2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ben 150 lik ecoprin kullanıyorum bir de iğne ama elimi bile azıcık kessem ya da dişimi fırçalarken dis etim kanasa uzun bir süre durduramiyorm baya bı sulandı benim kanım galiba . Bana da 34 de ecoprin birakicaz dedi ama iğne doğuma kadar devam diğerlerinde de doğuma kadar kullandım biraz kanama geç duruyor demişti Dr ama bebeğim iyi olsun razıyım ben

Banada bugün devlet hastanemdeki doktor iğne yazdırmaya gittiğimde şey dedi. Ecopirini bırakırsın belli haftadan sonra çünkü su azalmasına neden olabiliyor ama iğneyi doğuma kadar kullanırsın dedi.

Kızlar kaçıncı haftadasınız ? Kaç kilo aldınız ?
24.haftadayım 6 kilo aldım. Bundan sonrası hızlı ilerlemez inş toplam 11 kilo ile doğuma girsem ne güzel olur
26.hafta 6 kilo aldım bende benim için baya az bı rakam mutluyum . İlk gebeligimde 26 kilo almıştım ikinci de 22 üçüncü de 18 falan her gebelikte azalıyor ama şimdi insülin kullanıyorum sanırım o çok kilo aldırmıyor sekerimi düşürdüğü icin

Evet karnım birden bire çıktı. Yan bel oyuntularımın orası. Bir de kabızlık var biraz onun ağrısıda var galiba
O da zayıflıktan bence canım benimki de hep acıyor. Gerçi böbreklerim su toplamış onun acısı da olabilir ama ablamın da yanlar acıyordu. Ablam da ince yapılı. Bence normal sıkma canını Sorun olsa anlardın zaten

Evet ya benim de kanamalarım zor duruyor ama bebeğin kesesindeki gelişim geriliğinin düzelmesini kan sulandırıcıya bağlıyorum o yüzden en azından 36-37ye kadar bırakmak istemiyorum. Gelecek ay doktoruma soracağım. 31 olacağım o zaman zaten. Eğer bırak derse bir doktora daha sorarım. Bırakmayı istemiyorum ama hiç olmadı bırakırım

Teşekkür ederimm saolun amin , süreç uzun sürdü , rapor cikarttirdim çünkü. 2 aşılama yapıldı sonra tüp bebek raporu verildi , eğer ücretli yaptıracaksanız sizinki çok daha kısa sürecektir hemen 1 2 aya yaparlar , 3. Yumurta toplamamda başarıya ulaştık , yoğun bir yer sabırlı iseniz memnun kalınır ama bazı hassasisetlerinizi bazen de mahremiyetinizi çok gözetmemeye yapmak gerekiyor ama grup iyi ekip işi yapıyorlar her aşamada farklı doktorlar goruyorsunuz ama ben sonuç olarak memnun kaldim mi evet , zamanınız çok kısıtlı değilse , eviniz de yakınsa gidin derim

En son normal 25 sezaryen 30 gibiydi epudural olursa duruma göre 3 4 bin daha fazlaydı. Temmuzda zam gelecek demişlerdi şu an ki fiyatları bilmiyorum. Ama max %30 gelir demişti.
Fiyat tam kafamdaki Ben de geleyim mi :) yenidoğan yoğun bakımı olsun diyorlar gittiğiniz yerde orda var mı acaba, doktorunuzun adı çok eskilerde kaldı bulamadım neydi

Selam kızlar, yarın 28. Haftaya giricez oğluşum ile bugün kontrol vardı. Şükür her şey yolunda 1.400 Gr olmuşuz suyu vs sorun yok tahlillerimde iyiymiş ama su içmeyi ihmal etme bu sıcaklar çok tehlikeli diye uyardı herkesin bebişinden iyi haberler alması dileğiyle günümüz hamileliğimiz iyi geçsin inşallah

Bende çok tatlı tüketmiyordum canım hiç istemiyordu hatta. Ama deli gibi kavun karpuz yedim umarm ondandır

Evet canım doktorum bebek buyudukce kasilmalar olmasi normal cunku bebegin yeri daraliyor demisti, rahim agzi kisalmadigi surece sorun yok dedi
Benim doktorumda bir tarafta toplanan kasılmaların bebek hareketi olduğunu söyledi. Kasılma olursa rahmin tamamını etkileyeceğini söyledi.

Abla senin bahsettiğin kasılma adet sancısı gibi mi? Sancın varken karnına sert mi diye bakmak için mi dokunuyordun?
Canim adet sancısı gibi olup böyle bisey çıksa rahatliycakmisim gibi bi his oluyor karnım aynı zamanda geriliyor. Ama bide hiç bisey olmadan sadece sertlik oluyor bi tarafta semsert bisey oluyor anca dokununca aciyor onun harici acımıyor. Böyle iki türlü bisey yaşıyorum ben bugün çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…