- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.501
Ben ikizlerde 18 kg almıştım o xaman doktor bana ikizler için zaten alt sınır 15 demişti yani ortalama almıştım. Ama benim sıkıntım emzirirken çok alıyorum çünkü çok acıkıyorum ve sürekli tatlı yiyorum süt olsun diyeİkiz olunca kaç eklenir acaba, tahmini baktığımda en az 5 kg eklenmeli gibi
İnternetten değil ama lcw mağazasından aldım gayet güzel pamuklu ve çok rahattı 3-4 rengi de var. Sende onun sitesinden sipariş verebilirsinMalesef bana doktor yatış verdiği için alışverişi internetten yapıyorum aranızda internetten hamile kilodu alan var mı trendyoldan bı yerden sipariş verdim naylon geldi geri iadesi de yok malesef
Ben de sıcaktan yemediğim halde alıyorum. Ödem heralde diyorum. Memelerim kafam kadar oldu. Birer bebek de memede taşırmışım sjjzud sonumuz hayır olsun.Ben ikizlerde 18 kg almıştım o xaman doktor bana ikizler için zaten alt sınır 15 demişti yani ortalama almıştım. Ama benim sıkıntım emzirirken çok alıyorum çünkü çok acıkıyorum ve sürekli tatlı yiyorum süt olsun diye
Bi benimkiler büyümedi herhaldeBen de sıcaktan yemediğim halde alıyorum. Ödem heralde diyorum. Memelerim kafam kadar oldu. Birer bebek de memede taşırmışım sjjzud sonumuz hayır olsun.
Benimde bunun aynısından. Ben kendime kullandım ben çok kısa sürede ölçüyor ve doğru ölçüm yapıyor çok memnunum.Benim de kuzenim yenidoğan hemşiresi braun koltuk altı olanı önerdi. Temassız yanlış ölçüyor bir süre sonra güven olmuyor demişti. Bir arkadaş daha yazmış zaten. Trendyoldan kendi satıcısından aldım, güzel indirimi oluyor almak isterseniz fava alıp bekleyebilirsiniz.
Braun Prt 2000 Dijital Koltuk Altı Ateş Ölçer Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Braun Prt 2000 Dijital Koltuk Altı Ateş Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben aldım 5 tane sadece ilk siparişim naylon geldi siyah renk. diğerleri güzel beğendim.Malesef bana doktor yatış verdiği için alışverişi internetten yapıyorum aranızda internetten hamile kilodu alan var mı trendyoldan bı yerden sipariş verdim naylon geldi geri iadesi de yok malesef
Benim asagida hatta vurunca çişim geliyorBebeğin hareketlerini nerde hissediyorsunuz kızlar ben baya aşağıda hissediyorum ayakları orda sanırım ondan mı? Göbekte filan yukarda değil yani. Vurunca Kalkıyor deri filan biraz böyle çok eğleniyorum o vurdukça
Bana da ilk magnorm verdi bı ise yaramadi magnimore döndük kramplar başlayınca b6 vitamin ninekleri ancak öyle geçti kramplarArkadaşlar doktora sormadan magnezyum değiştirilir mi magnorm kullanıyorum ama hicbisekilde fayda etmiyor
daha küçük arada döner dolaşır tekmelerin yeri değişir ama 28. haftadan sonra falan genelde hep baş aşağılarmışBebeğin hareketlerini nerde hissediyorsunuz kızlar ben baya aşağıda hissediyorum ayakları orda sanırım ondan mı? Göbekte filan yukarda değil yani. Vurunca Kalkıyor deri filan biraz böyle çok eğleniyorum o vurdukça
bana da ilk magnorm vermişti kasılmalar yüzünden değiştirdi. magnefect galiba yeni ilacın adı. 4 magnezyum bileşeninden oluşan ilaçlar işe yarıyormuş magnorm çok işe yaramıyor. Kasılmaları azalttı mı tam bilmiyorum ama progestandan daha çok işe yaradı bendeArkadaşlar doktora sormadan magnezyum değiştirilir mi magnorm kullanıyorum ama hicbisekilde fayda etmiyor
İnan güldümmmAcaba hamile olmayasın(biraz güldürmek için yazdım)hormonlar dan kafayı yedik
Bugün kendime gelebildim şükürTamamen hormonlardan kaynaklı. Durup dururken hiç bir şey yokken bile ilk gebeliğim de ağlama krizleri gelirdişu an tabii nadir kriz gelir hormonlar tanıdık malum
Ben göbek bölgesinde hissediyorum, bunun bir önemi var mı yani nerde hissettiğimizinBebeğin hareketlerini nerde hissediyorsunuz kızlar ben baya aşağıda hissediyorum ayakları orda sanırım ondan mı? Göbekte filan yukarda değil yani. Vurunca Kalkıyor deri filan biraz böyle çok eğleniyorum o vurdukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?