- 17 Mart 2024
- 361
- 918
- 18
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #18.261
teşekkür ederim, arabanın arka camı artık yokYa lütfen yorma kendiniİki böbrek de mi ağırıyor? Benim biri ağırsa bir süre o tarafa uzanmayınca düzeliyor. Sen de dene inşallah fayda verir Yorulunca kasılmaların sıklaşması da normal bol bol dinlensen keşke. Çok geçmiş olsun kazada bir şey olmadı inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Size bir şey olmamasına sevindim. Umarım ağrıların kısa sürede şifa bulur. Kesinlikle git doktora. İhmal etme. En azından alınacak bir önlem varsa ne kadar erken o kadar iyi olur.selam herkese. hafta sonu kardeşimin nikahı ve kınası vardı, inanılmaz yorucu geçti. bir de üstüne kaza yaptıkkorktum, ağladım çok. şükür bizde bir şey yok da stresten bütün gece ağrım oldu. doğru düzgün dinlenemedim iş yapmaktan sonrasında. kasılmalarım sıklaştı ve böbrek ağrısı başladı bugün. o koşturmada su da çok içemedim, bende de böbrek genişlemesi ve taş var. bu hafta doktora görüneyim diyorum, gerekirse stent takılacak demişti ay sonu Fethiye'de düğün olacak. İzmir'den o kadar yol gitmeye de korkuyorum ama kardeşimin yanında olmak zorundayım en mutlu gününde. ne yapacağımı bilemedim...
Allah sizi korumuş inşallah çok sarsılmamışsındırteşekkür ederim, arabanın arka camı artık yokbuna da şükür diyoruz. sağ böbreğimde ağrı fazla zaten sorunlu olan da o. hep soluma yatıyorum. dinlenmeye çalışıyorum şu an olabildiğince. stent fikri rahatsız edici.
7. Aydan sonra ne kadarını aldınız acaba25. Haftamdayim 7 buçuk kilo aldımdiğer gebeliklerimde 24 kilo almıştım toplam
Yani canım beni biraz zorladı acikcasi hem icecgi içmek hem de sonrası biraz midem bulandı başım döndüAyy bende onun icin geldim sabah benimde var nasil yaptin canimm zor mu surec nasil
Canimm benim ,2 ay olacak benimki bende korkuyordum birakinca sonra her gun limonlu iciyorum doktorum al demiyor alamiyorum artik korkmuyorum bende sendendimHangi haftada bıraktın abla? Ben de bırakırsam içeceğim yoksa içim rahat etmezBebişlerimiz iyi gelişsin
Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusunselam herkese. hafta sonu kardeşimin nikahı ve kınası vardı, inanılmaz yorucu geçti. bir de üstüne kaza yaptıkkorktum, ağladım çok. şükür bizde bir şey yok da stresten bütün gece ağrım oldu. doğru düzgün dinlenemedim iş yapmaktan sonrasında. kasılmalarım sıklaştı ve böbrek ağrısı başladı bugün. o koşturmada su da çok içemedim, bende de böbrek genişlemesi ve taş var. bu hafta doktora görüneyim diyorum, gerekirse stent takılacak demişti ay sonu Fethiye'de düğün olacak. İzmir'den o kadar yol gitmeye de korkuyorum ama kardeşimin yanında olmak zorundayım en mutlu gününde. ne yapacağımı bilemedim...
Ne mutlu bizlere insallah guzel anilarimiz olur 7 yil oturdum 1+1 de Allah sukurler olsun hic sikayet etmedim hep inandim ve seviyordum maddiyat onemli hayatimizda hele bu donemde buyuk maddiyat aramiyordum ben esimden ,isimizin bereketini verdi Rabbim simdi daha iyi ev gecmek nasip oldu evet yorucu bizde sonuna geldik carsamba tasiniyoruz insallahEvet bizim de öyleydi 1+1 ev ailesinin eviydi hem kira odememek için hem de okullarımız çok yakındı diyeÇok güzel bir duygu ama kendi evimize geçecek olmamız her şeyi istedgmz gibi yaptırıyoruz bebisimizle geçecek günleri hayal ediyoruz orda Allah'ım kavuştursun o günlere bize hayırlısıyla Çok yorucu ama çok güzel çok eğlenceli bir süreç
Yaa trafik kazasimi zarar varmi hic cook gecmis olsun gitmesen uzulur sana kardesisiniz zor durum sen korkunca bebiste korumaya almistirselam herkese. hafta sonu kardeşimin nikahı ve kınası vardı, inanılmaz yorucu geçti. bir de üstüne kaza yaptıkkorktum, ağladım çok. şükür bizde bir şey yok da stresten bütün gece ağrım oldu. doğru düzgün dinlenemedim iş yapmaktan sonrasında. kasılmalarım sıklaştı ve böbrek ağrısı başladı bugün. o koşturmada su da çok içemedim, bende de böbrek genişlemesi ve taş var. bu hafta doktora görüneyim diyorum, gerekirse stent takılacak demişti ay sonu Fethiye'de düğün olacak. İzmir'den o kadar yol gitmeye de korkuyorum ama kardeşimin yanında olmak zorundayım en mutlu gününde. ne yapacağımı bilemedim...
Rahat 11 12 kilosunu almıştım diye hatırlıyorum hele son ay Allah affetsin aynaya bakcak gibi değildim7. Aydan sonra ne kadarını aldınız acabaŞu an 28. Haftadayım ben de 8 kilo aldım ama iştahım beni aşırı korkutuyor asla tokluk hissetmiyorum
Çok geçmiş olsunselam herkese. hafta sonu kardeşimin nikahı ve kınası vardı, inanılmaz yorucu geçti. bir de üstüne kaza yaptıkkorktum, ağladım çok. şükür bizde bir şey yok da stresten bütün gece ağrım oldu. doğru düzgün dinlenemedim iş yapmaktan sonrasında. kasılmalarım sıklaştı ve böbrek ağrısı başladı bugün. o koşturmada su da çok içemedim, bende de böbrek genişlemesi ve taş var. bu hafta doktora görüneyim diyorum, gerekirse stent takılacak demişti ay sonu Fethiye'de düğün olacak. İzmir'den o kadar yol gitmeye de korkuyorum ama kardeşimin yanında olmak zorundayım en mutlu gününde. ne yapacağımı bilemedim...
Ben de 24üm 8 9 kilo aldım. Bunun 1 kilosunu 15 günde aldım. Umarım son 3 ay çok artmaz. Ama bebiş de en çok son 3 te alıyor. İnşallah aldığımız kilolar hep bebeğimizin olur7. Aydan sonra ne kadarını aldınız acabaŞu an 28. Haftadayım ben de 8 kilo aldım ama iştahım beni aşırı korkutuyor asla tokluk hissetmiyorum
Merhaba bende bu gün farkettim 27 haftadayim sadece 3 kilo aldım:))Kızlar kaçıncı haftadasınız ? Kaç kilo aldınız ?
24.haftadayım 6 kilo aldım. Bundan sonrası hızlı ilerlemez inştoplam 11 kilo ile doğuma girsem ne güzel olur
çok teşekkürler, evet en yakın zamana alacağım randevu. riske gerek yok.Çok geçmiş olsun canım. Size bir şey olmamasına sevindim. Umarım ağrıların kısa sürede şifa bulur. Kesinlikle git doktora. İhmal etme. En azından alınacak bir önlem varsa ne kadar erken o kadar iyi olur.
başta kendimi tuttum baktım tuttukça karnıma vuruyor, ağladım rahatladım valla. o an çevremdeki herkes ağladığım için bebeğimi düşünmediğimi, ağlayarak zarar verdiğimi söylerek beni daha çok strese soktular ama tam tersi ağladıkça rahatladım. bebeğimin hareketlerinde azalma vs olmadı çok şükür. masaj böbreklerin olduğu yere mi yapılır ki?Allah sizi korumuş inşallah çok sarsılmamışsındırSiz iyi olun da cam yapılır Stent gerekmez inşallah. Hafif masaj yapmanın iyi geldiğini duymuştum. Bebek baskı yaptıkça oluyor öyle şeyler ilerlemesin inşallah
çok teşekkürler.Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun
çok teşekkürler, şükür maddi zarar dışında bir durum yok.Yaa trafik kazasimi zarar varmi hic cook gecmis olsun gitmesen uzulur sana kardesisiniz zor durum sen korkunca bebiste korumaya almistir
çok teşekkürler, elimden geleni yapıyorum da gelen giden bitmiyorÇok geçmiş olsunbence bu süreçte kendinizi hirpalamamaniz en iyisi hem sizin hem bebeğiniz için
Kabizlik varsa hemen kefiri dene gecen hafta catlayacaktim ama bu hafta iki gun icip 3 gun ara verdim ona ragmen cok cok rahatlatti.Evet karnım birden bire çıktı. Yan bel oyuntularımın orası. Bir de kabızlık var biraz onun ağrısıda var galiba
Normal kasılma olunca 5 10 snde geçiyor o ağrısız oluyor ama bizi korkutan adet sancısı ve bıçak gibi saplanan sancılarla birlikte olan kasılmalardı ve gece sabaha kadar sürüyordu. Yoğun idrar yolu enfeksiyonum çıktı, magnezyumu arttırdık şu an iyiyim sanırım onlar tetikledi. Yarın kontrolum var tekrar bakacağızŞöyle bir yazı buldum
Karnıma dokunup nstye aldı zaten. "Bebek ile ilgili değil." dediğinde doğum sancısı değildir anlamında anladım ama bilemiyorum tabii. İçim geçiyor gibi oluyor, sonra karnım sertleşiyor şekil değiştiriyor. Doktorum da kasılma olduğunu söyledi ama iyiye yormaya çalışıyorum. İnşallah normaldir. "Sancım oldu" dediğiniz sadece sertleşme miyoksa yanında adet sancısı veya karın ağrısı var mıydı?
Ya neler atlatmışsınız ağlamamak elde değil kiçok teşekkürler, evet en yakın zamana alacağım randevu. riske gerek yok.
başta kendimi tuttum baktım tuttukça karnıma vuruyor, ağladım rahatladım valla. o an çevremdeki herkes ağladığım için bebeğimi düşünmediğimi, ağlayarak zarar verdiğimi söylerek beni daha çok strese soktular ama tam tersi ağladıkça rahatladım. bebeğimin hareketlerinde azalma vs olmadı çok şükür. masaj böbreklerin olduğu yere mi yapılır ki?
çok teşekkürler.
çok teşekkürler, şükür maddi zarar dışında bir durum yok.
çok teşekkürler, elimden geleni yapıyorum da gelen giden bitmiyor
Çok geçmiş olsunNormal kasılma olunca 5 10 snde geçiyor o ağrısız oluyor ama bizi korkutan adet sancısı ve bıçak gibi saplanan sancılarla birlikte olan kasılmalardı ve gece sabaha kadar sürüyordu. Yoğun idrar yolu enfeksiyonum çıktı, magnezyumu arttırdık şu an iyiyim sanırım onlar tetikledi. Yarın kontrolum var tekrar bakacağız
Kansızlıkla ilgisi yok. Bazı durumlarda kan sulansın da bebeğe iyi kan akışı olsun dşye kullanılıyor. Örneğin tansiyon hastalarında, fazla kiloda, ileri yaşta, daha önceden düşük öyküsü varsa falan kullanılıyor. Daha çok tedbir amaçlı bir şey çünkü pıhtı sorunu olduğu kesin olan kişilere ek tedaviler de veriyorlar diye biliyorum. Gebeliğiniz sorunsuz ilerliyorsa gerek yokMerhabalar,bir şey öğrenmek istiyorum,kan sulandirici ilaçları niçin kullanıyorsunuz ?
Ikinci gebeliğim hiç kullanmadım doktorunda böyle bir önerisi olmadı.Kansızlığa destek için mi? Bilmedigimden soruyorum
Bu arada 24 haftalık, 4 kilo aldım lakin kilolu hamile kalmistim.22 haftada 563 gr idik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?