Anladım dediğinizi şimdi ben araştırayım yinede inşallah olur faydalanırım bndesöyle bir durum var sigorta şirketleri genelde sadece hamilelik için değil farklı bir hastalık da olsa teşhisi önceden koyulmuş bir durumu kapsamıyor. ameliyat vs beleşe getirmeyelim diye.
mesela eşimin bu sigortayı yaptırmadan önce varikosel teşhisi koyulmuştu o ameliyatı karşılamadığını söylediler. sigorta yaptırdıktan sonraki teşhisler için geçerli. benher sigorta aynı diye biliyorum ama ek ücret talep edip yaparlarmı bilemem.
inşallahAnladım dediğinizi şimdi ben araştırayım yinede inşallah olur faydalanırım bnde
Erkn degil mi canım biraz yaKızlar şimdiden cinsiyet merak ediyorumbazıları keseden vs anlıyor
1 aydı demekki 40 gün yapmışlaraynen sadece doğum değil gebelik takibi için muayene de ücretli oluyo bende anadolu yaptırdım 40 gün süresi vardı.
Aynen aloyan çok benim köşemde böyleydi erkek demişlerdi erkek olmuştu birde cintakvimi ne bak belki uyarKızlar şimdiden cinsiyet merak ediyorumbazıları keseden vs anlıyor
Aynen. Dolucak güzel olucak amaMinişler nasıl da büyüyorlar. Bu da bizim bugunki ultrasonumuz. Bu ay artık böyle görüntülerle dolacak burasi inşallah
Kaçıncı haftanız şuan bi önceki kontrolde az mı duymuştunuz acaba bende 7+5 im çok az bi atım duydum bugün çok üzgünümKızlar doktordan geldik herşey yolunda hiçbir sıkıntımız yok kalp atışını maşallah ki daha hızlı ve güzel duyduk benden de rubella gibi şeyler için kan istedi verdim akşama çıkacak bakalım
Otomatik çin takvimi erkek diyor canım sağlıklı olsun da minnoş önceden kayıplar olunca insan korkuyorAynen aloyan çok benim köşemde böyleydi erkek demişlerdi erkek olmuştu birde cintakvimi ne bak belki uyar
Hiç sorma canım alışveriş yapmamak için zor tutuyorumErkn degil mi canım biraz ya
Bende bakıyorum ve çok merak ediyorumHiç sorma canım alışveriş yapmamak için zor tutuyorum
Allah'ın izniyle sağ sağlım kucağına alıcaksın kuzunuOtomatik çin takvimi erkek diyor canım sağlıklı olsun da minnoş önceden kayıplar olunca insan korkuyor
Geçen hafta gitmiştik ilk defa zaten güzel duymuştuk şuan 7. Haftamdayım bugün daha net hızlı duyduk maşallahKaçıncı haftanız şuan bi önceki kontrolde az mı duymuştunuz acaba bende 7+5 im çok az bi atım duydum bugün çok üzgünüm
Sizlerden eğer mümkünse öneriler ipuçları uyarılar almak isteriz 2024 müstakbel anneleri olarak değil mi kızlarKızlar sizlere bir selam vermek istedim. 2023 eylül annesiyim.. şuan 4 aylık minnoş bir kızım var. Darısı başınıza inşallah.. inanın zaman çok çabuk geçiyor. Geçen sene sizin yerinizdeydik biz de. Sağlıkla kucağınıza alın hepiniz inşallah
Çin takviminde otomatik hesaplayana bak canımBende bakıyorum ve çok merak ediyorumkese muz şeklinde olursa erkek yuvarlak olursa kız diyolar okuduklarımda Çin takvimi erkek diyor
Benim de cin takvimine göre kızBende bakıyorum ve çok merak ediyorumkese muz şeklinde olursa erkek yuvarlak olursa kız diyolar okuduklarımda Çin takvimi erkek diyor