- 10 Mayıs 2011
- 1.394
- 3.033
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #18.981
Evet evet e bebekten alabilirsin 2 tane kalın askılı 3 uzun kollu 3 tane kısa kollu aldım ben. Zıbınların boynu direkt açılanlardan al çıtçıtlılara göre çok rahat kullanımı aşağıda atıyorum aldıklarımdan. Bunları içe kesin giydiriyorsun. Üstüne tulum ya da alt üst takım giydiriyorsun. Uyku tulumlarını fermuarlı alırsan daha rahat edersin. Bunların dışında alt açma örtüsü, havlu falan da alırsın. Müslin örtü fazlaca almanı tavsiye ederim. Ana kucağına, yatağına, emzirirken, yıkarken yani her şey de kullanılıyor. Ağız silme memdillerini alırsın, emzirme örtüsü, çorap, önlük böyle ıvır zıvırlar da var. Dilersen kundak alabilirsin. Aldıkça devamı gekiyor gerçekten. Ben yine aldıklarımdan örnek atıyorum sana İhtiyacın olursa özelden de yazabilirsin atarım ben sanaYaa hepsi çok güzel.. çok güzel fikir vermiş oldunuz kızlar teşekkür ederim düz zıbın dediğin böyle bir şey mi? Kıyafetlerin altına böyle bir şeyler mi giydirmeliyim birde uyku tulumu almışsın ya gece sadece uyku tulumu ile mi yatıracaksın? Bilemediğim için soruyorum
OhlalaKoala 3
OhlalaKoala 3'lü Nakışlı Çıt Çıtlı Body - Zıbın Model 1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Lilabio %100 Organik Pamuk 5li Beyaz Uzun Kollu Bebek Body Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lilabio %100 Organik Pamuk 5li Beyaz Uzun Kollu Bebek Body yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Tomuycuk Bej Kız/erkek Bebek Alt Açma Bakım Örtüsü Alt Değiştirme Minderi Sıvı Geçirmez Örtü Yıkanabilir Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tomuycuk Bej Kız/erkek Bebek Alt Açma Bakım Örtüsü Alt Değiştirme Minderi Sıvı Geçirmez Örtü Yıkanabilir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
O&G Collection %100 Pamuklu , Organik 4 Katlı Multi Müslin Bebek / Çocuk , Bornoz / Havlu Banyo / Havuz / Deniz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
O&G Collection %100 Pamuklu , Organik 4 Katlı Multi Müslin Bebek / Çocuk , Bornoz / Havlu Banyo / Havuz / Deniz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Kumori Minty Duck Organik Çift Katlı Kareli Müslin Örtü 110 x 110 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kumori Minty Duck Organik Çift Katlı Kareli Müslin Örtü 110 x 110 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Deux Lapins Iconique Lapin Müslin Örtü 120X120 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Deux Lapins Iconique Lapin Müslin Örtü 120X120 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Carter
Carter's Layette Bebek Bornoz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Genel Markalar Yenidoğan Llama Kids Organik 2
Genel Markalar Yenidoğan Llama Kids Organik 2'li Pamuk 7li Bebek Mendili 14 Tüm Cilt Tipleri 7'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Agula %100 Organik Balenli Emzirme Önlüğü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Agula %100 Organik Balenli Emzirme Önlüğü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Akface Organik 5
Akface Organik 5'l Kutulu Safari Renklerde Unisex Yeni Doğan Ve Bebek Çorabı 0-2 Yaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
BabyZilla Organik Pamuk Müslin Bebek Patiği, Yenidoğan Yazlık Panduf Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BabyZilla Organik Pamuk Müslin Bebek Patiği, Yenidoğan Yazlık Panduf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Son düzenleme: