- 4 Ağustos 2017
- 2.402
- 9.328
- 158
- 27
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.401
Ben anlayamadım ya anneniz babanız kardeşiniz kuzeniniz yada eşinizin tarafından kimse yok mu yakınınızda? Hiç mi düşünmüyor kimse sizievet haklısınız hamilelikte daha duygusal oluyoruz ama huylarını bilmesem asla aklıma getirip ağlamazdım20 gündür yatıyorum kimse kapımı çalmadı çocuklar nasıl yemek var mı diye. Bayramda da aynı şeyle karşılaşınca doldum. Hiç mi bi tas çorba yapıp gelemezler, Ankara ya detaylı usg ye giderken 2 çocuğumu bırakacak kimse bulamadim sıcakta o yolculuğu çekmelerini istemedim, Allah nasip ederse doğumda da birini tutarım refakatçi diye düşündük eşimle 1 ay benimle kalan. Herkes var ama kimse yok
Var ama kapıyı açmıyorlar. İnsan böyle durumlarda anlıyormuş ne nedir? Benim de riskli gebeliğim var, biliyorlar. Beş aydır kimse kapımı çalıp da evini bir süpürelim bir kap yemek yapalım demedi. Annem de dahil. Eşim sağ olsun elinden geldiğince yapıyor. Hatta inanmazsınız birkaç gün önce (başka bir rahatsızlığım da çıktığı için artık yalnız kalmamam gerekiyor) sen bak hayır sen bak kavgası yapıldı yanımda. Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın, hepimize sağlık sıhhat versin.Ben anlayamadım ya anneniz babanız kardeşiniz kuzeniniz yada eşinizin tarafından kimse yok mu yakınınızda? Hiç mi düşünmüyor kimse sizi
Ya öyle mi? O yüzden bu aralar aktif değilsin demek ki çok geçmiş olsun.Var ama kapıyı açmıyorlar. İnsan böyle durumlarda anlıyormuş ne nedir? Benim de riskli gebeliğim var, biliyorlar. Beş aydır kimse kapımı çalıp da evini bir süpürelim bir kap yemek yapalım demedi. Annem de dahil. Eşim sağ olsun elinden geldiğince yapıyor. Hatta inanmazsınız birkaç gün önce (başka bir rahatsızlığım da çıktığı için artık yalnız kalmamam gerekiyor) sen bak hayır sen bak kavgası yapıldı yanımda. Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın, hepimize sağlık sıhhat versin.
Dinlenince de uzuyor o . Hepimiz sağlıkla zamanında doguralim inşallahRahim ağzı uzunluğunuda 28 mm ölçtü progestan kullanmaya başladım sonraki kontrollerde 35-33 çıktı
Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkürlerBen nedense içimden geçen hiç Bi sorun olmadan doğacak diye geçiyor Allahın izni ile tabii ki canım benim
İzmir şehir hastanesinde ücretsiz yapıyorlar detaylı Ultrasonuaynıyız resmen. yaş 34, yaştan kaynaklı ikilide çıkan risk var. 18 haftalık olduk ultrasona göre. detaylı randevusu aldım 20'sine İzmir Şehir Hastanesi Atalay Ekin diye bir doktor. umarım iyidir. normalde Foça'da devlet hastanesine gidiyorum. 2 hafta kadar önce doktorum dedi detaylı için randevu oluşturabilirsin, ben sistemden gireceğim gibi bir şey dedi sanki yanlış anlamış da olabilirim. ben geçen hafta enabız üzerinden bildirim oluşturdum şu tarihlerde boş yer olursa haber ver diye, haber gelince randevu aldım.
Evet yaptırdım ben de.İzmir şehir hastanesinde ücretsiz yapıyorlar detaylı Ultrasonu
Ben anlayamadım ya anneniz babanız kardeşiniz kuzeniniz yada eşinizin tarafından kimse yok mu yakınınızda? Hiç mi düşünmüyor kimse sizi
@imzaben Evet varlar ama yoklar insan en çok buna Üzülüyor yani düşünmüyorlar demekki canımVar ama kapıyı açmıyorlar. İnsan böyle durumlarda anlıyormuş ne nedir? Benim de riskli gebeliğim var, biliyorlar. Beş aydır kimse kapımı çalıp da evini bir süpürelim bir kap yemek yapalım demedi. Annem de dahil. Eşim sağ olsun elinden geldiğince yapıyor. Hatta inanmazsınız birkaç gün önce (başka bir rahatsızlığım da çıktığı için artık yalnız kalmamam gerekiyor) sen bak hayır sen bak kavgası yapıldı yanımda. Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın, hepimize sağlık sıhhat versin.
Ya güzel düşüncen için teşekkür ederim canım inan yemiş kadar mutlu oldumYa hangi sehirdesin canım eğer aynı şehirdeysek ben seve seve getiririm sanaya maalesef büyüklerde böyle anlayış artık kalmadı biz herkesi kendimiz gibi bekliyoruz
Amin canım inşallahDeğer görmek istemekte beklenti oluyor aslında. Bunları düşünmesen üzülmezdin zatenher insanın ebeveynlik yapma şekli farklılık gösteriyor. Allah sana güç versin ailenle sağlıklı ol mutlu olun. Bu süreç geçecek zaten
Bu olayları gördükçe biz elimizden gelen en iyisini yapalım diyorumevlatlarımız asla yalnız hissetmesin
Ayyy insallhhhDinlenince de uzuyor o . Hepimiz sağlıkla zamanında doguralim inşallah
2-3 kiloyla bugüne geldiyseniz kaçamak yapmak sonuna kadar hakkınız bence, afiyet şeker olsunSelam kızlar, ben hep açım şu sıra sürekli bseyler yemek istiyorum bunu azaltacak bsey var mıdır ya. Bu zamana kadar çok iyi ilerlemistim 2-3 kilo arası aldım.Asiri tatlı şeyler canım istiyor artık dayanamadım en basit ne yapabilirim diye bisküvili pudingli bir şey yapcam
21.haftadayım 4 kg aldım. doktor yorum yapmadı. Sen kaç kilo aldınkızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız? sanırım maksimum haftada 500 gram kadar almak gerekiyormuş, sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda? ben pek hesaplı kitaplı yiyip içmiyorum açıkçası (karbonhidrat hesabı yapmıyorum protein ağırlıklı beslenmiyorum vs) sizde durumlar nasıl?
Ay çok sevindim benimde 22 ve 3 kilo aldım. Kilo alımım durdu sanki niye kilo almıyorum been niyeee21.haftadayım 4 kg aldım. doktor yorum yapmadı. Sen kaç kilo aldın
Benim canım sağlıksız şeyler istiyornefsimle mücadele ediyorum
Teşekkür ederim. Maalesef kendi yapmadıklarını bizden beklerler evet.Ya öyle mi? O yüzden bu aralar aktif değilsin demek ki çok geçmiş olsun.
Bakma böyle şaşırdığıma bende kimseden fayda görmüyorum annem çalışıyor zaten vardiyalı, kayınvalidem yada görümcelerim kendi derdinde aslında çok yakınız 10 dk falan. Kendi başımın çaresine bakmaya çalışıyorum ayrıca işe de gidiyorum burda da az çok durumunu yazmıştım plasenta sorunu falan.
Artık hepimiz ve bebeklerimiz Allaha emanetiz.
Bir de böyle durumlarda en gücendiğim şey, bize kimse el tutmayıp yaşlanınca her şeyi bizden beklemelerine.
Teşekkür ederim. Çok şükür her geçen gün daha iyiyim. Kulak kristallerim oynamış ikisi birden. Hamilelik hormonları tetiklemiş olabilir dediler, çok fena bir şey kimse yaşasın istemem.Artemissisipi gecmis olsun canim insallah sıkıntı yoktur? Sen bak ben bakmam kavgası ne kötü bisey ya içinde can taşıyan biri için böyle yapılır mı gerçekten üzüldüm. Amin Allah kimseye muhtaç etmesin, ama kendi adıma soyliyim kurt kısı geçirir ama yediği ayazı unutmaz..
Ama işte bana göre hamile olmadan önce de 4 kilo fazlam vardı 3 kilo da sonrasında oldu +7 kilo varsayiyorum ben2-3 kiloyla bugüne geldiyseniz kaçamak yapmak sonuna kadar hakkınız bence, afiyet şeker olsun
Bebek kilo alıyor ya çok şükür, ben de ondan korkuyordum hepAy çok sevindim benimde 22 ve 3 kilo aldım. Kilo alımım durdu sanki niye kilo almıyorum been niyeeeBenimde hep sağlıksız istiyor ve yiyorumda yaa saldım bi yerden sonra napıyım bu cumartesi kontrolüm var ben kilo almadım ama inşallah bebek almıştır. Ne çıkcak merak ediyorum
25+3 ve +7 kg ile yola devamkızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız? sanırım maksimum haftada 500 gram kadar almak gerekiyormuş, sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda? ben pek hesaplı kitaplı yiyip içmiyorum açıkçası (karbonhidrat hesabı yapmıyorum protein ağırlıklı beslenmiyorum vs) sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?