Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Evet kız bu kadarmi kopya olur arkadasim resmen kopya catik kas kalkik burun kalin dudak ay allahm belki goz rengini benden alir diycemde onuda babasindan alsin babasinin mavi 🤣🤣benimde yesil gerci ama madem o kdr benzio oda babasindan olsunn😁zekasi bana ceksin insallah 🫣🫣🤣
Okadar babasına benziyorsa göz rengini de ondan alır herhalde canım ya🤭😄 benimde göz yeşil babasının ela ikimizde sarı tenliyiz bakalım bebişin ne olacak 🥹bende göz rengi benden olsun kirpikleri felan babasına çeksin diyorum 🤭😃

Evet kız bu kadarmi kopya olur arkadasim resmen kopya catik kas kalkik burun kalin dudak ay allahm belki goz rengini benden alir diycemde onuda babasindan alsin babasinin mavi 🤣🤣benimde yesil gerci ama madem o kdr benzio oda babasindan olsunn😁zekasi bana ceksin insallah 🫣🫣🤣
Babasının matematiği felan baya iyi zekası da ona çeksin 🫣😃

Çikolata bende arayıştayım ya kızlar yaptırdığınız yerleri paylaşırsanız sevinirim.
Organizasyon tuttum süsleme icin ama cıkolata hediye tırt geldi bana onları çıkarttırdım kendim hazırlatıp eklerim diye
Canım bende hediye yaptırmayacağım herkes çöpe atıyor yazık. Çikolata yaptırıcaz Melodi, Pelit veya Hacı Şerife bakıcaz son ay yaptırın diyorlar . Bakar veririm sipariş

Babasının matematiği felan baya iyi zekası da ona çeksin 🫣😃
O konuda ben cok iyiyimdir hamile oldugumu duydugumda hep burnu sana benzer insallah dedim esime benim burnum biraz buyuk cok naif degil esimin cok guzel estetikli gibi ama biraz fazla dua etmisim herseyi ona benzemis 😁😁

Bu arada bende aldm kizlar gumus kapak su 999 ayar olanlardan
Canım bende hediye yaptırmayacağım herkes çöpe atıyor yazık. Çikolata yaptırıcaz Melodi, Pelit veya Hacı Şerife bakıcaz son ay yaptırın diyorlar . Bakar veririm sipariş
Bende cikolata yaptircam birde su renkli beyaz pembe ici bademli cikolatalardan dolduralim.istiyorum sunumluga 🌸

O konuda ben cok iyiyimdir hamile oldugumu duydugumda hep burnu sana benzer insallah dedim esime benim burnum biraz buyuk cok naif degil esimin cok guzel estetikli gibi ama biraz fazla dua etmisim herseyi ona benzemis 😁😁
Haha 😃biz de kendi aramızda paylaşım yapmıştık ama herşeyi bana benziyor gibi Şuanlık 🫣😃

Maşallah, bu ölçümler ne kadar doğru acaba ya onu merak ediyorum. 4 kilo denilip 2,500 olanları filan duydum :D inşallah böyle sürprizler olmaz :D bana da biraz tombiş bir bebek olacağı söyleniyor doktorum tarafından biraz korkuyorum ya çok iri olur da doğuramazsam diye ama bir yandan da çok doğru ölçmüyor gibi geliyor

Bu arada bende aldm kizlar gumus kapak su 999 ayar olanlardan

Bende cikolata yaptircam birde su renkli beyaz pembe ici bademli cikolatalardan dolduralim.istiyorum sunumluga 🌸
Bende minik kuş lokumlarını çok severim , ondan alıp böyle minik paketlerde bir de ondan dağıtıcam yemesi de çok tatlı oluyor☺️

Çok kararsız kaldık bakalım nolucak🙈
Anlamına da bakayım derken Ekşi Sözlük’te bir yoruma denk geldim ve eridim 😍

“son zamanlarda iki arkadaşım hamile kaldı ve bir süre sonra da erkek bebekleri olacağını öğrendiler. isim aramaya başladıklarında dilimin ucuna istemsizce bir iki saniye içinde gelen isim hep mahir oldu. ama söylemedim. sanki bencilce sakladım onlardan bu fikri.

sonra düşündüm, bir erkeğe ne kadar yakışan bir isim bu böyle yaa... tınısı, anlamı, yakın tarihteki yansıması...

oldum olası sevdim böyle eski isimleri, böyle kocaman isimler taşıyan küçük adamları... olur da birgün bir erkek çocuk sahibi olursam, kesinlikle koymak isteyeceğim birkaç isimden biri ve en kuvvetli seçenek olacak mahir... kim bilir, belki seçemez 2 isim koyarım. "mahir .... ....." benim küçük doğrum olur hayatta.

ama şimdilik kendime sakladığım bir hazine bu isim.

sararıp sandık lekesi olmuş, beyazı solmuş, azcık naftalin kokan ama tüm bunlara rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş babane çeyizi gibi isim.”

Back