- 24 Mayıs 2024
- 74
- 294
- 8
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #18.981
Arkadaşlarımdan evinde hayvan bakıp tek bir paylaşım yapmayanlar var, imza için ben tek tek gönderiyorum insanlara gerçekten bazıları şaka gibi... Elimizden şu an için bunlar geliyor, çok dua ediyorumAçıkçası yazarken en büyük çekincem buydu. Hepimiz gebeyiz, herkes pek çok hassasiyet taşıyor ve bundan kaçmaya çalışıyor olabilir, kendini korumaya çalışıyor olabilir diye yazmadan önce epey düşündüm. Ancak bunu çevremde anlatabileceğim, sorabileceğim ve aynı noktadan bakabileceğim kimse yok. İlk gebeliğim. Arkadaş grubumuz içerisinde bebek sahibi olan yahut hamile kalmış kimse yok. Herkesin çok üzgün olduğunu görüyorum evet ama bir tarafmış gibi davranmayan, sessiz kalarak karşılarında durmayan tüm çevremle arama istemediğim bir mesafe koydum. Çok kalabalık değil en fazla 1-2 kişi ancak sürekli bu insanlarla geçirdiğim vakitlerimi sorguluyorum. Sanıyorum en doğrusu bir yardım almak olacak. Umuyorum her canlının yavrusunu bizim gibi beklediği bakabildiği koşullarda yaşatması mümkün olur. Yahut en azından yaşatması mümkün olur.
Şuanda kullanıyor musun kuzum?Benim elimde kaşıntı yapıyordu bi de akıntımı arttırdılar. Baş ağrısı da yapıyor sanki. Duphaston yapmadı iğne ve fitil yaptı
Umuyorum öyle olur, çünkü bu dünya hepimize ait.Arkadaşlarımdan evinde hayvan bakıp tek bir paylaşım yapmayanlar var, imza için ben tek tek gönderiyorum insanlara gerçekten bazıları şaka gibi... Elimizden şu an için bunlar geliyor, çok dua ediyorumUmarım çocuklarımız da bizim gibi sokak hayvanlarıyla, barış ve sevgi içinde büyürler
Ben böyle 6 tane aldım renkleri çok güzel yumuşacık.Günaydın kızlar.. Ben bugün 27+0 oldum. Yani 28. Haftaya giriş yaptım. Bebeğin giyecek hiç kıyafeti yokAnnem bana sormadan bir hastane çıkışı almış o kadar
neyse ben bu bebişe ne alacağım, nerden alacağım, uzun mu alacağım, kısa mı alacağım. Ne alacağım hiç bir şey bilmiyorum♀ Siz kıyafet olarak neler aldınız? Aldıkça resimli paylaşsanız da bana da fikir olsa ne güzel olur. Bilmemek zor
Benim de 10 yaşında 10 yildir benimle olan bir patili kızım var o yuzden ben de bu haberlerden cok etkileniyorum, instagramda bir video gorsem hemen agliyorum cok duygusallastim hamilelik surecindeArkadaşlar umuyorum herkesin gebelik süreci güzel geçiyordur. Ancak ben son bir kaç haftadır özellikle mental anlamda çok ciddi zorluklar yaşadığım ve sosyal hayatıma devam edemediğim bir süreçten geçiyorum. Bunların tümünün gebelikle ve hormonlarla mı ilgili olduğunu bilmiyorum. Oldum olası hayvanları çok seven ve hak etmedikleri bir tavırla karşılaştıklarında onlara yardım etmeye çalışan biri oldum. Şu an gündemde konuşulan her şey beni mahvediyor. Günlük hayatıma devam edemez duruma geldim. Normalde çalışıyorum ama bu süreçte iş hayatımda da özel hayatımda da bunları düşünerek çok mutsuz ve üzgün yaşamaya çalışıyorum. Yemek içmek konusunda sıkıntılar yaşıyorum, iş yerinde her boşlukta ağlıyorum, bir sokak hayvanı gördüğümde boğazım düğümleniyor, nerede ve kiminle olursam olayım, gözyaşlarımı tutamıyorum. Bir de en çok proteine ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz. Ancak hayvanlarla ilgili bu toplu öldürmeler konuşulduğundan beri neredeyse herhangi bir proteini tüketemez hale geldim. Bunları size anlatıyorum çünkü destek almam gerekir mi emin olamıyorum. Yaşadığım ve hayatıma sirayet eden bu hassasiyetler yalnızca benimle mi ilgili yoksa sizler de benzer duygu durum bozukluklarını yaşıyor musunuz?
çok gecmiş olsun aslında doktorlar kahverengi akıntının önceden kalan kan oldugunu zararsz oldugunu söylerlerdir ins öyledir cok gecmiş olsunKızlar selam
Kahverengi akıntım geldi regl ağrısı gibi ağrım oldu doktorum rapor vermek istedi kabul etmedim şimdilik yarına izin aldım 3 gün hafta sonu ile birlikte dinleyeceğim geçmezse yine rapor değil de 1 hafta yıllık izin alırım iznim çok. Karnım semsert. Takip et dedi. Bebisim 1068 gram olmuş 26+5 im . Karbonhidrat şeker bir süre azalt dedi.
maalesef sizinle aynı noktadayım. Sosyal medyayı kısıtlamaya çalışıyorum bu yüzden. Çok etkileniyorum.Arkadaşlar umuyorum herkesin gebelik süreci güzel geçiyordur. Ancak ben son bir kaç haftadır özellikle mental anlamda çok ciddi zorluklar yaşadığım ve sosyal hayatıma devam edemediğim bir süreçten geçiyorum. Bunların tümünün gebelikle ve hormonlarla mı ilgili olduğunu bilmiyorum. Oldum olası hayvanları çok seven ve hak etmedikleri bir tavırla karşılaştıklarında onlara yardım etmeye çalışan biri oldum. Şu an gündemde konuşulan her şey beni mahvediyor. Günlük hayatıma devam edemez duruma geldim. Normalde çalışıyorum ama bu süreçte iş hayatımda da özel hayatımda da bunları düşünerek çok mutsuz ve üzgün yaşamaya çalışıyorum. Yemek içmek konusunda sıkıntılar yaşıyorum, iş yerinde her boşlukta ağlıyorum, bir sokak hayvanı gördüğümde boğazım düğümleniyor, nerede ve kiminle olursam olayım, gözyaşlarımı tutamıyorum. Bir de en çok proteine ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz. Ancak hayvanlarla ilgili bu toplu öldürmeler konuşulduğundan beri neredeyse herhangi bir proteini tüketemez hale geldim. Bunları size anlatıyorum çünkü destek almam gerekir mi emin olamıyorum. Yaşadığım ve hayatıma sirayet eden bu hassasiyetler yalnızca benimle mi ilgili yoksa sizler de benzer duygu durum bozukluklarını yaşıyor musunuz?
çok gecmiş olsun aslında doktorlar kahverengi akıntının önceden kalan kan oldugunu zararsz oldugunu söylerlerdir ins öyledir cok gecmiş olsun
Geçen sene psikoloğumla bu konuları konuşuyordum, aklımdan çıkmayan şey kontrol edemeyeceğim şeylere odaklanmamak gerektiği. Yani yapabileceğim, kontrolümde olan şeylere odaklanmaya çalışıyorum, evimdeki ve bahçemdekilere elimden geleni yapmaya çalışıyorumAçıkçası yazarken en büyük çekincem buydu. Hepimiz gebeyiz, herkes pek çok hassasiyet taşıyor ve bundan kaçmaya çalışıyor olabilir, kendini korumaya çalışıyor olabilir diye yazmadan önce epey düşündüm. Ancak bunu çevremde anlatabileceğim, sorabileceğim ve aynı noktadan bakabileceğim kimse yok. İlk gebeliğim. Arkadaş grubumuz içerisinde bebek sahibi olan yahut hamile kalmış kimse yok. Herkesin çok üzgün olduğunu görüyorum evet ama bir tarafmış gibi davranmayan, sessiz kalarak karşılarında durmayan tüm çevremle arama istemediğim bir mesafe koydum. Çok kalabalık değil en fazla 1-2 kişi ancak sürekli bu insanlarla geçirdiğim vakitlerimi sorguluyorum. Sanıyorum en doğrusu bir yardım almak olacak. Umuyorum her canlının yavrusunu bizim gibi beklediği bakabildiği koşullarda yaşatması mümkün olur. Yahut en azından yaşatması mümkün olur.
Ya çok çok güzel fikirler verdinizEvet evet e bebekten alabilirsin 2 tane kalın askılı 3 uzun kollu 3 tane kısa kollu aldım ben. Zıbınların boynu direkt açılanlardan al çıtçıtlılara göre çok rahat kullanımı aşağıda atıyorum aldıklarımdan. Bunları içe kesin giydiriyorsun. Üstüne tulum ya da alt üst takım giydiriyorsun. Uyku tulumlarını fermuarlı alırsan daha rahat edersin. Bunların dışında alt açma örtüsü, havlu falan da alırsın. Müslin örtü fazlaca almanı tavsiye ederim. Ana kucağına, yatağına, emzirirken, yıkarken yani her şey de kullanılıyor. Ağız silme memdillerini alırsın, emzirme örtüsü, çorap, önlük böyle ıvır zıvırlar da var. Dilersen kundak alabilirsin. Aldıkça devamı gekiyor gerçekten. Ben yine aldıklarımdan örnek atıyorum sanaİhtiyacın olursa özelden de yazabilirsin atarım ben sana
OhlalaKoala 3
OhlalaKoala 3'lü Nakışlı Çıt Çıtlı Body - Zıbın Model 1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Lilabio %100 Organik Pamuk 5li Beyaz Uzun Kollu Bebek Body Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lilabio %100 Organik Pamuk 5li Beyaz Uzun Kollu Bebek Body yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tomuycuk Sıvı Geçirmez Bej Bebek Alt Açma Örtüsü - Katlanabilir & Yıkanabilir Alt Değiştirme Minderi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tomuycuk Sıvı Geçirmez Bej Bebek Alt Açma Örtüsü - Katlanabilir & Yıkanabilir Alt Değiştirme Minderi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O&G Collection %100 Pamuklu , Organik 4 Katlı Multi Müslin Bebek / Çocuk , Bornoz / Havlu Banyo / Havuz / Deniz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
O&G Collection %100 Pamuklu , Organik 4 Katlı Multi Müslin Bebek / Çocuk , Bornoz / Havlu Banyo / Havuz / Deniz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kumori Minty Duck Organik Çift Katlı Kareli Müslin Örtü 110 x 110 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kumori Minty Duck Organik Çift Katlı Kareli Müslin Örtü 110 x 110 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Deux Lapins Müslin Bebek Örtü - Iconique Lapin 120x120 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Deux Lapins Müslin Bebek Örtü - Iconique Lapin 120x120 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Carter
Carter's Layette Bebek Bornoz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Caramell Llama Kids Organik 2
Caramell Llama Kids Organik 2'li Pamuk 7li Bebek Mendili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Agula %100 Organik Balenli Emzirme Önlüğü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Agula %100 Organik Balenli Emzirme Önlüğü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Akface Organik 5
Akface Organik 5'l Kutulu Safari Renklerde Unisex Yeni Doğan Ve Bebek Çorabı 0-2 Yaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
BabyZilla Organik Pamuk Müslin Bebek Patiği, Yenidoğan Yazlık Panduf Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BabyZilla Organik Pamuk Müslin Bebek Patiği, Yenidoğan Yazlık Panduf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok çok Teşekkür ederim.İnşallahteşekkür ederim Annem aldıklarını toparlayınca bana getirir ben de buraya resim atarım mutlaka. Ama ben eksikleri ya da gereksiz olanları kadınlar kulübündeki birinin detaylı açıklamasından okudum. Çok güzel anlatmış inan. Linkini de buraya bırakiym
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları - Bebek için neleri iyi ki almışım dedim?
Kızlar bebeğim 10 mayısta doğdu. Sezeryan doğum yaptım. 38+2de doğurdum. 1. Xiaomi termometre. Salon ve yatak odasına aldım. 23 derecede bebeğimi sadece kısakollu şortlu tulumla yatırıyorum. Bazen serinse duvarlar falan eve soğukluk verdiği için uzun kollu tulum da giydirebiliyorum. 24 derece...www.kadinlarkulubu.com
Oyy çok güZeller.. diğer mesajlardakilerde öyle. Hepiniz ayrı ayrı çok güzel fikir verdiniz teşekkür ederimBen böyle 6 tane aldım renkleri çok güzel yumuşacık.
Benim oğlum da hep göbek deliğimin altında. Ayaklarıyla vajinama doğru tekme atıyor bazen o korkutuyor beni. Dün çok hareketliydi bugün sessiz mesela. Bu haftalarda böyle oluyor olabilir.Kızlar bebeği hala aşağıda hisseden var mı? Ne güzel yukardaydı şimdi yine aşağılarda hissediyorum. Aşağı inince korkuyorum hep yaa. Bi gün çok güzel hareket ediyorsa ertesi gün sessiz oluyor. Doktor hareketlerini takip et demişti böyle olunca ne zaman korkmam gerektiğini kestiremiyorum yaa
Benimde yüksek çıktı canım yarın tekrar çağırdılar diyet filan bisekilde halledicez inşallah. Bende anlamıştım tatlı bisey yedikten sonra ayak tabanları aşırı yaniyorduKizlar merhaba, malesef gebelik sekerim yuksek cikti kac ciktigini bilmiyorum sistemde daha gorunmuyor ama hastaneden aradilar yarina randevu verdiler zaten biliyordum cikacagini yemek yedikten sonra cok kotu oluyorum saglik olsun az kaldi gunlerimiz dayanacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?