Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kızlaaaar selam. Sol kasığımda ağrı vardı diye dayanamayıp kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda🥰🙏🏻 28+2 haftalığız. Ultrasonda 28+5 gözüküyoruz. 1332gr 38 cm olmusuz. Kafamız 31 haftalık koca kafalı oğlus 😂doktor türk ırkında kafa genelde önden gidiyor dedi😂😂oğlusu görmek cok iyi geldi😍3 hafta sonra tekrardan kontrole gideceğiz.

Kızlaaaar selam. Sol kasığımda ağrı vardı diye dayanamayıp kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda🥰🙏🏻 28+2 haftalığız. Ultrasonda 28+5 gözüküyoruz. 1332gr 38 cm olmusuz. Kafamız 31 haftalık koca kafalı oğlus 😂doktor türk ırkında kafa genelde önden gidiyor dedi😂😂oğlusu görmek cok iyi geldi😍3 hafta sonra tekrardan kontrole gideceğiz.
Çok iyi canım, bizimki de 27+5 ama 1 hafta önde gidiyor 28+5 gözüküyor 1250 gram olmuş, biraz tombiş olacak sıpalar 🤭

Kızlar şimdi bu 32 hafta raporu yazılırken bunu son ölçümleri baz alıp ona göre mi verecekler yoksa regl tarihine göre mi verecekler? Bilgisi olan var mı ?

Bir arkadas vardi harika bir foto cekilmisti vok begenmistim ve kendisini tebrik ediyorum pantolona zor sigdm ve qsla bagdas kuramadm cekene kadrda catladim 🤣🤣🤣tabi benim ki onunki kadarda güzel olmadi 🤣🤣
Sanırım o bendim 🤣benim de ilginç bir şekilde kilo almaya elverişli olan vücudum almadı 5 kilo aldım o yüzden pantolona sığdım canım ama evet düğmeler açık bağdaş kurmak zor🤣olsun yine de çok güzel bir anı❤️

Sanırım o bendim 🤣benim de ilginç bir şekilde kilo almaya elverişli olan vücudum almadı 5 kilo aldım o yüzden pantolona sığdım canım ama evet düğmeler açık bağdaş kurmak zor🤣olsun yine de çok güzel bir anı❤️
Yok arkadasim doguruvercektim cocugu nerdeyse cnku ben 9 kilo aldm asla giremedm.pantolona illa kot olsun diyede zorla soktm kendimi 😁😁ve tabiki bagdas kuramadim

Back