2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Evet canım 11 12 gibi söylüyorlar çoğunlukla
Kızlar hiç daha bebiş için herhangi bişeyler aldınızmı kendi annem çok çok hevesli çanta bile olsa alsam hediye dursa kenarda diyor tam işlevi kalitesini kullanışı araştırmadan da aldırmak istemiyorum bende hevesliyim tabi siz neler düşünüyorsunuz

Evet sizde devir teslim torwni olucak
O değilde bizi son zamanlar çok güldürecek kalkisimiz yürüyüşumuz onuda geçtim devamlı lavaboya gidicez dolaşmaya bile çıksak lavabo ariycaz etrafta ben çok gezdim her akşam dolasmaya çıktım yürüyüş yaptım faydasını çok gördüm 6 cm le hastaneye gittim sabah sekizde buçukta kucağıma almıştım yine aynı morotana devam bol bol yürüyen yurumek açılmayı etkiliyor merdiven inip çıkmak aynı durumu yasiycak olmak güldürüyor

Ben hiç birşey almiycam eğer erkek se kizsada bir iki parça kıyafet Alicam beşik olsun yürüteç ana kucağı kanguru derken hepsi var artık abisinden devir teslim töreni yaparız artık doğumdan sonra

Benim rekorum 1 diş fırcalama süresi. Tuvalete girdim dişimi fırcalarken tekrar geldi. ayagını dayadı heralde bebik o ara

Ben hiç birşey almiycam eğer erkek se kizsada bir iki parça kıyafet Alicam beşik olsun yürüteç ana kucağı kanguru derken hepsi var artık abisinden devir teslim töreni yaparız artık doğumdan sonra
Vallahi hem akıllıca hem cebe dost benim ilk çocuk olacak kısmetse bilmiyorum napıcam

Ben de almayı pek dusunmuyorum tabi son hafta değişirde mesela benim kız 37 ye girdigimzde dogdu 3,5 kilo 52 cm. Karnımda 1 hafta daha dursa tosuncuktu. Aldıgım hüçbişeye sığmazdı. Vefat ettigi için giydiremedim ama aldıgım cogu seyin üstünde 50 cm yazıyo. Onları bile giydiremiycekmişim. Bez desen stoklamaya gerek yok bizimki 1 numarayı aldık ama paketi bitirip 2 ye geccekmiş demekki. Stoklasam elde kalırdı. Bi arkadaş bebegine premature bezi aldı 1 numara buyuk geliyo die. Bebegin kaç kilo dogcagını hüç bilemiyoruz hastanenin yanında market var sıkışsam bile alırım gozuyle bakıyorum şuanda. 1 arkadasım var son ay gittiler herşeylerini aldılar geldiler.

Kız öğlen kalk fazla yasamiyorsun bulantıyı ben şuan öyle yapıyorum iki gündür öğlen kalkıyorum hissetmiyorum ama midemi rahatsız hissediyomuyum evet ediyorum ama kusma pek olmuyor
Doğru diyorsun en çok bulantı sabah saatleri zaten 12 ye kadar berbat midem öğleden sonra rahatlamaya başlıyorum.

Vallahi hem akıllıca hem cebe dost benim ilk çocuk olacak kısmetse bilmiyorum napıcam
İlk olucagi için masraf çok olsun ama tatlı telaş bunlar
Ya zaten fazla birşey almaya gerek yok hemen gelişip kilo alıyorlar

İlk olucagi için masraf çok olsun ama tatlı telaş bunlar

Ya zaten fazla birşey almaya gerek yok hemen gelişip kilo alıyorlar
Kızlar iç çamaşırı olarak yüksel bel mi kullanıyorsunuz ben sanki yüksek bel olmayınca böyle rahatsız hissediyorum bebişe baskı olacak gibi yaa

Daha baskı olmaz canım ya pantalon gidersen baskı yapar ama iç çamaşırı yapmaz
Düğmesiz lastikli yüksek bel pantolonlar tercih ediyorum işe gittiğim için mecburen pantolon giyiyorum ama iç çamaşırı göbek deliğimin altında kalıyor sanki böyle bişey olacak gibi korkuyorum yüksek bel iç çamaşırı giyince daha rahatım ondan sordum

Anladm canım tabi nasıl rahat ediyorsan öyle giyin ama korkma o kadarlık şey baskı yapmaz ben eşofman tayt kullanıyorum tabi evde olunca rahat ama iç çamaşırı kullanımını daha değiştirmedim ileryen dönemlerde mecbur alacağız

Çok teşekkür ederim yavrucum

Ben aldım İlk gebeliğin verdiği heyecanla çok çok beğendiğim bir kaç şeye karşı koyamadim Cinsiyetsiz şeyler tercih ettim tabii genelde renksiz. Yeni doğan değil 3-6 ay aldim genelde kışlık şeyler Allah sağlıkla giymeyi de nasip eder inşallah bugün bir arkadaşım da gezerken görünce minnosuma hediye almış çok mutlu oldum öğrendiğim günden beri kendime asla bir şey almıyorum zaten bütün favorilerim bebek ihtiyaçları ile doldu diyebilirim

Off evet yaa kesinlikle benim favorilerimde öyle bende cinsiyetsiz şeyler kızında erkeğinde giyecegi şeyler almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…