- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- 313
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #16.421
Hemen geldim yok mu arttıran diyince25+3 ve +7 kg ile yola devamYok mu arttıran
![]()

25+3. Veee
+11kg...
Riskli gebelere selam olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen geldim yok mu arttıran diyince25+3 ve +7 kg ile yola devamYok mu arttıran
![]()
Geçmiş olsuunTeşekkür ederim. Maalesef kendi yapmadıklarını bizden beklerler evet.
Teşekkür ederim. Çok şükür her geçen gün daha iyiyim. Kulak kristallerim oynamış ikisi birden. Hamilelik hormonları tetiklemiş olabilir dediler, çok fena bir şey kimse yaşasın istemem.
Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Tedaviye başlayıp hamile kalana kadarki o birkaç ayda 4 kilo aldım. Şimdi 22+0 haftadayım ve +3 kilom var. Ama tüp bebekten hesaplayınca +7 oluyorAma işte bana göre hamile olmadan önce de 4 kilo fazlam vardı 3 kilo da sonrasında oldu +7 kilo varsayiyorum ben![]()
Canım çok geçmiş olsun elbet geçecek bu günlerimiz çok az kaldı buraya kadar geldik sağlıkla devam edip sonunda alacağız kucağımızaVar ama kapıyı açmıyorlar. İnsan böyle durumlarda anlıyormuş ne nedir? Benim de riskli gebeliğim var, biliyorlar. Beş aydır kimse kapımı çalıp da evini bir süpürelim bir kap yemek yapalım demedi. Annem de dahil. Eşim sağ olsun elinden geldiğince yapıyor. Hatta inanmazsınız birkaç gün önce (başka bir rahatsızlığım da çıktığı için artık yalnız kalmamam gerekiyor) sen bak hayır sen bak kavgası yapıldı yanımda. Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın, hepimize sağlık sıhhat versin.
Kilo almayalım zaten -.- havalar ısınmaya başladı, ne kadar az kilo alırsak o kadar rahat geçirirz. Önemli olan bebişlerin haftasıyla uyumuAy çok sevindim benimde 22 ve 3 kilo aldım. Kilo alımım durdu sanki niye kilo almıyorum been niyeeeBenimde hep sağlıksız istiyor ve yiyorumda yaa saldım bi yerden sonra napıyım
bu cumartesi kontrolüm var ben kilo almadım ama inşallah bebek almıştır. Ne çıkcak merak ediyorum
Günaydın kızlar 24. Hafta yaşam sınırı diye okumuştum. Bı çoğumuz bu sınıra yaklaştık ya da yakınız. Tabi Allah korusun zamanında gelsin bebişlerimiz o ayrı ama yine de geri sayım başlamış gibi hissediyorumeşim benle dalga geçiyor askerlik bitişi gün sayıyor gibisin diye
bu arada bebek arabası için grupta paylaşılanlar ve onerilenleri yakın zamanda atacağım buraya.
Valla böyle gidersek çok geçmeyiz gibi ama bakalım yani insallah12.5 kg sadece doğum için alınan kilo gibi görünüyor. Son 3 ay bakalım hayırlısı![]()
Teşekkür ederim.Geçmiş olsuun![]()
Teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun elbet geçecek bu günlerimiz çok az kaldı buraya kadar geldik sağlıkla devam edip sonunda alacağız kucağımızaüzmemeye çalış kendini aile olunca insan ister istemez üzülüyor biliyorum ama dediğim gibi elbet bu günler de geçecek
![]()
Yani bebek şimdi doğsa yaşama şansı var.Yasam sınırı ne demek canım
Yok yok yine de zamanında doğsunlarYani bebek şimdi doğsa yaşama şansı var.
Olabildiğince istirahat et dedi bebek aşağıda olduğu için yukarı çıkarsa daha iyi olurmuş yoksa ileriki haftalarda rahim ağzına baskı yapabilirmiş siz kaçıncı haftadasınız uzunluk kaç mm çıkmıştıBenimde oyle. Normalden bi tik kisa dedi. Progestan verdi agir is yapma gunluk hayatina devam et dedi. Size dinlenme yada farkli bsii onerdimi
Amin inşallah canımDinlenince de uzuyor o . Hepimiz sağlıkla zamanında doguralim inşallah
İkiz olunca kaç eklenir acaba, tahmini baktığımda en az 5 kg eklenmeli gibi12.5 kg sadece doğum için alınan kilo gibi görünüyor. Son 3 ay bakalım hayırlısı![]()
Evet ya neden bu kadar asgda ne zaman yukari cikicak yada neden yukari cikmiyoOlabildiğince istirahat et dedi bebek aşağıda olduğu için yukarı çıkarsa daha iyi olurmuş yoksa ileriki haftalarda rahim ağzına baskı yapabilirmiş siz kaçıncı haftadasınız uzunluk kaç mm çıkmıştı
Tabiki öyle Allah korusun hepsi zamanında sağlıklı şekilde gelsin miniklerimizYok yok yine de zamanında doğsunlar![]()