- 12 Aralık 2023
- 910
- 837
Bence de beğendiğin şeylerden bir kaç parça alabilirsin canımOff evet yaa kesinlikle benim favorilerimde öyle bende cinsiyetsiz şeyler kızında erkeğinde giyecegi şeyler almak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de beğendiğin şeylerden bir kaç parça alabilirsin canımOff evet yaa kesinlikle benim favorilerimde öyle bende cinsiyetsiz şeyler kızında erkeğinde giyecegi şeyler almak istiyorum
Çin takviminde tüp bebekler için de tahmin var mıHahaha çin takvimi hesabına göre kız çıkıyor benim ki
Vardır heralde dene bakalımÇin takviminde tüp bebekler için de tahmin var mı
Canım ben de daha almadım bi kalp atışını falan göreyim 3.aya girsin sağlıkla göreyim öyle alayım dedimKızlar hiç daha bebiş için herhangi bişeyler aldınızmı kendi annem çok çok hevesli çanta bile olsa alsam hediye dursa kenarda diyor tam işlevi kalitesini kullanışı araştırmadan da aldırmak istemiyorum bende hevesliyim tabi siz neler düşünüyorsunuz
Sizde otomatik olarak hesaplayandan mı yaptınızAy kızlar benim ilk çocuğunda Çin takvimi doğru çıktı çevremden bi kaç kişinin de doğru çıktı eğlenceli süreçler bunlar, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sat 5 aralık ilk defa iki gündür midem bulanıyor karın ağrım hiç geçmedi zaten belime kalçama vurmaya başladı rahim genişlediği içinmişSat 4 aralık civarı olan hamişler nasıl gidiyor, benim hafif arka yanlarım ağrıyor, sol üst bacağımın etleri ağrıyor , kasığımda mı karnımda mı bilmiyorum bi ağrı var ama adet sancısı gibi değil. Mide bulantısı var. Üşütmekten mi acaba
İlk kusmamı yaşadım bugün, dün biraz üşüttüm ben sanırım kısa bir süre dışarıdaydım, vücudum ağrıyor resmenSat 5 aralık ilk defa iki gündür midem bulanıyor karın ağrım hiç geçmedi zaten belime kalçama vurmaya başladı rahim genişlediği içinmiş
Benimki de ilk çocugumda doğru çıktı çevremede yapmıştım onlarda doğru çıkmıştı şimdi yine erkek çıkıyor ama gönlüm kızdan yanaAy kızlar benim ilk çocuğunda Çin takvimi doğru çıktı çevremden bi kaç kişinin de doğru çıktı eğlenceli süreçler bunlar, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba ben de 5+2 hamileyim
Benim birinde kız birinde erkek çıktı çin takvimine göre hangisine inancaz şimdiHahaha çin takvimi hesabına göre kız çıkıyor benim ki
Daha benim bulantılarım başlamadı ama tuzlu şeyler bulantıyı azaltiyomus tuzlu salatalık en iyisi de tuzlu çubuk kraker ise yariyomus benim başlamadığı için bilmiyorum ama dene istersen belki işe yarar bı de doktorun hangi ilacı verdi bana prilam verdi akşamlar 2 tane kullanılmadan bulantilarin başladığı zaman kullan dediKızlar 8. Hafta çok kötü geçiyor halsizim, bulantı hiç geçmiyor ve hiçbirşey yiyemiyorum zorla bebek için yiyorum var mı bu durumda olan neler yapıyorsunuz mide bulantısı için doktor ilaç verdi içtim işe yaramadı bıraktım
Mixfolic verdi bana doktorumhanımlar merhaba hangi folik asite başlıyorsunuz yada kullanıyorsunuz. doktoroum bana bir tane önerdi ama daha önce adını hiç duymamıştım. sanki ilaç mümessillerinden birisi tanıtımı güzel yapmışta doktorum da onu deniyormuş gibi hissettim
Aynı şekilde canım. Ben sıcak suyun içine bir kaç yaprak taze nane koyup içiyorum bende çok işe yaradı. Bir de folik asit bulantımi çok artırıyor onu sabah değil akşam yatarken içiyorum. Hiç hapa yonelmedim uyku getirdiğini söylüyorlar. Okulların tatil olduğu şu durumda çocuklar evdeyken uykulu olmaktansa bulantili olmayı tercih ediyorumKızlar 8. Hafta çok kötü geçiyor halsizim, bulantı hiç geçmiyor ve hiçbirşey yiyemiyorum zorla bebek için yiyorum var mı bu durumda olan neler yapıyorsunuz mide bulantısı için doktor ilaç verdi içtim işe yaramadı bıraktım
İlacın ismi prifemyn canım çubuk kraker sürekli yiyorum ama çokta fayda vermiyor malesef salatalık yiyemiyorum çok kötü yapıyor cumartesi randevuda söyleyeyim ilacımı değiştirsinDaha benim bulantılarım başlamadı ama tuzlu şeyler bulantıyı azaltiyomus tuzlu salatalık en iyisi de tuzlu çubuk kraker ise yariyomus benim başlamadığı için bilmiyorum ama dene istersen belki işe yarar bı de doktorun hangi ilacı verdi bana prilam verdi akşamlar 2 tane kullanılmadan bulantilarin başladığı zaman kullan dedi
sizinki vitaminli falan sanırım benimki dümdüz folicMixfolic verdi bana doktorum