- Konu Sahibi kediannesibiri
- #18.721
Kızlar acayip karnımda sancı var sanırım gaz sancısı napmam lazım hiç iyi değil karnımın içi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Ben ayaklarıma sıcak uygulayınca rahatlıyorum bazen. Belki fayda eder. Böyle ayaklarını karnına çekip uzatabilirsin egzersiz gibi o da fayda edebilirKızlar acayip karnımda sancı var sanırım gaz sancısı napmam lazım hiç iyi değil karnımın içi
Benim ilk 3 ay midem alev alev yanıyordu. 2 aydır iyiydim bu ay yine arttı. Bu ara her gün domates yedim ondan mı oldu acabaaArkadaşlar mide yanmam çok arttı .. zaten Reflü gastrit hastasıyım gebeliğin ilk basindan bu yana bu kadar olmamıştı şimdi çok fena yanıyor doktor gaviskondan başka bişe vermedi sizlerde durumlar nasil
Benim şimdiye kadar hiç olmadı desem yeri bilmiyorum ki canım sebze yemeği yesemde cayır cayır yanıyor salça peynir zeytin domates neye kusur bulacagimi bende şaşırdımBenim ilk 3 ay midem alev alev yanıyordu. 2 aydır iyiydim bu ay yine arttı. Bu ara her gün domates yedim ondan mı oldu acabaa
Ara ara bende hissediyorum batma ertesi güne filan geçiyorVajina tarafında batma ağırlık hissi yaşayan var mı bugün öyle bisi hissetmeye başladım ama ?
Benim de popom ağrıyorYamulmaya başladık galiba kızlar benim de dizlerim ağrımaya başladı
Ay insallah garip geldi canımı sıktı biraz oyuzdenAra ara bende hissediyorum batma ertesi güne filan geçiyor
Aklıma sadece tuzlu suyla gargara ve ağrıyan yere buz tutma geliyorrrr allah yardımcın olsunÇok disim ağrıyor öyle böyle değil mahvetti beni parolda yok ne yapıyım nasıl geçer
Benim de belim ağrıyor yaYamulmaya başladık galiba kızlar benim de dizlerim ağrımaya başladı
Canım bildiğim kadarıyla karanfil bir de nar iyi geliyor.Çok disim ağrıyor öyle böyle değil mahvetti beni parolda yok ne yapıyım nasıl geçer
MY collection düşünüyorumKızlarr
Anne bebek çantası olarak ne düşündünüz?
Miss Dünya Lissa Siyah Emzirmeye Uygun Uzun Kol Lohusa ve Hamile Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu markadan aldım, iki takım biri sabahlıkli dün geldi kargolar ince güzel hafif baya hoşuma gitti bir incele istersen tatlımSelam kızlar, ben de lohusa pijaması soracağım ya. Sezaryen olacağım için karnımı acıtırlar mı, nasıl bir şeyler almam lazım diye düşünüyorum. Hastane çantasına hangi tür pijamaları koymayı düşünüyorsunuuz?
Kekik suyu yap canım onunla gargara ama bunu bir süre yap ki hafiflesin düzenli yani bu dönemlerde dis agrilarimiz maalesef artıyor. Diğer gebeliklerimden sonra Diş kayıplari bile yaşadım eğer çok çekilmez olursa dış hekimine göstermeyi sakın ihmal etmeÇok disim ağrıyor öyle böyle değil mahvetti beni parolda yok ne yapıyım nasıl geçer
Berbat durumdayım fayda etmediÇok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Ben ayaklarıma sıcak uygulayınca rahatlıyorum bazen. Belki fayda eder. Böyle ayaklarını karnına çekip uzatabilirsin egzersiz gibi o da fayda edebilir
Yakınsa bir doktora mı görünsen acaba? Hala geçmediyse belki onlar yardımcı olurBerbat durumdayım fayda etmedi
Merhaba bende 27.haftadayim.Benim de esimle kan uyuşmazlığı var.İgnenizi 28.hafta mi oldunuz?Benim doktor randevum 7 Ağustos indirektcombs ozaman test yaptırcamAma 30.haftam oluyor biseyy olmaz heraldeBenimde çıkmış sonuçlarım çok şükür negatif çıkmış şimdi kan uyuşmazlığı iğnesini olucam artık insallah başka bisi kalmicak doğuma kadar çok rahatladım kızlar anlatamam