- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #19.661
İkinci sorunuza cevap olarak; yataş junoTecrübeli anneler, anne yanı yatağı kaç aya kadar kullanmak mantıklı oluyor? Next2me nin büyük boyunumu alayım yoksa 6 aya kadar olanı mı kararsızım.
Bir de salonda uyuması için nasıl birşey aldınız? Benim koltuklarım küçük, gündüz uyuduğunda neyin üstüne koyarım bilemedim. Nasıl birşey almalıyım gündüz diğer odalarda uyurken?
Acayip cahilim bu konularda ve hala tek bir eşya alamadım bebeğe 28. Haftadayım
Evet 3 yaşına değin kullanılıyormuş. Açıkçası ben de hiç taşıyamam o yaşına değin düşünüyorum ama babası taşısın. Seyahat etmeyi çok seviyoruz, eğer bebiş geldiğinde de uyumlu bir bebek olursa onunla da sık sık bunu gerçekleştirmek istediğimizi düşündük. Bu durumlarda özellikle bebek arabasının çok elverişli olmayacağı yerlerde çok işimize yarayacaktır. Bir de açıkçası bu 3 yaşına kadar kullnılabilen olmasa idi yine diğer baktığımız da 7 bin lira civarlarındaydı. Oturma pozisyonu sebebiyle mini olanlara ve aşağısı toplananlara hiç bakmadık. O yüzden çok anlamlı bir fark da kalmayınca bunu tercih ettik.Bu 3-4 yaşına kadar kullanılabilen sanırım, değil mi?
Hic bilmiyorumki doktoruma sordum hatta 24 saatlik idrar yapilacak mi diye gerek yok dedi. Idrar verdim sabahtan simdi heyecanla sonucu bekliyorum. Yuzduk yüzdük kuyruguna geldik insallah bebeklerimiz sag saglim dogarAmin canım inşallah evet benimki de bu riskten bahsetti kesin tanı için de 24 saatlik idrar istedi. Senden niye istemedi ki. Protein kaçağı tam bunla belli oluyormuş. Ctesi sabahtan getir dedi ctesi sabahtan götüreceğim. 2500 kg yu geçse bebeklerimiz inşallah çok korkuyorum ise de gitmiyorum bu hafta homeofistim rapor verir artık haftaya için
6 aylık süre çok kısa geliyor bana ya. Sürekli sürekli beşik almak zorunda kalırmışsın gibi olur. Bu sefer elindekini satcan mı nereye koycan düşün dur. Odalarda uyutmak içinde genelde herkes yataş junoyu tercih ediyor. Herkes çok memnun. Ya da işte reflü yatağı gibi babynestler var onları tercih edebilirsinTecrübeli anneler, anne yanı yatağı kaç aya kadar kullanmak mantıklı oluyor? Next2me nin büyük boyunumu alayım yoksa 6 aya kadar olanı mı kararsızım.
Bir de salonda uyuması için nasıl birşey aldınız? Benim koltuklarım küçük, gündüz uyuduğunda neyin üstüne koyarım bilemedim. Nasıl birşey almalıyım gündüz diğer odalarda uyurken?
Acayip cahilim bu konularda ve hala tek bir eşya alamadım bebeğe 28. Haftadayım
Ah kapı süsüne bayıldım bayıldımSıkıntı yaşayan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun..Hepimiz sağlıkla kolaylıkla sürecimizi tamamlayalım inşallah..30 lara doğru gidiyoruz artık az kaldı3 yaşında ki oğlumu anaokuluna göndermeye başladım bende doğum sürecine kadar okuluna alışmış olur 2 erkekden sonra kız bebek hazırlığı çok minnoş geldi bana eksik listesi yaptım yavaş yavaş tamamlıyorum..32. Haftadan sonra yıkama ütülemeye başlarım gibi
Hic bilmiyorumki doktoruma sordum hatta 24 saatlik idrar yapilacak mi diye gerek yok dedi. Idrar verdim sabahtan simdi heyecanla sonucu bekliyorum. Yuzduk yüzdük kuyruguna geldik insallah bebeklerimiz sag saglim dogar
Tekrar geçmiş olsun, güzel haberler alırsın inşallahHic bilmiyorumki doktoruma sordum hatta 24 saatlik idrar yapilacak mi diye gerek yok dedi. Idrar verdim sabahtan simdi heyecanla sonucu bekliyorum. Yuzduk yüzdük kuyruguna geldik insallah bebeklerimiz sag saglim dogar
Ben da haftaya kontrole gittiğimde alırsa 31. Hafta da olacağım bakalımBizim grubumuzda da başladı mı nst'lerben daha bugün 26 oldum
Maalesef belli saatlerde kalkıp baykuş gibi oturuyumKızlar uyuyabilen var mı ben bu gece hiç uyumadım
Çok teşekkürler6 aylık süre çok kısa geliyor bana ya. Sürekli sürekli beşik almak zorunda kalırmışsın gibi olur. Bu sefer elindekini satcan mı nereye koycan düşün dur. Odalarda uyutmak içinde genelde herkes yataş junoyu tercih ediyor. Herkes çok memnun. Ya da işte reflü yatağı gibi babynestler var onları tercih edebilirsin
İkinci sorunuza cevap olarak; yataş junoE-bebekte de benzer olarak reflü yatakları var. Onlardan da alabilirsiniz. Ama kemerli olsun çünkü onlar eğimli olduğu için kemersiz olanlardan kayıyormuş bebişler
Ben Elelenin şu modelini aldım. Ufak yatağı kullanmayı düşünüyorum salonda mutfakta falan yanımda olsun diye.Çok teşekkürleryalnız onu koltuğun üstüne koymam gerekiyor galiba dimi? Biz oturunca koltukta hiç yer kalmıyor, epey küçük. O yüzden acaba ayaklı birşeyler var mı bildiğiniz junoyu üstüne koyabileceğim gbi mesela?
Evet yaa ben de merak ettim
Çok kullanışlı duruyor hatta belki o ufak yatak için bir standı bile vardır markanın. Çok teşekkürler bakayım hemenBen Elelenin şu modelini aldım. Ufak yatağı kullanmayı düşünüyorum salonda mutfakta falan yanımda olsun diye.
Eki Görüntüle 3457433
Standı var mı bilmiyorum ama bu şekilde yere koyabilirsiniz, sallanma özelliği var hem küçük yatağın hem büyüğün.Çok kullanışlı duruyor hatta belki o ufak yatak için bir standı bile vardır markanın. Çok teşekkürler bakayım hemen
Evet benimde aklımda en son sanırım geçen hafta Salı günü falan yazmıştıGerçekten kaç gündür aklımda yazamadım P PINAR OGUZ pınar nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?