2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Taramada zaten burun kemigine ense kalınlığına herşeye bakıyorlar onada ayrıntılı ulturoson diyolar

Sat 4 aralık civarı olan hamişler nasıl gidiyor, benim hafif arka yanlarım ağrıyor, sol üst bacağımın etleri ağrıyor , kasığımda mı karnımda mı bilmiyorum bi ağrı var ama adet sancısı gibi değil. Mide bulantısı var. Üşütmekten mi acaba

Anladım dediğinizi şimdi ben araştırayım yinede inşallah olur faydalanırım bnde

Minişler nasıl da büyüyorlar. Bu da bizim bugunki ultrasonumuz. Bu ay artık böyle görüntülerle dolacak burasi inşallah
Aynen. Dolucak güzel olucak ama hareketlenecek haftaya bende atarım inşallah ozaman öğrenilen kaç haftalık olduğunu

Kaçıncı haftanız şuan bi önceki kontrolde az mı duymuştunuz acaba bende 7+5 im çok az bi atım duydum bugün çok üzgünüm

Kaçıncı haftanız şuan bi önceki kontrolde az mı duymuştunuz acaba bende 7+5 im çok az bi atım duydum bugün çok üzgünüm
Geçen hafta gitmiştik ilk defa zaten güzel duymuştuk şuan 7. Haftamdayım bugün daha net hızlı duyduk maşallah her bebek farklı olabilir canınızı sıkmayın birdahakine daha net duyarsınız inşallah

Sizlerden eğer mümkünse öneriler ipuçları uyarılar almak isteriz 2024 müstakbel anneleri olarak değil mi kızlar bu arada sağlıkla büyütün kızınızı darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…