- 3 Ekim 2022
- 442
- 721
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #18.701
Bana eltim aldı da, pislik götürsün diye simsiyah almış sanırımEvet yorumları falanda iyiydi sapları falan sağlam öyle kopacak gibi durmuyor üstü krem alti gri olanını aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana eltim aldı da, pislik götürsün diye simsiyah almış sanırımEvet yorumları falanda iyiydi sapları falan sağlam öyle kopacak gibi durmuyor üstü krem alti gri olanını aldım
Ben iki tane pijama Takımı aldım biri bildigin lohusa Takımı 3lü takım öbürü normal pijama Takımı ama instagramda gördüğüm kadarıyla gecelik şeklinde olanları da öneriyorlar daha kolay oluyormuşSelam kızlar, ben de lohusa pijaması soracağım ya. Sezaryen olacağım için karnımı acıtırlar mı, nasıl bir şeyler almam lazım diye düşünüyorum. Hastane çantasına hangi tür pijamaları koymayı düşünüyorsunuuz?
Hahaha yine aklına gelmiş almış benimkisi hamile olduğumdan beri yüzüme bakmıyoBana eltim aldı da, pislik götürsün diye simsiyah almış sanırım
Merhaba canım bende de gebelik şekeri çıktı. Suyum fazla ve bebeğim 3 hafta kadar önde gidiyor.Diyetisten ve dahiliye takibinde olacağım. Bana da liste verdi günde 3 kere ölçüm yapıyorum. Sonrasında ölçümlere göre insülüne gerek var mı ona bakacaklar. Listeye dikkat edince değerlerim normal çıkıyor.Arkadaşlar benim şekerim yüksek çıkmıştı, dün diyetisyen randevum vardı. Nelerin yasak olduğunu, neyi ne kadar yemem gerektiğini anlattı. 1 hafta yediklerimi yazacağım ve 4 kere şekerimi ölçeceğim. Şimdilik fena gitmiyor, sabah yüksekti biraz. 1 hafta sonra endokrinologla randevum var. O, test sonuçlarıma göre insuline gerek olup olmadığına karar verecek.
Dün jinekolog randevum da vardı, çok şükür bebek iyi ama plasenta aşağıda hala. 32. Haftaya kadar bekleyeceğiz inşallah çıkar yukarı.
Herkese sağlıklı günler dilerim
Ben Jacadi Paris aldım o biraz pahalı indirimde denk gelmişti. Arkadaşım Agulanın çantasını aldı ona da bayıldım. Şu an onda indirim olması lazımKızlarr
Anne bebek çantası olarak ne düşündünüz?
Lohusa pijaması da Artış çok güzel 2sini de burdan aldım. Biri sabahlıklı takım, diğeri düğmeli alt üst takımSelam kızlar, ben de lohusa pijaması soracağım ya. Sezaryen olacağım için karnımı acıtırlar mı, nasıl bir şeyler almam lazım diye düşünüyorum. Hastane çantasına hangi tür pijamaları koymayı düşünüyorsunuuz?
Ben kiwi marka aldım ici baya geniş gözleri çok arabaya asma yerleri de var kumaşı falan benim hoşuma gitti
Canım selam ben bunu aldım beğendim de Elite Seal Haki Toscana Anne Bebek Bakım Sırt Ãantası - Green Mother Diaper Baby Bag Fiyatı, Yorumları - Trendyol biberon bölümünde sıcak soğuk kısmı da var bence en önemlisi belli sureler belli sıcaklıkta kalması genişliği de hoşuma gitti
Bunlara da bakıyorumBen Jacadi Paris aldım o biraz pahalı indirimde denk gelmişti. Arkadaşım Agulanın çantasını aldı ona da bayıldım. Şu an onda indirim olması lazım
Ben normalde de pijamayla rahat edemediğimden iki tane gecelik aldım. Bir tanesi beyaz müslin gömlek bir gecelik diğeri de siyah kolsuz düğmeli bir gecelik. Bir siyah sabahlığım var bir tane de müslin sabahlık alacağımSelam kızlar, ben de lohusa pijaması soracağım ya. Sezaryen olacağım için karnımı acıtırlar mı, nasıl bir şeyler almam lazım diye düşünüyorum. Hastane çantasına hangi tür pijamaları koymayı düşünüyorsunuuz?
Allah razı olsun.Allah yardımcın olsun, bol bol dua edeceğim senin ve bebeğin için
Baktım ve beyaz olanlarını sevdim bayağı Sizinle benzer şeyleri beğeniyoruz genel olarak sanırımLohusa pijaması da Artış çok güzel 2sini de burdan aldım. Biri sabahlıklı takım, diğeri düğmeli alt üst takım
Sanırım ben de bir gecelik bir de pijama takımı alacağııım. Müslinlere hep bebik için baktım hiç kendim için bakmak aklıma gelmemiştiBen normalde de pijamayla rahat edemediğimden iki tane gecelik aldım. Bir tanesi beyaz müslin gömlek bir gecelik diğeri de siyah kolsuz düğmeli bir gecelik. Bir siyah sabahlığım var bir tane de müslin sabahlık alacağım
Ben çok dantel süs şeyler sevmiyorum. Bana güzel geldi o yüzdenBaktım ve beyaz olanlarını sevdim bayağı Sizinle benzer şeyleri beğeniyoruz genel olarak sanırım
Sanırım ben de bir gecelik bir de pijama takımı alacağııım. Müslinlere hep bebik için baktım hiç kendim için bakmak aklıma gelmemişti
Canım ya ben de bunu gördüm ve beğendim. Bi de Nirvana modeli var bu markanın. Ama biraz küçük mü acaba diye emin olamadım bi türlüCanım selam ben bunu aldım beğendim de Elite Seal Haki Toscana Anne Bebek Bakım Sırt Ãantası - Green Mother Diaper Baby Bag Fiyatı, Yorumları - Trendyol biberon bölümünde sıcak soğuk kısmı da var bence en önemlisi belli sureler belli sıcaklıkta kalması genişliği de hoşuma gitti
Ben de sevmiyoruum geceliği müslin, pijama takımını da pamuk alabilirim o yüzdenBen çok dantel süs şeyler sevmiyorum. Bana güzel geldi o yüzden
Linkini paylaşır mısın? Ben de sade, müslin gecelik arıyorum alternatif olur en azındanBen çok dantel süs şeyler sevmiyorum. Bana güzel geldi o yüzden
Aslında ben lcw dreams mağazasından aldım ama malesef onlineda göremedim. Belki sadece mağazada vardırLinkini paylaşır mısın? Ben de sade, müslin gecelik arıyorum alternatif olur en azından
Ben aldım inceledim bence gayet yeterli bi çok gözü var ve büyük bence gözleri kullanışlı geldi bana yine de sen bilirsin tabiCanım ya ben de bunu gördüm ve beğendim. Bi de Nirvana modeli var bu markanın. Ama biraz küçük mü acaba diye emin olamadım bi türlü
Bu hafta sen daha hareketli misin? Bir de bazen sanırım pozisyon değiştiriyorlar. Benim mesele hep aşırı derecede hareketliydi, göbeğim dalgalanıyordu falan ama 2 gündür çok derinden hani bağırsak hareketi gibi kelebek kıpırtısı gibi anca hissediyorum. O yüzden pozisyon değiştirdi herhalde dedim. Yarın randevum var orada sorar buraya da yazarım.Kızlar ben çok stres oluyorum ya bebek hareketleri çok azaldı bazen hiç hissetmiyorum telaş yapıyorum sanki geçen hafta daha hareketliydi dışardan bile görünüyordu şimdi bırak onu dokununca bile hareket yok