2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Cok az olması sağlıksız olduğu anlamına gelmez, annem de hep zayıf bir bebek zayıf bir çocukmuş dag gibi güçlü ve inanilmaz bağışıklığı kuvvetli. Emziriyorsan cocuk da iyiyse sorun yok demektir bazi insanlar minyon olur.

Sağlığı yerindeyse minyon bi bebek olacak demek ki endişe edecek bi şey yoktur bence

Dogum kilosunun iki katini geçmiş bence cok iyi. Minyon bi bebis olabilir belki sizin ve esinizin boylari nasil onu da bilmek lazim ama bence iyi gibi.

sakın kendine böyle şeyler diyip moralini bozma. bebeklerimiz çok şükür sağlıklı olabilir ama bizde robot değiliz ki hep iyi hep iyi olalım. bazen senin de patlamaya, içini boşaltmaya ihtiyacın olabilir çünkü bambaşka bir hayat yaşıyoruz hepimiz, kendini sakın ama sakın suçlama, elinden gelenin en iyisini yapıyorsun zaten :) mükemmel anne

Aslında alt sınırdan da olsa normal aralığı yakalamış

Hayatta al sen bak demem canım. Çünkü bazen biz yemek yerken falan, bebeğim ağlayınca eşim ağlasın sen ye yemeğini diyor bana. Ben kıyamıyorum, önce bebeğimi alıp sakinleştirip sonra yemeğime devam ediyorum. Çocuk dediğin ağlar falan lafları oluyor, sinir oluyorum. Ben ise tam tersi elimden geldigince aglatmamaya calisiyorum(tabiki ağladigi oluyor ama işime devam edeyim o aglayadursun manasında asla) Çünkü şu mantikla bakiyorum. Onun bu dünyaya gelmesini biz istedik ,öyleyse elimizden geldiğince iyi ebeveyn olmak zorundayız. Bu konuda da eşimle yuzde yuz ayni fikirde değiliz, o bi tık eski kafalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…