• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çok geçmiş olsun neyin var :KK43: Ben hasta ve yorgunken de çok az hissediyorum hareketleri. Bi ara çok hastaydım gün boyu 2-3 tekme hissettim sadece. Acilde de sorun yok demişlerdi ama orada da oynamıyordu. Yani bu da normal bence ama yine de enfeksiyon için doktora gitmelisin bence. Allah şifa versin🌸
Gittim cumartesi sabah canımm tahlil verdim, ilaçlarımı aldım, serum falan taktılarr. ben çok kötüyken bile dr bebek için her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür, gelişimi haftasıyla uyumlu hareketlerini de beğendim dedi rahatladım ama dünden beri hareketlerinde azalma oldu, her şeyi takmak istemiyorum üzülmekte iyi değil, anksiyete panik yapmamaya çalışıyorum, yine de insanın kafası durmuyor işte. Çok teşekkür ederimmmmm 💕 Ayrıca bunu da söylemeden geçemeyeceğim, ben dahil herkese yazdığın umut verici mesajlarda çok hoşuma gidiyor, allah gönlüne göre versin ❣️

Gittim cumartesi sabah canımm tahlil verdim, ilaçlarımı aldım, serum falan taktılarr. ben çok kötüyken bile dr bebek için her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür, gelişimi haftasıyla uyumlu hareketlerini de beğendim dedi rahatladım ama dünden beri hareketlerinde azalma oldu, her şeyi takmak istemiyorum üzülmekte iyi değil, anksiyete panik yapmamaya çalışıyorum, yine de insanın kafası durmuyor işte. Çok teşekkür ederimmmmm 💕 Ayrıca bunu da söylemeden geçemeyeceğim, ben dahil herkese yazdığın umut verici mesajlarda çok hoşuma gidiyor, allah gönlüne göre versin ❣️
Ya ben de çok teşekkür ederim Allah senin de gönlüne göre versin❤️ Eğer tecrübelerimle rahatlatabiliyorsam ne mutlu bana. Ben de çok evham yapıyorum biliyorum çoğumuz öyleyiz o yüzden aynı şeyi yaşamışsam mutlaka söylüyorum ki yalnız sizin yaşamadığınızı bilin🥹 Ağır grip geçirdim. İlk günler hareketliydi ama birkaç gün sonra o da benim gibi hâlsizdi. Ben iyileşince o da hareketlendi çok şükür. Yani cidden tedirgin olmana gerek yok ama ateş düşürücü şeyler dene mutlaka. Acil doktoru: "Ateşin çıkınca ılık duş al parol iç." demişti. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤍

Sağol canım içim rahatladı yani iç çamaşırının arasını ıslatıcak kadardı öyle bardaktan boşanır gibi değil
Kuzum su gelmesi doğuma yakın şakır şakır akıyor basıma gelmişti. Ama arkadaşım 24. Haftada yaşadı sızıntı şeklindeydi takibini yap bir kaç gün aynı ıslaklığı hissedersen kontrole gitmekte fayda var ama tek sefer ise idrar olma ihtimali yüksek

Kuzum su gelmesi doğuma yakın şakır şakır akıyor basıma gelmişti. Ama arkadaşım 24. Haftada yaşadı sızıntı şeklindeydi takibini yap bir kaç gün aynı ıslaklığı hissedersen kontrole gitmekte fayda var ama tek sefer ise idrar olma ihtimali yüksek
Teşekkür ederim canım

Kızlar magnezyum uykusuzluk yapar mı acaba? Sanki onu içtiğimden midir nedir çok zor uyuyorum normalde hemen uykusu gelen ben bu aralar uykusuzluk yaşamaya başladım 🙂

Hayatınız da şeker minimum düzeydeyse şekere dair bir bulgu yoksa yapılmayabilir😊 benim şeker ve tatlıyla aram çok iyi değildir ama ara ara tatlı da yerim aklıma geldikçe.. önceki 2 gebeliğim de yaptırdım çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı 🤗
Maalesef şeker tüketiyorum özellikle hamilelikte daha fazla tüketmeye başladım ☺️

Kızlar 4 gündür kan ilacı kullanıyorum. Kullandıktan kısa süre sonra kullandiysaniz eger sizde de ishal ve ayıptır söylemesi dışkıda siyahlık oluyor mu

Selam herkese, kızlar benim bacaklarımda bugün farkettigim tavuk derisi gibi kırmızı noktalar olmuş bu neden olabilir ki yaa. Kaşıntı var demiştim ama bu kaç gündür yoktu zaten şiddetli bi kaşıntı da değildi karınca dolaşıyor gibiydi sadece

Doktorlar da kendi aralarında farklı uygulamalar yapıyorlar. Benim ailede çok fazla şeker hastası var, diyet türü de beslenmiyorum. Ben her halükarda yaptırırdım ama beslenmesine dikkat eden, ailesinde diyabet öyküsü olmayan kişiler tercih etmeyebilir belki.
Bugün gittim tok karna şeker yüklemesi yaptı canım sonuçları bekliyorum. Bu arada bu ara çok şekerli yedim bakalım ne olacak

Merhaba kızlar isimler belli oldu mu ? Listedeki isimlerin çoğu çok güzel seçilmiş 🧿 Bebişlerimiz daha güzel tabiki🥰

Güncellemeleri alabilirim. Alışverişler ne durumda mutlaka alın dediğiniz bir ürün var mı?
Bizimkisi şu anda insanlar yavaş yavaş benimsedi bende benimsedim gibi yüksek ihtimal Atlas olucak 😇💙

Back