• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar benim de gece sancılarım oldu çok. Hem regl olacakmışım gibi bir ağrı vardı hem de 5-10 dk aralıklarla kasılmalarım oldu. O bebek tek tarafta toplanıyor gibi ama sancıyla birlikte girip girip çıktı sonrasında aralık uzadı ve tamamen kesildi. Muhtemelen yalancı sancı ama doktorum tekrarlarsa nst için çağırdı. Umarım erken doğum riski yoktur 🙏🏼 O toplanmalar daha önce de oluyordu ama bebek olduğunu hissediyordum hareketleri görünüyordu ve bir kaç defa olup geçiyordu. Şimdi bebek toplanması ve braxton hicks kasılmasının farkını çok net anladım.

Canım geçmiş olsun neyden kaynaklanmış bir şey dedi mi doktor. Kaç haftalıksın bebiş hareketleri hissediyor musun

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah toparlarsın hemen. Niye olmuş? Kanama dışında başka şikayetin var mıydı?

Çok geçmiş olsun canım. Neden olmuş bir şey dedi mi doktor ?

Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer sağlıkla dönersiniz evinize 💐

çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi de gelişmelerden 🙏🏼🙏🏼
Teşekkür ederim kızlar. Tam 24+0 haftalık bugün. Miyomlarım var ve plasenta previa. Doktorum zaten kanama yaşama riskimin olduğunu söylemişti daha önce.
Ara ara hareket ediyor bebeğim çok şükür. İnşallah sağlıcakla devam eder hepimizin gebeliği.

Kızlar benim de gece sancılarım oldu çok. Hem regl olacakmışım gibi bir ağrı vardı hem de 5-10 dk aralıklarla kasılmalarım oldu. O bebek tek tarafta toplanıyor gibi ama sancıyla birlikte girip girip çıktı sonrasında aralık uzadı ve tamamen kesildi. Muhtemelen yalancı sancı ama doktorum tekrarlarsa nst için çağırdı. Umarım erken doğum riski yoktur 🙏🏼 O toplanmalar daha önce de oluyordu ama bebek olduğunu hissediyordum hareketleri görünüyordu ve bir kaç defa olup geçiyordu. Şimdi bebek toplanması ve braxton hicks kasılmasının farkını çok net anladım.
Selam canım aradaki fark nasıl oluyor. Benim de çok toplanma oluyor ama ben hep bebek hareketi diye düşünüyordum. Toplanma olduğunda ağrım ya da sancım olmuyor. Elimi koyup okşayınca iniyor.

Selam canım aradaki fark nasıl oluyor. Benim de çok toplanma oluyor ama ben hep bebek hareketi diye düşünüyordum. Toplanma olduğunda ağrım ya da sancım olmuyor. Elimi koyup okşayınca iniyor.
Sancı oluyor hem karnında hem de regl ağrısı gibi rahmine vuruyor ve belli aralıklarla devam ediyor. Şişiyor sertleşiyor 20 sn sonra geçiyor 5 dk sonra tekrarlıyor. Sonra 10 dkda 1 oluyor gibi gibi sonunda kesiliyor tamamen canım. Öyle bir kaç defa değil ama 2 3 saat bu şekilde zaman aralığı artarak devam ediyor.

Allah beterinden saklasın hepimizi ama gruba bişeyler oluyor :( bende kontrole gittim tekrardan doktoruma bugün, crp 132.5, kansızlık, demir eksikliği, b12 neredeyse bütün değerlerim yerlerde. Nabzım 130’lara çıkıyor gündelik hayatımda bile, doktorum dahiliyeye sevk etti antibiyotiğe başladık. Önce enfeksiyonu kontrol altına almamız gerekiyormuş, 10 gün sonra da tekrar değerlerim için doktoruma gideceğim. Allahım şifa bekleyen herkese şifa dağıtsın inşallah 🙏🏻😞

Allah beterinden saklasın hepimizi ama gruba bişeyler oluyor :KK43: bende kontrole gittim tekrardan doktoruma bugün, crp 132.5, kansızlık, demir eksikliği, b12 neredeyse bütün değerlerim yerlerde. Nabzım 130’lara çıkıyor gündelik hayatımda bile, doktorum dahiliyeye sevk etti antibiyotiğe başladık. Önce enfeksiyonu kontrol altına almamız gerekiyormuş, 10 gün sonra da tekrar değerlerim için doktoruma gideceğim. Allahım şifa bekleyen herkese şifa dağıtsın inşallah 🙏🏻😞
İdrar yolu enfeksiyonu mu çıktı peki neden bir anda böyle olmuş değerler bisi demedi mi doktor 🥲🥲

Bende tetenoz oldum ilk doz bnm doktor 34 hafta da karma olanı yaptır dedi bugun hava cok sıcaktı İstanbulda bayılacak gibiydim herkes biraz sıkıntılı Allah yardımcımız olsun bende cok zorlanıyorum 26hafta bitmek üzere bu ara Bi aglatma aldı beni durmadan alıyorum yada cavuk sinirleniyorum şimdi çilek mobilyadan şifoonyer geldi kurdular sinir oldum kurankişinin elleri yağ içindeydi bişe de diyemedim şifoonyer hep kara oldu çıkmıyordu hiç yeni gibi de değil ince bakınca zaten alamaya yer arıyorum sinirlerim bozuk çok artık zaman da pek hızlı geçmiyor havalar da iyice ısındı dayanma gücü versin Allah bize

İdrar yolu enfeksiyonu mu çıktı peki neden bir anda böyle olmuş değerler bisi demedi mi doktor 🥲🥲
Cumartesi günü kendi doktorum olmadığı için başka doktora gitmiştim, bugün de takipli dr’me emin olmak amacıyla gittik iyi ki de gitmişiz 😅 Evet idrar yolu enfeksiyonum var, nisan’da da olmuştum ama geçmişti, aylar sonra katlanarak geri dönmüş sağolsun 🤣 vajinal fitil kullanıyordum, antibiyotiğe de başladık. Değerlere gelince ben; demir ilacı, multivitamin, pekmez, ceviz, meyve/sebze vs. tüketen biriyim ekstra dikkat etmeye çalışıyorum, neden diye merak edip ben de sordum; beslenme ve hamilelik en büyük etken dedi, hamilelikte oluyor böyle dedi. Beslenmeye çalışıyorum dedim, demek ki yetersiz kalıyor dedi. Hak verdim, bişey diyemedim 😂

Allah beterinden saklasın hepimizi ama gruba bişeyler oluyor :KK43: bende kontrole gittim tekrardan doktoruma bugün, crp 132.5, kansızlık, demir eksikliği, b12 neredeyse bütün değerlerim yerlerde. Nabzım 130’lara çıkıyor gündelik hayatımda bile, doktorum dahiliyeye sevk etti antibiyotiğe başladık. Önce enfeksiyonu kontrol altına almamız gerekiyormuş, 10 gün sonra da tekrar değerlerim için doktoruma gideceğim. Allahım şifa bekleyen herkese şifa dağıtsın inşallah 🙏🏻😞
Evet ya bi kaç gündür bende moral olarak iyi hissetmiyorum. Kabızdım dün karnım ağrıdı biraz gaz sancısı oldu. Ya başka sancıysa diye korktum. Sonra hemoroidlerim kanadı filan. İşyerinde kanalizasyon borusu patladı. Kaçtım eve geldim filan. Bi moralsiz, korkulu endişeli hissediyorum ağlayasım geliyor. Yorgunda hissediyorum. İnşallah değerlerim yerlerde değildir benimde 😢

Cumartesi günü kendi doktorum olmadığı için başka doktora gitmiştim, bugün de takipli dr’me emin olmak amacıyla gittik iyi ki de gitmişiz 😅 Evet idrar yolu enfeksiyonum var, nisan’da da olmuştum ama geçmişti, aylar sonra katlanarak geri dönmüş sağolsun 🤣 vajinal fitil kullanıyordum, antibiyotiğe de başladık. Değerlere gelince ben; demir ilacı, multivitamin, pekmez, ceviz, meyve/sebze vs. tüketen biriyim ekstra dikkat etmeye çalışıyorum, neden diye merak edip ben de sordum; beslenme ve hamilelik en büyük etken dedi, hamilelikte oluyor böyle dedi. Beslenmeye çalışıyorum dedim, demek ki yetersiz kalıyor dedi. Hak verdim, bişey diyemedim 😂
Anladım canım önemlisi yakalamışsın neyse ki ☺️ iyi bak kendine de bebiskoya da annesi acil şifalar ❤️

Teşekkür ederim kızlar. Tam 24+0 haftalık bugün. Miyomlarım var ve plasenta previa. Doktorum zaten kanama yaşama riskimin olduğunu söylemişti daha önce.
Ara ara hareket ediyor bebeğim çok şükür. İnşallah sağlıcakla devam eder hepimizin gebeliği.
Çok geçmiş olsuun 🌹Gebelik süresince ara ara bir şeylerle mücadele etmesi gerekiyor bazılarımızın. Ben de onlardan biriyim. Ama bir şekilde her şey yolunu buluyor bu mücadelelerden sonra. Sağ salim doğacak bebiklerimiz inşallah 🙏🏻

Back