- 19 Şubat 2024
- 1.040
- 914
- 31
banyo yaptırdık dün gece. 3e kadar uyudu az da olsa ama sonra yine fıldır fıldır gözler. aslında bu kadar uyumamasına rağmen çok huzursuz değil. tuhaf olan da o vallaUykusuz kaldığı için de huysuz zaten o yüzden uykuya dalamıyor çok yorgun. Banyo yaptırmayı denedin mi belki rahatlar mayışır bi uyusa düzelir aslında gazı varsa da banyo rahatlatır
inşallah ondandır canım. enfeksiyon, hastalık vs olmasın da bunlar bi şekilde atlatılır. gece tahammülüm aşırı düşük oluyor ama gündüz yine bi şekilde kafayı topluyorumAma keyfi yerindeyse çok sıkıntısı olduğunu sanmıyorum ya, bazen gelişim gösterdikleri günler uykuya aşırı direniyorlar, ondan da olabilir. Bizim uykunun bozulduğu ya da çok ağladığı günün ertesi günü yeni bişeyler görmeye başlıyorum. Geçen haftalarda mesela sesini keşfetmeye başladı, o günden beri çığlık atıyor
İnşallah canım, aman hastalık olmasıninşallah ondandır canım. enfeksiyon, hastalık vs olmasın da bunlar bi şekilde atlatılır. gece tahammülüm aşırı düşük oluyor ama gündüz yine bi şekilde kafayı topluyorumbizimki de elini cukcuklamaya başladı. komple elini emiyor birkaç gündür
Benimki de 12 gunlukken 4-5 saat mi ne uyumustu. Uyuyaklmışım. Uyanınca emzirirken Ağlamıştım bi yandan daGeçen aklıma bebeğim 1 aylıkken 3 saat 45 dk uyumuş çok korktum yazdığım geldi güldüm djjddhhd salak ben
Yuh biz rotayı dün 2300e yaptırdık menenjit 5 bin civarında mı o zamanKızlar ben bugün menenjitlerin ve rotanın ilk dozunu yaptırdım. 7200 tuttu toplam
Onlarda 2 küsür işte 2 tane menenjit aşısı oluyorYuh biz rotayı dün 2300e yaptırdık menenjit 5 bin civarında mı o zaman
Sadece aşı ücreti mi buOnlarda 2 küsür işte 2 tane menenjit aşısı oluyor
Bizim 3. Ayımızda sadece rota aşısı var, memenjitten bahsetmediler hiç sağlık ocağındaKızlar ben bugün menenjitlerin ve rotanın ilk dozunu yaptırdım. 7200 tuttu toplam
Evet maalesef sadece aşı ücreti. Canım 3. Ay kontrolünde eczaneden alıp doktorumuza yaptırdım ben, sağlık ocağında da yapılıyor ama biraz ağır bir aşı olduğu için ben doktorda yaptırdımSadece aşı ücreti mi buSağlık ocağında mı yaptırdınız eczaneden alıp
Bana da sağlık ocağından bir şey demediler, doktorumuzla konuştuk. İlk kızıma da 3,5,7. Aylar yaptırmıştım, bu kızımda da bu şekilde yaptırmayı düşünüyorumBizim 3. Ayımızda sadece rota aşısı var, memenjitten bahsetmediler hiç sağlık ocağında
Bacaktan mı yaptı canım ?Evet maalesef sadece aşı ücreti. Canım 3. Ay kontrolünde eczaneden alıp doktorumuza yaptırdım ben, sağlık ocağında da yapılıyor ama biraz ağır bir aşı olduğu için ben doktorda yaptırdım
Anladım canım, 3. Ay kontrolünde doktorumuza sorarım ben de, 9 Aralıkta 3 aylık olacağızBana da sağlık ocağından bir şey demediler, doktorumuzla konuştuk. İlk kızıma da 3,5,7. Aylar yaptırmıştım, bu kızımda da bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum
Ever canım bacaktan,hatta benim kız biraz hastaydı bir şey olmaz dediBacaktan mı yaptı canım ?
Anladım canım, 3. Ay kontrolünde doktorumuza sorarım ben de, 9 Aralıkta 3 aylık olacağız
Ne kadar hastaEver canım bacaktan,hatta benim kız biraz hastaydı bir şey olmaz dedi
Bizim de ateş yok öksürük ve balgam var. Ciğere inmemiş şükür. Bana göre çok hastaNe kadar hastabenimkide hasta da yarın aşıya gidicektik. Ateş falan yok ama balgamlanıodu biraz sesi kısıldı gibi hatta
Benimkide cigerde değildi sf ile balgam da cıkmıyo temizleyince ya ben temizleyemıyorum ya da yok artık.Bizim de ateş yok öksürük ve balgam var. Ciğere inmemiş şükür. Bana göre çok hastadoktora göre iyi
Evet baktik, kilo alimi normal ama iste anneliq likir likir ve uzun uzun icmeyince doymuyor mu acaba diyorumKilo alımına baktınız mı hiç eğer alıyorsa aç kalmıyordur
Evet duzenli kilo aliyor, doktor kontrolumuze daha var ama ben tarttiriyorum ara ara emin olmak icinBenim bebeğim de öyleydi burdakiler bilir ağlamıyodu doydu sanıyodum uyuyodu ama kilo alımı durmuş mesela. Düzenli kilo artışı var mı baktırdınız mı?
Bu yenidogan donemi ne zaman bitiyor, cocuga uyku konusunda bi rahat vermiyorum :)Bez sayısı ve kilosu iyiyse doyuyordur canım evet ama yenidoğan döneminde uykuyu çok yenemiyorlar sen uyutmama konusunda ısrarcı ol tavsiyem. Bir de 7-8 dk aktif mi emiyor memen boşalıyor mu boşalıyorsa çenesi kuvvetli demek ki maşallah diyelim
Evet evet aynısı ya, ilk başlara çok güzel çıkıyordu şimdi çıkmıyor ama öksürük ve hırıltı devamBenimkide cigerde değildi sf ile balgam da cıkmıyo temizleyince ya ben temizleyemıyorum ya da yok artık.