- 14 Kasım 2017
- 965
- 1.811
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #18.221
Evet karnım birden bire çıktı. Yan bel oyuntularımın orası. Bir de kabızlık var biraz onun ağrısıda var galibaNeresi ağırıyor? Gerginlik olabilir zayıfsın karnın iyice çıkmaya başlamıştır
Ben 150 lik ecoprin kullanıyorum bir de iğne ama elimi bile azıcık kessem ya da dişimi fırçalarken dis etim kanasa uzun bir süre durduramiyorm baya bı sulandı benim kanım galiba . Bana da 34 de ecoprin birakicaz dedi ama iğne doğuma kadar devam diğerlerinde de doğuma kadar kullandım biraz kanama geç duruyor demişti Dr ama bebeğim iyi olsun razıyım benYa aspirin için 100mg gibi dozlarda birçok ameliyat yapılıyormuş sıkıntısız. Ama işte kimisi yine de 36da bıraktırıyormuş. Ben de korkuyorum benimki de bırak derse 36da falangizlice de alınacak bir ilaç değil ki kanama ihtimali için söylemek şart ikna edicez artık bir şekil o haftalara bir erişelim de sağlıkla:)
Bana şu an bile iğneyi bırakabilirsin dedi ama ben çok acımasına rağmen risk alamam devam etmek istiyorum dedim, kabul etti.
Banada bugün devlet hastanemdeki doktor iğne yazdırmaya gittiğimde şey dedi. Ecopirini bırakırsın belli haftadan sonra çünkü su azalmasına neden olabiliyor ama iğneyi doğuma kadar kullanırsın dedi.Ben 150 lik ecoprin kullanıyorum bir de iğne ama elimi bile azıcık kessem ya da dişimi fırçalarken dis etim kanasa uzun bir süre durduramiyorm baya bı sulandı benim kanım galiba . Bana da 34 de ecoprin birakicaz dedi ama iğne doğuma kadar devam diğerlerinde de doğuma kadar kullandım biraz kanama geç duruyor demişti Dr ama bebeğim iyi olsun razıyım ben
26.hafta 6 kilo aldım bendeKızlar kaçıncı haftadasınız ? Kaç kilo aldınız ?
24.haftadayım 6 kilo aldım. Bundan sonrası hızlı ilerlemez inştoplam 11 kilo ile doğuma girsem ne güzel olur
25+1de 800 Gr di bir hafta once26 haftalık olanlar bebeklerin kilosu kaç :)
25 haftalıkken yani geçen hafta 960 dı şuan bilemiyorum26 haftalık olanlar bebeklerin kilosu kaç :)
O da zayıflıktan bence canım benimki de hep acıyor. Gerçi böbreklerim su toplamış onun acısı da olabilir ama ablamın da yanlar acıyordu. Ablam da ince yapılı. Bence normal sıkma canınıEvet karnım birden bire çıktı. Yan bel oyuntularımın orası. Bir de kabızlık var biraz onun ağrısıda var galiba
Evet ya benim de kanamalarım zor duruyor ama bebeğin kesesindeki gelişim geriliğinin düzelmesini kan sulandırıcıya bağlıyorum o yüzden en azından 36-37ye kadar bırakmak istemiyorum. Gelecek ay doktoruma soracağım. 31 olacağım o zaman zaten. Eğer bırak derse bir doktora daha sorarım. Bırakmayı istemiyorum ama hiç olmadı bırakırımBen 150 lik ecoprin kullanıyorum bir de iğne ama elimi bile azıcık kessem ya da dişimi fırçalarken dis etim kanasa uzun bir süre durduramiyorm baya bı sulandı benim kanım galiba . Bana da 34 de ecoprin birakicaz dedi ama iğne doğuma kadar devam diğerlerinde de doğuma kadar kullandım biraz kanama geç duruyor demişti Dr ama bebeğim iyi olsun razıyım ben
Teşekkür ederimm saolun amin , süreç uzun sürdü , rapor cikarttirdim çünkü. 2 aşılama yapıldı sonra tüp bebek raporu verildi , eğer ücretli yaptıracaksanız sizinki çok daha kısa sürecektir hemen 1 2 aya yaparlar , 3. Yumurta toplamamda başarıya ulaştık , yoğun bir yer sabırlı iseniz memnun kalınır ama bazı hassasisetlerinizi bazen de mahremiyetinizi çok gözetmemeye yapmak gerekiyor ama grup iyi ekip işi yapıyorlar her aşamada farklı doktorlar goruyorsunuz ama ben sonuç olarak memnun kaldim mi evet , zamanınız çok kısıtlı değilse , eviniz de yakınsa gidin derimMerhabalar sizin adınıza çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende zeynep kamilde denemeyi düşünüyorum siz memnun kaldınızmı? Süreciniz nasıl ilerledi ne kadar sürdü tedaviniz? Teşekkürler
Fiyat tam kafamdaki Ben de geleyim mi :) yenidoğan yoğun bakımı olsun diyorlar gittiğiniz yerde orda var mı acaba, doktorunuzun adı çok eskilerde kaldı bulamadım neydiEn son normal 25 sezaryen 30 gibiydi epudural olursa duruma göre 3 4 bin daha fazlaydı. Temmuzda zam gelecek demişlerdi şu an ki fiyatları bilmiyorum. Ama max %30 gelir demişti.
Yenidoğan yoğun bakımı var evet Gülşen Barçınlı benim doktorum giderseniz selamımı söylersiniz ismim PınarFiyat tam kafamdaki Ben de geleyim mi :) yenidoğan yoğun bakımı olsun diyorlar gittiğiniz yerde orda var mı acaba, doktorunuzun adı çok eskilerde kaldı bulamadım neydi
Bende çok tatlı tüketmiyordum canım hiç istemiyordu hatta. Ama deli gibi kavun karpuz yedim umarm ondandırAz önce kendi doktoruma kontrole gittim. Suyum normal çıktı. Ben meyve harici tatlı yemiyordum ama doktorum o zaman bazı meyveler çok şeker içeriyor, geç vakitte meyve yememek gerek dedi bir de. Onları da dikkatli tüketmek lazım, anlamış oldumsiz de dikkat ederseniz düzelir.
Benim doktorumda bir tarafta toplanan kasılmaların bebek hareketi olduğunu söyledi. Kasılma olursa rahmin tamamını etkileyeceğini söyledi.Evet canım doktorum bebek buyudukce kasilmalar olmasi normal cunku bebegin yeri daraliyor demisti, rahim agzi kisalmadigi surece sorun yok dedi
27+2’deyim 6 kg aldım nasıl ilerleyecek bakalımKızlar kaçıncı haftadasınız ? Kaç kilo aldınız ?
24.haftadayım 6 kilo aldım. Bundan sonrası hızlı ilerlemez inştoplam 11 kilo ile doğuma girsem ne güzel olur
28 hafta 3kiloKızlar kaçıncı haftadasınız ? Kaç kilo aldınız ?
TAmamdır çok teşekkür ederim şoyle bir ya da 1 bucuk ay sonra gidip tanisip muayene olurum , dogumu da konusurumYenidoğan yoğun bakımı var evet Gülşen Barçınlı benim doktorum giderseniz selamımı söylersiniz ismim Pınar
950 demisti doktor26 haftalık olanlar bebeklerin kilosu kaç :)
Bende de karı. Cok gergin yer yok sanki içerde patlıcan gibiKarnım çok gergin yaa yanları ağrıyor böyle biraz sizde de öyle mii kızlar
Canim adet sancısı gibi olup böyle bisey çıksa rahatliycakmisim gibi bi his oluyor karnım aynı zamanda geriliyor. Ama bide hiç bisey olmadan sadece sertlik oluyor bi tarafta semsert bisey oluyor anca dokununca aciyor onun harici acımıyor. Böyle iki türlü bisey yaşıyorum ben bugün çok olduAbla senin bahsettiğin kasılma adet sancısı gibi mi? Sancın varken karnına sert mi diye bakmak için mi dokunuyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?