- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #18.961
Ya ben çok tecrübesizim bir şeyler aldım ve dün annemi çağırıp gösterdim bazılarına iade oluşturduk ama onun beğendiklerinden birkaçını buraya atiym. Tulum daha çok aldım çünkü çok lazım oluyormuş. Takımların sırtı açılıyormuş ama tulum hep üstünde kalabiliyormuş. Marka takıntım yok daha çok çok satılan ürünlerin yorumlarına baktım. Bu attıklarımın kumaşlarını çok sevdim mesela. Yorumlarda zaten belirtiyorlar. Ateş ölçerin dışında gıda termometresi falan da aldım. Tırnak için törpü aldım ama daha makas seti almadım. Reflü yatağı pierre cardininkini çok övmüşler ve biz çok kusuyormuşuz diye nolur nolmaz aldım. Çok korkuyorum gece kusmalarından. Zıbınlar aldık seninki gibi ve kısa kollu olanlardan. Bir de alt üst takımlar aldık. 10lu hastane çıkışı aldım bir de yedek olsun diye 5li aldım. Bunlar benim aldıklarım annemin aldıklarını da atarım istersenGünaydın kızlar.. Ben bugün 27+0 oldum. Yani 28. Haftaya giriş yaptım. Bebeğin giyecek hiç kıyafeti yok Annem bana sormadan bir hastane çıkışı almış o kadar
neyse ben bu bebişe ne alacağım, nerden alacağım, uzun mu alacağım, kısa mı alacağım. Ne alacağım hiç bir şey bilmiyorum ♀ Siz kıyafet olarak neler aldınız? Aldıkça resimli paylaşsanız da bana da fikir olsa ne güzel olur. Bilmemek zor