda sadece rota aşısı var, memenjitten bahsetmediler hiç sağlık ocağında
Bana da sağlık ocağından bir şey demediler, doktorumuzla konuştuk. İlk kızıma da 3,5,7. Aylar yaptırmıştım, bu kızımda da bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum

Bacaktan mı yaptı canım ?
Bana da sağlık ocağından bir şey demediler, doktorumuzla konuştuk. İlk kızıma da 3,5,7. Aylar yaptırmıştım, bu kızımda da bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum
Anladım canım, 3. Ay kontrolünde doktorumuza sorarım ben de, 9 Aralıkta 3 aylık olacağız

Ne kadar hasta benimkide hasta da yarın aşıya gidicektik. Ateş falan yok ama balgamlanıodu biraz sesi kısıldı gibi hatta
Bizim de ateş yok öksürük ve balgam var. Ciğere inmemiş şükür. Bana göre çok hasta doktora göre iyi

Bu yenidogan donemi ne zaman bitiyor, cocuga uyku konusunda bi rahat vermiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…