- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 53
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.441
Canım hiç erken değil başlamak lazım artık ben 25 e geldim bitti sayılır herseyi bi kac şey kaldı sadece park yatak bende aldım geçici güzel bi çözüm taşınabilir olması rahatlığı iyi bende 9 aylık gibi seneye İstanbul’a evime dönünce oraya yapıcam odasını montessori düşünüyorum bende sende aldır direk hiç bekleme fiyatlar uçuyor vallaCanım kızlar ayın 22sinde detaylı ultrasonum var hepinizden dua bekliyorum lütfen her şey yolunda olsun hepimiz içinBir dee bebiş odamızı kayınvalidem alacakmış. Ben de sıcağı sıcağına aldırayım diyorum, 22. haftadayım, sizce erken mii? Park yatak alacağım zaten yanıma, bebiş odası için geleceğe yönelik montessori yataklı oda takımı aldırayım diyorum, önerileriniz varsa okumak isterim
Canım cevabın için teşekkür ederimCanım hiç erken değil başlamak lazım artık ben 25 e geldim bitti sayılır herseyi bi kac şey kaldı sadece park yatak bende aldım geçici güzel bi çözüm taşınabilir olması rahatlığı iyi bende 9 aylık gibi seneye İstanbul’a evime dönünce oraya yapıcam odasını montessori düşünüyorum bende sende aldır direk hiç bekleme fiyatlar uçuyor valla
Ben progestan kullanıyorum ama agizdan alıyorum hiç fitil olarak kullanmadımAyrıca çok üst üste sordum ama aranızda progestan fitil kullananlar var mı? Sulu akıntı sizde de oluyor mu? Enfeksiyon mu, fitil akıntısı mı, Allah korusun başka bir şey mi anlayamıyorum.
Merhaba, şeker yüklemesini geçen hafta yaptırdım ben. Şükür ki bir şey çıkmadı. Çok önemli bir test olduğunu düşünüyorum. Progestan fitil her türlü akıntı yapıyor. Bazen beyaz beyaz, bazen sulu, bazen de ilacın kabuğu geri çıkıyor.Ayrıca çok üst üste sordum ama aranızda progestan fitil kullananlar var mı? Sulu akıntı sizde de oluyor mu? Enfeksiyon mu, fitil akıntısı mı, Allah korusun başka bir şey mi anlayamıyorum.
öncelikle çok teşekkür ederimMerhaba, şeker yüklemesini geçen hafta yaptırdım ben. Şükür ki bir şey çıkmadı. Çok önemli bir test olduğunu düşünüyorum. Progestan fitil her türlü akıntı yapıyor. Bazen beyaz beyaz, bazen sulu, bazen de ilacın kabuğu geri çıkıyor.Tetanoz aşısı da yaptırdım ancak ilerleyen haftalarda yapılmasıyla ilgili bir fikrim yok, yanıltmak istemem o yüzden.
olsun teşekkür ederimBen progestan kullanıyorum ama agizdan alıyorum hiç fitil olarak kullanmadım
o sertleşmeler bende de oluyor hem de 19. haftadan beri ama doktorum çok önemsemedi. fitil verdi gerçi ama internette 16. haftada bile başlayabileceği yazıyor. Yanında adet sancısının olması çok da iyi bi şey değil ama sorun da olmaz inşallah. Benim 20. haftada yanlarım, belim falan acıyordu. Sertleşmeyle birlikte sancı da girdi birkaç kez. Kaç kere korkudan acile gittim. Bi şey yapmadılar. Enfeksiyona bağladılar. Sen de bir enfeksiyona baktır. Benim sonradan anladım ki böbrek yüzünden oluyormuş. Gebelikte bizim sağlığımız da bebek için çok önemli.Arkadaşlar benim karnım arada bi sertlesiyor ve adet olcak gibi ağrı giriyor aranızda böyle olan var mı bugün 2 defa oldu. 23. haftaya girdim çok moralim bozuluyor
Enfeksiyondan kasılma için 2 iğne oldum sabah akşam progestan içiyorum ama enfeksiyon gecen acile gittiğimde baktılar bitmiş. Bobregimden ultrason cekildim oda temiz cikti. e bu ağrılı sertleşme neden oluyor onu anlamadımolsun teşekkür ederim
o sertleşmeler bende de oluyor hem de 19. haftadan beri ama doktorum çok önemsemedi. fitil verdi gerçi ama internette 16. haftada bile başlayabileceği yazıyor. Yanında adet sancısının olması çok da iyi bi şey değil ama sorun da olmaz inşallah. Benim 20. haftada yanlarım, belim falan acıyordu. Sertleşmeyle birlikte sancı da girdi birkaç kez. Kaç kere korkudan acile gittim. Bi şey yapmadılar. Enfeksiyona bağladılar. Sen de bir enfeksiyona baktır. Benim sonradan anladım ki böbrek yüzünden oluyormuş. Gebelikte bizim sağlığımız da bebek için çok önemli.
sertleşme normal ama ağrıyı ben de anlamadım. Bu arada bir yerde okudum bazılarında yalancı kasılmalar ağrılı olabiliyormuş. Ama yine de üstüne gitmek lazım. Sertleşmeler ve sancılsr yüzünden 1 ayda 3 kere gittim doktora. Artık bana "yine ne buldun Sena?" diyordu. Hani çözüm de bulmuyor ya nasıl korkuyorum. Sonra kanamam oldu hemen acile gittim. Kanama alanını bulamadılar. Meğer taş düşürüyormuşum. Bi ilaç verdiler azaldı sertleşmeler. Ama bitmiyor ve bitmez galiba çünkü su içmeyi, yemek yemeyi unutsam hemen başlıyor. Ya da idrara sıkışsam yine oluyor. Yani bizim vücudumuz sebep oluyor kasılmalara. Sebebini bulmak lazımEnfeksiyondan kasılma için 2 iğne oldum sabah akşam progestan içiyorum ama enfeksiyon gecen acile gittiğimde baktılar bitmiş. Bobregimden ultrason cekildim oda temiz cikti. e bu ağrılı sertleşme neden oluyor onu anlamadım
Canım montessori takımlı odalar 50-60 bin arası değişiyordu benim baktıklarımBen de park yatak aldım, bir de montessori oda takımı düşünüyorum kızlar ama fiyatlarla ilgili hiçbir fikrim yok şu an.Var mı aramızda montessori takımı alan veya güncel fiyatları hakkında fikri olan??
Artık iyice sistik benimde kasiklarin sürekli ağrıyor bazen adet olcak gibi de ağrıyor bebekler büyüyor benim ki bu hafta su kabağı olmuşArkadaşlar benim karnım arada bi sertlesiyor ve adet olcak gibi ağrı giriyor aranızda böyle olan var mı bugün 2 defa oldu. 23. haftaya girdim çok moralim bozuluyor
kolay ve sorunsuz atlatalım bu süreci inşallah. karnınızda toplanma oluyor mu? değişik bir his gibi bi şeyArtık iyice sistik benimde kasiklarin sürekli ağrıyor bazen adet olcak gibi de ağrıyor bebekler büyüyor benim ki bu hafta su kabağı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?