2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Biz yarın başlayacağız demire. Ocean aldım. Devletinkinin içeriği temiz değilmiş sanırım. Siz hangisini kullanıyorsunuz
Ben de onu aldım demir için. Yalnız ben d vit olarak devit damla kullanıyorum devletin verdiği. Hiçbir doktor ocean önermedi. Önermediği dediğim bu detayı vermediler kimyasal içeriyor şunu al falan demediler. Ben sordum hatta bi şey olmaz dedi.

Bizim çocuk doktoru da pek önermiyo gibiydi. Sağlık ocağından verdiler mi başladınız mı diye sordu, verdiler dedim ama paraben içeriyomuş ciltte kızarıklıklar yapabiliyomuş diye gördüm dedim. Evet ben size özel tavsiye edeyim isterseniz dedi, sidefer önerdi. Ben de temiz içerikli araştırırken newvit ve bestiron markalarını da görmüştüm bunlardan birini alıcaz biz de inşallah

Oceanın içinde de tatlandırıcı kıvam artırıcı koruyucu bulunduğu için onu almak istemedik. Newvitte keçiboynuzu var. Bestiron da c vitamini zeytinyağı içeriyo. C vitamini ile almak da demir emilimini artırıyomuş bestironu tercih edebiliriz biz

Külot bez kullanan var mı ? Eşim sleepy 4 numara külot bez almış. Şimdi geceleri onu takıyorum ama gece gündüz farketmez sızdırıyor. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum acaba

Evet sonradan gördüm artık bi sonrakine

Kızlar çişli bez sayısı dolu dolu bezler mi olmak zorunda. Yani 5 6 sefer çiş yapması yeterli mi yoksa dolu dolu bezin şiştiği ve bezdeki sarı çizginin full mavi olduğu 5 6 bez mi demek bilgisi olan var mı

Kızlar çişli bez sayısı dolu dolu bezler mi olmak zorunda. Yani 5 6 sefer çiş yapması yeterli mi yoksa dolu dolu bezin şiştiği ve bezdeki sarı çizginin full mavi olduğu 5 6 bez mi demek bilgisi olan var mı
Ben o çizginin boylu boyunca mavi olması diye duymuştum. Ama nerden, sağlam kaynaktan mı tam hatırlamıyorum. Osman doktor da 4 5 çişli Bez diyordu. Doluluğuna takılmadan. Zaten aa bezi dolmuş değiştireyim dediğimiz bez öyle çok ağır olmuyor ki. Benim bebeğim erkek olduğu için özellikle ön kısım çok şiştiği için ben nispeten daha fazla değiştiriyorum bezini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…