- 4 Ağustos 2017
- 2.375
- 9.265
- 158
- 27
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.681
Kızlar hafta sonu detaylıya girdiğimi söylemiştim, doktor bana velamentöz insersiyon diye bir teşhis koydu. Bu şartlarda normal doğum yapamazsın falan dedi. Başına gelen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık yaa. O da mübarek deseymişya ben gribim gelmeyeyim diyeBenim bi arkadaşım bakıcak kimsesi olmadığı için komşuyu çağırmış bebeği tutsun diye o da gripmiymiş neymiş çocuğa mikrop bulaşmış 28 günlükken. Yoğun bakımda yattı diyor. Önceden bişey diyemezdim ama şimdi millete gelmeyin diyorum direk diyor. Biraz katı olmak lazım bu konuda sanırım. 40 çıkmadan görmeye geliniyor muydu ben onuda pek hatırlamıyorum hiç bilmiyorum galiba bu adetleri![]()
Ben annem eşim ve kızım hariç kimseye çocuğu dokundurabileceğimi düşünmüyorum herkesin fikrine saygım var ama kayınvalideme bile dedim yani sakın benim bebeğime de bunları yapma diye çünkü kardesının torunu aldı sardı kokladı yaklastı bana çok yanlıs geldi hareketleri annesinin kucağından aldı bebeği kucağında tutma dedi yatağına koydu ve bebek daha 1 günlüktü cok sinir oldum annesinin kucağından almasına kimse annesi kadar düşünemez sonucta ve herkesin içinde sakın dedim bana bunu yapma bozuldu hiçte umrumda değil herkes yerini haddini bilsin yeni doğan bebeği kucagına annesinden baskası almamalı diye düşünüyorum cok küçük narinler mikroba herseye açıklar herseyin yeri ve zamanı var. O kadar uykusuzluk acı ve bunalım içinde kimseyi çekebileceğimi düşünmüyorum çok sertim sanırım bu konuda ama ben ve bebeğim öncelikli sonra diğerleri geliyor nasıl alısırsa herkes öyle devam ediyor ki bana hastanede bakmak istemeyen uğrasmam diyen kayınvalideme bebeğime dokunmasına izin vermeyeceğimBenim bi arkadaşım bakıcak kimsesi olmadığı için komşuyu çağırmış bebeği tutsun diye o da gripmiymiş neymiş çocuğa mikrop bulaşmış 28 günlükken. Yoğun bakımda yattı diyor. Önceden bişey diyemezdim ama şimdi millete gelmeyin diyorum direk diyor. Biraz katı olmak lazım bu konuda sanırım. 40 çıkmadan görmeye geliniyor muydu ben onuda pek hatırlamıyorum hiç bilmiyorum galiba bu adetleri![]()
canım cuma oldum olduğum gün cumartesi agrıdı kolum dün azaldı bugün kalmadı agrısıKızlar, bugün tetanoz aşımın ilkini oldum :) Umarım hiç bir sıkıntı olmaz![]()
Umarım canım sağol :))Ben geçen hafta oldum sadece kol ağrısı oldu 1 2 gün. Umarım senin de hafif geçer
Şuan hafiften ağrımaya başladım ayy yarında pilatesim var umarım çok ağrımaz :))canım cuma oldum olduğum gün cumartesi agrıdı kolum dün azaldı bugün kalmadı agrısı
ne demekmiş bu hiç cevremde vs duymadımKızlar hafta sonu detaylıya girdiğimi söylemiştim, doktor bana velamentöz insersiyon diye bir teşhis koydu. Bu şartlarda normal doğum yapamazsın falan dedi. Başına gelen var mı?
Canim benim cok teşekkürler iyiyim çok şükür yolunda hersey yarin kontrolüm var perinatologtaPinkharleyquinn selam canım yolunda mıdır her şey?
oh süper :) listeye göz gezdiriyordum da gözüme çarptı, bayadır yazmamış olduğunu farkettim. ben de iyiyim teşekkürler. yolunda her şey. bebiş şu an tepiniyorCanim benim cok teşekkürler iyiyim çok şükür yolunda hersey yarin kontrolüm var perinatologta
bayram ve sonrası biraz yoğun geçti sehirlerarasi dolaşıp durduk daha ilk defa bugün sakinim evimde dinleniyorum aslında çoğu zaman yazılanları okuyorum yazmaya vakit bulamıyorum sen nasilsin bebisin nasil?
ince düşüncen için tekrar teşekkürler![]()
Ben de gelecekler konusunda tedirginim. Kimseye ilk 40 gün gelmeyin diyemem. Şimdiden plan yapıyorlar biz geliriz bebeği severiz falan diyeBende elmalı kurabiye yapıp buzluğa atmaya karar verdim. Tek çeşit yeter. Gelene çay yada kahve yanına ikram ederim. Gün tabağı gibi birkaç çeşit yapmam çok zor. Annemde gelmezse yemek yapmak bile bi dert, birde pasta börekle uğraşamam.
Herkesin adeti kendine göre galibaa. Nir akraba doğum yaptı Bu konu geçtiğinde kırkı çıksın öyle gidelim dedim. Ayıp olur geç kalırız dediler -.- bana ayıp olmaz sonra gelin deseydim keşkeBenim bi arkadaşım bakıcak kimsesi olmadığı için komşuyu çağırmış bebeği tutsun diye o da gripmiymiş neymiş çocuğa mikrop bulaşmış 28 günlükken. Yoğun bakımda yattı diyor. Önceden bişey diyemezdim ama şimdi millete gelmeyin diyorum direk diyor. Biraz katı olmak lazım bu konuda sanırım. 40 çıkmadan görmeye geliniyor muydu ben onuda pek hatırlamıyorum hiç bilmiyorum galiba bu adetleri![]()
Ayyy teyzesi sevsin onuoh süper :) listeye göz gezdiriyordum da gözüme çarptı, bayadır yazmamış olduğunu farkettim. ben de iyiyim teşekkürler. yolunda her şey. bebiş şu an tepiniyorsanırım selam söylüyor.
Biz biraz yakın oturuyoruz akrabalarla, illa ki geleceklerdir diye düşünüyorum.Evet uzun uzun oturmalarini bende istemiyorum. Aslında keşke ilk 40 gün kimse gelmese ama sanmıyorum ilk günlerden gelirler muhtemelen.
Anladığım kadarıyla bebeğin kordonu olması gereken yerde ve şekilde bağlı değilne demekmiş bu hiç cevremde vs duymadım