2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kızlar hiç çatlağı olan oldu mu ? Ben bi iki çizgi gördüm canım sıkıldı ya her gün krem sürüyorum umarım artmazlar
Benim ilk hamileligimden baya oldugu icin daha ustune catlamadim ama malesef bu yapisal bisey kizimdada cok krem kullanmistim simdide kullaniyorum ama catlayacaksan catliyorsun

Herkese selam kızlar, büyük bir yoğunluktan çıktım.. geçen hafta istanbuldan ankaraya taşındım çok yorucuydu kendi doktorumla görüştüm sonunda çok şükür herşey yolunda 38+5 olduk

Sonrasında ne yaptınız peki geçti mi bi çözümü var mı ?
Bende de ilk hamileliğimden çatlaklar var. Tamamen cilt yapısıyla ilgili, karnına bir şey sürmeyen ve karnı benimkinden çok büyüyen arkadaşımda hiç olmamıştı mesela. Doğumdan sonra geçmedi ama rahatsız edici bir görüntü de kalmadı, o da ciltle alakalı herhalde. Yani doğum çatlaklarım olduğu dışarıdan anlaşılmaz.

Herkese selam kızlar, büyük bir yoğunluktan çıktım.. geçen hafta istanbuldan ankaraya taşındım çok yorucuydu kendi doktorumla görüştüm sonunda çok şükür herşey yolunda 38+5 olduk
Yanlış yazdın herhalde kuzum. Yoksa şuan doğurman falan lazimmm 38+5 değildir gibi geliyor dinlen taşınma işleri çok yorar insanı havalara da dikkat etmek lazım herkese Allah kolaylık versin diliyorum

Tamam öyleyse bi çekinmedim değil ya görünce bende oyuzden sormak istedim teşekkür ederim

çok geçmiş olsun. Ağrınızı düşününce sanki sindirim sisteminizi bozmuşsunuz ama gerilmeler kasılmalardan olabilir hiç risk almayın bence. İnşallah bir sorun yoktur ama her ihtimâle karşı acile gitmelisiniz bence

Kontrolden çıktım şimdi 892 gram olmuş bebişim. 26+6 dayım. Yavaş yavaş büyücek dedi. Bu hafta damar daha iyiymiş. Geçen hafta b12 baya düşmüştü iğneler iyi geldi sanırım. Çok şükür biraz olsun rahatladım. Bacaklarını yüzüne çekmiş göstermedi yüzünü bu sefer. Açmış totosunu totosunu gördük

ya b12den miydi acaba İnşallah böyle devam eder güzelce gelişir bebişin

Benim hastaneye kimse gelmez herhalde o yüzden bunu dağıtamam. Annem de hiç mevlit yapmamış ama eşim tarafına sorarım yapıyorlarsa ona göre ben de yaptırırım bunlardan inşallah teşekkür ederim

Çok teşekkürler acilden geldim şimdi nst bakıldı sancı çıkmadı doktor ultrasonda bebek poposunu oraya dayamış ondan baski yapio olabilir genişlemeye büyümeye calisiyo dedi şimdilik normal dedi kan tahlilleri verdim onların sonuçlarına da bakilcak ağrı kesici serum aldım ağrılar devam ederse gece de olsa yine gel denildi öyle arkadaşlar merak eden herkese teşekkür ederm

Amin çok geçmiş olsun. Nidilat evde de kullananlar var acaba sizin nidilat tedavinizi kesiyorlar diye mi başlıyor
Bilmiyorum bana önceki yatışımda 8 doz verdiler. Standart prosedürleri böyleymiş. Progestan iğneyi 36 haftaya kadar kullanacağımı söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…