- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.761
Teşekkürler canımDualarımız seninle.. Çok çok geçmiş olsun. Dinlenmek çok iyi gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımDualarımız seninle.. Çok çok geçmiş olsun. Dinlenmek çok iyi gelecek
Tabiki canım 1 hafta yattı hastanede sonra 37 de doğum yaptı şimdi kixi 3 bucuk yaşında sen gönlünü ferah tutArkadaşının durumu ne oldu peki iyi mi bebeği kendi
Ay çok sevindim için ferahladı canım çok sağolTabiki canım 1 hafta yattı hastanede sonra 37 de doğum yaptı şimdi kixi 3 bucuk yaşında sen gönlünü ferah tut
Gerçekten rahat ol öyle sızıntı şeklinde olan su gelmesi ilaç ve dinlenme ile duruyor . Ben 36. Haftada suyum gelmişti onu biliyorsun ki aha doğum başlıyor 2 3 Aya kadar alacağız kucağımıza hepimiz inşallahAy çok sevindim için ferahladı canım çok sağol
Benimde dün detaylida 21+6 olması gerekirken 21+3 çıktı. Doktor sıkıntı yok dedi ama sizin bebişte kaç gün gerilik var acaba?Selam kızlar, ben dün perinatologa gittim tekrar. Durum aynı, gelişemeyebilir 34.haftadan sonra, ama genelde çocuklar sonradan toparlıyorlar öyle olursa da üzülme dedi. Daha önce bebeği gelişim geriliği ile doğmuş olan var mı acaba? Bu konuda biraz teselliye ihtiyacım var.
Üç gün, bir hafta, iki hafta kadar farkta sorun yok diye biliyorum. Bizde şu an için gerilik yok ama plasentada kanama alanları olduğu için 34.haftadan itibaren gelişim geriliği olabilirmiş. :/Benimde dün detaylida 21+6 olması gerekirken 21+3 çıktı. Doktor sıkıntı yok dedi ama sizin bebişte kaç gün gerilik var acaba?
Gelişim geriliği nasıl belli oldu canım ben kaçırmışımSelam kızlar, ben dün perinatologa gittim tekrar. Durum aynı, gelişemeyebilir 34.haftadan sonra, ama genelde çocuklar sonradan toparlıyorlar öyle olursa da üzülme dedi. Daha önce bebeği gelişim geriliği ile doğmuş olan var mı acaba? Bu konuda biraz teselliye ihtiyacım var.
Benimde minik minik kanama alanları gördü ama hiç gelişim geriliği ile alakalı birşey söylemedi. Çünkü daha önce büyüktü ve şimdi küçüldüğü için sanırım üzerinde durmadı. Umarim bebişler büyüyünce o alanlarda kapanırlar. Hiç üzülmeyin, olmadı doğunca anne sütüyle zaten beslenince bir anda büyüyor diyorlar.Üç gün, bir hafta, iki hafta kadar farkta sorun yok diye biliyorum. Bizde şu an için gerilik yok ama plasentada kanama alanları olduğu için 34.haftadan itibaren gelişim geriliği olabilirmiş. :/
Hmm anladım benimde bi hafta kilosu geriden geliyor o yüzden büyümücek diye korkularım başladı haftalar zor geçiyorÜç gün, bir hafta, iki hafta kadar farkta sorun yok diye biliyorum. Bizde şu an için gerilik yok ama plasentada kanama alanları olduğu için 34.haftadan itibaren gelişim geriliği olabilirmiş. :/
Benim de diğer kanama alanlarım kapandı ama plasentanın içindekiler kapanmadı maalesef. Artık kapanmazmış. UmarımBenimde minik minik kanama alanları gördü ama hiç gelişim geriliği ile alakalı birşey söylemedi. Çünkü daha önce büyüktü ve şimdi küçüldüğü için sanırım üzerinde durmadı. Umarim bebişler büyüyünce o alanlarda kapanırlar. Hiç üzülmeyin, olmadı doğunca anne sütüyle zaten beslenince bir anda büyüyor diyorlar.
Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok. Kendinizi de bebeğinizi de olabildiğince strese sokmamaya çalışın. Rabbim gönlünüze ferahlık versinBenim de diğer kanama alanlarım kapandı ama plasentanın içindekiler kapanmadı maalesef. Artık kapanmazmış. Umarım
Nipt plus memnun kaldınız mı acabaBayramda neşelenelim inşallah. Benim doktorum da panaroma ve nipt plus önerdi. Biz panaromada karar kilmistik 465 dolar. Ama ucreti ödemek için aradığımda saçma isteklerle (parayı elden alma) karşılaşınca nipt plusa yöneldik. Bir tanidikta vardı arada güvenilir olduğunu belirtti. Nipt plus 11 bin TL ye anlaştık canım. Bayrama kadar da sonuçlanır dediler
Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok. Kendinizi de bebeğinizi de olabildiğince strese sokmamaya çalışın. Rabbim gönlünüze ferahlık versinBenim de diğer kanama alanlarım kapandı ama plasentanın içindekiler kapanmadı maalesef. Artık kapanmazmış. Umarım
Benim bebişin de kilosu diğer gebelere göre bir tık az. Bende şimdi köy yumurtası yemeye çalışıyorum, kuruyemişler, muz ve bakliyatlar bebege kilo aldırıyormuş sizde o şekilde beslenebilirsiniz.Hmm anladım benimde bi hafta kilosu geriden geliyor o yüzden büyümücek diye korkularım başladı haftalar zor geçiyor
Öyle yapıyorum ceviz pek sevmem ceviz yiyorum zorla. Havuç suyu içiyorum bebeğin suyu için. Bi haftada bir kilo aldım bebek ala ala 70 gramını almışAllah ol dedikten sonra olmayacak şey yok. Kendinizi de bebeğinizi de olabildiğince strese sokmamaya çalışın. Rabbim gönlünüze ferahlık versin
Benim bebişin de kilosu diğer gebelere göre bir tık az. Bende şimdi köy yumurtası yemeye çalışıyorum, kuruyemişler, muz ve bakliyatlar bebege kilo aldırıyormuş sizde o şekilde beslenebilirsiniz.
Yaa olsun demek ki siz beslendikçe bebiş de kilo alıyor. Bende çiğ fındık yemeye çalışıyorum leblebi falan. Havuç suyu hiç içmedim ama zaten bol.bol su içiyorum zaten suyunda bir sıkıntı görmediler şükür.Öyle yapıyorum ceviz pek sevmem ceviz yiyorum zorla. Havuç suyu içiyorum bebeğin suyu için. Bi haftada bir kilo aldım bebek ala ala 70 gramını almış
Amin canım inşallahGerçekten rahat ol öyle sızıntı şeklinde olan su gelmesi ilaç ve dinlenme ile duruyor . Ben 36. Haftada suyum gelmişti onu biliyorsun ki aha doğum başlıyor 2 3 Aya kadar alacağız kucağımıza hepimiz inşallah
Su anda bir gerilik yoksa hiç üzme kendini 34. Hafta kötü bir hafta değil en kötü ihtimalle doğum gerçekleşir önlemler alarak bebeğin i disarda çok güzel besleyerek açığı kapatırsınSelam kızlar, ben dün perinatologa gittim tekrar. Durum aynı, gelişemeyebilir 34.haftadan sonra, ama genelde çocuklar sonradan toparlıyorlar öyle olursa da üzülme dedi. Daha önce bebeği gelişim geriliği ile doğmuş olan var mı acaba? Bu konuda biraz teselliye ihtiyacım var.
İnşallah, teşekkür ederiimSu anda bir gerilik yoksa hiç üzme kendini 34. Hafta kötü bir hafta değil en kötü ihtimalle doğum gerçekleşir önlemler alarak bebeğin i disarda çok güzel besleyerek açığı kapatırsın