- Konu Sahibi kediannesibiri
- #18.221
Evet canım doktorum bebek buyudukce kasilmalar olmasi normal cunku bebegin yeri daraliyor demisti, rahim agzi kisalmadigi surece sorun yok dediBen de biraz zayıflığa bağlıyorum. Yabancı bir sitede okuduğuma göre gebelikten önce zayıf olmak, karın içinde çok fazla yer olmamasına neden oluyor. O yüzden zayıf kadınlar çok daha erken hissediyor. Bebek hareketlerini ilk gebelik olmasına rağmen 15- 16. haftada hissetmeye başladım. İnanmadılar fakat 18. haftada tekmeler dışarıdan görülebilir durumdaydı. Kasılmaları da 18. haftada hissetmeye başladım. Gebelikte bçbrek sorunlarım çıktı. Sağ böbreğim genişledi o yüzden kasılma olabilir diyor doktor. Bugün yine tahlil verdim. Tahlilde bir şey çıkmazsa vajinal enfeksiyonun üstüne gideceğim. 2 yıldır kronik vajinitim var. Crp düşük çıkıyor ama enfeksiyon görünüyor. Doktor gebelik başında probiyotik vermişti artmasın diye. Çünkğ antibiyotik fayda etmiyor. Enfeksiyonum da tetikliyor olabilir. Ama böbreklerim ağırdığında kasılmaları çok daha fazla hissediyorum. Bazı doktorlar çok ciddiye alıyor, bazıları normal karşılıyor. Burada bi arkadaş da doktora gitmişti. S Simsimm92 idi yanlış hatırlamıyorsam. Onun doktoru da normal karşılamıştı. İnşallah normaldir diyorum ama korkutmuyor da değil. Haftalarımız yakın. Eğer şiddetlenirse ben de adalat isteyeceğim.