2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
eskiden arada yapıyordum pekmez değilde sabahları aç karnına bı kaşık tahin canım hatta muzla karışmış tahin tekrar deneyeyim arkadasin biri süt yazmış onu da deneyeyim bu yangı çok fena günün her saati. 😔
Sütün fazlası daha çok yakıyor canım unutma. Geçsin diye çok içmemek lazım. Yarım çay bardağı soğuk süt. 2 yudumda lık lık yutacaksın. Bende çok ile yaradı. İlaç kullanmak istemiyordum hep sütle idare ettim bu zamana kadar. Bende de Reflü var normalde. Gebelik iyice artırdı

Sütün fazlası daha çok yakıyor canım unutma. Geçsin diye çok içmemek lazım. Yarım çay bardağı soğuk süt. 2 yudumda lık lık yutacaksın. Bende çok ile yaradı. İlaç kullanmak istemiyordum hep sütle idare ettim bu zamana kadar. Bende de Reflü var normalde. Gebelik iyice artırdı
Sağolasın canım benim aldim süt attım dolaba dediğin gibi yapayım insaAllah fayda eder ...

Arkadaşlar mide yanmam çok arttı .. zaten Reflü gastrit hastasıyım gebeliğin ilk basindan bu yana bu kadar olmamıştı şimdi çok fena yanıyor doktor gaviskondan başka bişe vermedi sizlerde durumlar nasil
Doktora haftaya gidicem daha sormadım ama ne yesem midem yanıyo soğut süt en iyi arkadaşım oldu

Dün gece yine acile gittim yoğun enfeksiyon şikayetiyle fitil ve toz verdiler. Bebişin ölçümleri yapıldı son adete göre 27+5 olan bebek ölçümlere göre 31+3 çıktı, nstye bağladılar hatta her şey yolunda 32 cm 1.160 gram dediler. Şekerim yok. Ben hamile kalmadan önce çok detaylı takvim tutuyordum ilişki günüm tek ve belli aslında benim hesabıma göre üstüne adet gördüm o yüzden tutmuyor değerler ama doktorlara anlatamıyorum 😅 açlık tokluk baktırdım şekerim yok ama bebek önden gidiyor diye tekrar 50 mglik şeker yüklemesi tavsiye ettiler, yaptırmayı da düşünmüyorum 🙄🙄🙄🙄

Ben kiwi marka aldım ici baya geniş gözleri çok arabaya asma yerleri de var kumaşı falan benim hoşuma gitti 😊
Bana da bundan hediye geldi siz araştırarak mı aldınız 😅

Eklentiler

• IMG-20240516-WA0008.jpg
    IMG-20240516-WA0008.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 66
Selam kızlar, ben de lohusa pijaması soracağım ya. Sezaryen olacağım için karnımı acıtırlar mı, nasıl bir şeyler almam lazım diye düşünüyorum. Hastane çantasına hangi tür pijamaları koymayı düşünüyorsunuuz?

Selam kızlar, ben de lohusa pijaması soracağım ya. Sezaryen olacağım için karnımı acıtırlar mı, nasıl bir şeyler almam lazım diye düşünüyorum. Hastane çantasına hangi tür pijamaları koymayı düşünüyorsunuuz?
Ben iki tane pijama Takımı aldım biri bildigin lohusa Takımı 3lü takım öbürü normal pijama Takımı ama instagramda gördüğüm kadarıyla gecelik şeklinde olanları da öneriyorlar daha kolay oluyormuş

Arkadaşlar benim şekerim yüksek çıkmıştı, dün diyetisyen randevum vardı. Nelerin yasak olduğunu, neyi ne kadar yemem gerektiğini anlattı. 1 hafta yediklerimi yazacağım ve 4 kere şekerimi ölçeceğim. Şimdilik fena gitmiyor, sabah yüksekti biraz. 1 hafta sonra endokrinologla randevum var. O, test sonuçlarıma göre insuline gerek olup olmadığına karar verecek.
Dün jinekolog randevum da vardı, çok şükür bebek iyi ama plasenta aşağıda hala. 32. Haftaya kadar bekleyeceğiz inşallah çıkar yukarı.

Herkese sağlıklı günler dilerim ❤️
Merhaba canım bende de gebelik şekeri çıktı. Suyum fazla ve bebeğim 3 hafta kadar önde gidiyor.Diyetisten ve dahiliye takibinde olacağım. Bana da liste verdi günde 3 kere ölçüm yapıyorum. Sonrasında ölçümlere göre insülüne gerek var mı ona bakacaklar. Listeye dikkat edince değerlerim normal çıkıyor.

Lohusa pijaması da Artış çok güzel 2sini de burdan aldım. Biri sabahlıklı takım, diğeri düğmeli alt üst takım 🌸

Ben kiwi marka aldım ici baya geniş gözleri çok arabaya asma yerleri de var kumaşı falan benim hoşuma gitti 😊
Canım selam ben bunu aldım beğendim de Elite Seal Haki Toscana Anne Bebek Bakım Sırt Ãantası - Green Mother Diaper Baby Bag Fiyatı, Yorumları - Trendyol biberon bölümünde sıcak soğuk kısmı da var bence en önemlisi belli sureler belli sıcaklıkta kalması genişliği de hoşuma gitti

Hemen bakıyorum ikisine de ♥️♥️

Back