- 1 Şubat 2024
- 880
- 1.605
- 33
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.381
Canım benim üzülme şimdi hamile diye daha duygusalız belki ondan bu kadar kafaya taktın ailen kurban falan misafir diye uğraşıyor olabilir ondan gelememiş olabilirler sen annene desene sardın isen getirir misin diye nolcak ki kızçem annen sonuçtaKızlar böyle bisey buraya yazmak saçma gelebilir ama ağladığım ve karnıma ağrı girdiği için size anlatmak istedimbelki bilenler vardır enfeksiyondan kasilmam oldu progestan içiyorum fazla yürüyüş yapmıyorum, bu bayramda bayram öncesi söyledik durum böyle olduğu için gelemiycez dedik herkesin bayramını kutladık telefondan. Kutladigimiz kişilerle yani ailemizle ayni sehirdeyiz, 2 tane çocuğum var telefonda ne yiyip içiyorsunuz DİE soruyorlar eşim sagolsun temizlik yemek yapmaya çalışıyor bi kaç kişi yaprak sarmasını sevdiğimi çok biliyor bayramda yaptılar o kadar canım istedi ki kimse kapımı çalıp bise getirmedi. Normalde asla ama asla kimseden bisey beklemem eşimle biz hassas düşündüğümüz için gittiğimiz misafirliğe bile onların sevdiği şeyleri alıp gideriz. Benim bu çok gücüme gitti ya ağladım karnım ağrıyor şuan. Kusura bakmayın kafanızı sisirdiysem
Rahim ağzı uzunluğunuda 28 mm ölçtü progestan kullanmaya başladım sonraki kontrollerde 35-33 çıktıBebeğin duruşundan ziyade rahim ağzı uzunluğu önemli bir sıkıntı olsaydı doktor mutlaka söylerdi rahat ol
Canimmm hareketli olunca onlar uyuyor korkma sen ,bir dinlenmeye basla duyarsinKızlar bayram dolayısıyla korkuteli fethiye izmir yapacagiz aile ziyaretleri ve sürekli hareket halindeyiz ister istemez kalabalik olunca. Bebek hareketlerini de cok hissedemez oldum ayakta ve hareket ettigim icin mi acaba. Günde 1 2 kere uzanınca hissedebiliyorum
İnşallah öyle olur istirahat et bol su iç dedi şimdilikSürekli hareket halindeler aslında o an öyle yakalanmıştır o önemli değil açılmanız suyunuzun gelmesi gibi durumlar bu erken evrelerde dikkat gerektirir o yön değiştirmiş olacaktır bi dahaki gittiğinizde zaten doktorda derdi kötü bi durum olsa
Teşekkür ederim cevabınız için, rahim ağzı uzunluğum 28 mm çıkmıştı progrstan başladık sonra ki kontrollerde de 35-33 çıktı o yüzden biraz tedirgin oldumCok normal yavrum daha 18 32 ye kadar kac kere asg yukari cikicak
Düşünememislerdir canım üzme kendini. Annene yada kız kardeşine rica et yapıp getirsinler sana bir tencere. Hamileyim canım çekti de.Kızlar böyle bisey buraya yazmak saçma gelebilir ama ağladığım ve karnıma ağrı girdiği için size anlatmak istedimbelki bilenler vardır enfeksiyondan kasilmam oldu progestan içiyorum fazla yürüyüş yapmıyorum, bu bayramda bayram öncesi söyledik durum böyle olduğu için gelemiycez dedik herkesin bayramını kutladık telefondan. Kutladigimiz kişilerle yani ailemizle ayni sehirdeyiz, 2 tane çocuğum var telefonda ne yiyip içiyorsunuz DİE soruyorlar eşim sagolsun temizlik yemek yapmaya çalışıyor bi kaç kişi yaprak sarmasını sevdiğimi çok biliyor bayramda yaptılar o kadar canım istedi ki kimse kapımı çalıp bise getirmedi. Normalde asla ama asla kimseden bisey beklemem eşimle biz hassas düşündüğümüz için gittiğimiz misafirliğe bile onların sevdiği şeyleri alıp gideriz. Benim bu çok gücüme gitti ya ağladım karnım ağrıyor şuan. Kusura bakmayın kafanızı sisirdiysem
Canım benim üzülme şimdi hamile diye daha duygusalız belki ondan bu kadar kafaya taktın ailen kurban falan misafir diye uğraşıyor olabilir ondan gelememiş olabilirler sen annene desene sardın isen getirir misin diye nolcak ki kızçem annen sonuçtaya da gece serinliğinde sar 1 kilo yavaş yavaş kendin. Üzme kendini bu kadar bebiş de hisseder.
evet haklısınız hamilelikte daha duygusal oluyoruz ama huylarını bilmesem asla aklıma getirip ağlamazdımDüşünememislerdir canım üzme kendini. Annene yada kız kardeşine rica et yapıp getirsinler sana bir tencere. Hamileyim canım çekti de.
Evet kuzum uzaninca kipirdiyor cok sukurrCanimmm hareketli olunca onlar uyuyor korkma sen ,bir dinlenmeye basla duyarsin
Benimde oyle. Normalden bi tik kisa dedi. Progestan verdi agir is yapma gunluk hayatina devam et dedi. Size dinlenme yada farkli bsii onerdimiTeşekkür ederim cevabınız için, rahim ağzı uzunluğum 28 mm çıkmıştı progrstan başladık sonra ki kontrollerde de 35-33 çıktı o yüzden biraz tedirgin oldum
Ben de öyleyim hatta bacağımın iç tarafından vajinaya kadar uzanan bir kas var ya o öyle acıyor ki yatakta dönerken bile ağrı hissediyorum. Geçen gün kıyafetimi giyerken hani tek ayak üstünde durur diğer bacağını sokarsın ya o harekette işte öyle bir ağrı girdi ki ben de senin gibi çığlık atacaktım nerdeyse bıçak gibi saplandı. Bayramdan sonra bir baktıracağım ama en fazla elle muayene yapabilirler röntgen de yasak. Hamilelikte kaslar kısalıyormuş diye okumuştum belki onunla alakalı eskiden yaptığımız normal gelen şeyler zorluyordur biziKızlar günaydınlar ya bende yaklaşık bir haftadır altta ağrı var yatakta dönerken bile alt tarafım ağrıyor. Sizde de böyle mi peşine de sırt ağrıları eşlik ediyor. İki ev işi yapıp uzansam kemiklerim kırılmış gibi ah vah diyerek kalkıyorum. Alt Ağrısı neden erken doğum korkutuyor beni doktor da öyle bı risk yok demişti ama bilemedim. Geçen de WC de idrar yaparken bı sancı girdi çığlık attım.
Canım bence kimseden beklentin olmasın üzülürsün. günümüzde insanlar bencilleşti kimsenin kimsenin faydası olmuyor annem kardeşin olsa bile. Benim daha önce 2 kaybım var. Zaten riskli gebelik takip ediyor. Sancıyla doktora gittim bebek rahim ağzına inmiş dediler. Dikiş atmadılar sürekli yat dediler. 2 aydır kapımı çalan bir kase çorba veren olmadı. Eşimle bir şekilde hallediyoruz. Diğerleri umrumda değil. Bebeği başkalarına güvenip yapmadık sonuçta.evet haklısınız hamilelikte daha duygusal oluyoruz ama huylarını bilmesem asla aklıma getirip ağlamazdım20 gündür yatıyorum kimse kapımı çalmadı çocuklar nasıl yemek var mı diye. Bayramda da aynı şeyle karşılaşınca doldum. Hiç mi bi tas çorba yapıp gelemezler, Ankara ya detaylı usg ye giderken 2 çocuğumu bırakacak kimse bulamadim sıcakta o yolculuğu çekmelerini istemedim, Allah nasip ederse doğumda da birini tutarım refakatçi diye düşündük eşimle 1 ay benimle kalan. Herkes var ama kimse yok
Tabi ki kimseye güvenip yapmadık canım ama annelik, sahip çıkma duygusu, evladına bisey olmasın duygusunu her anne taşıyamıyor bence sonucta bizde evladiz Aslında beklenti de değil.. değer görmek değer hissetmek.. sonuçta komşudan bisey istemiyorum hamilelik olmayabilir başka bi hastalık olabilir dünya hali, ben bunları çok yaşadığım için ve ince düşünceli olduğum icin benim içime dokunuyorCanım bence kimseden beklentin olmasın üzülürsün. günümüzde insanlar bencilleşti kimsenin kimsenin faydası olmuyor annem kardeşin olsa bile. Benim daha önce 2 kaybım var. Zaten riskli gebelik takip ediyor. Sancıyla doktora gittim bebek rahim ağzına inmiş dediler. Dikiş atmadılar sürekli yat dediler. 2 aydır kapımı çalan bir kase çorba veren olmadı. Eşimle bir şekilde hallediyoruz. Diğerleri umrumda değil. Bebeği başkalarına güvenip yapmadık sonuçta.
Şu an duygusal bir dönemdesin, zoruna gitmiş yapılanlar ama kendine dert etmeye değmez. Bakıcı tutacak durumun varsa kimseye minnet etme. Daha rahat edersin
Geçenlerde aynı şeyi düşündüm bende, benim ailem uzakta zaten ama eşimin ailesi akrabaları ile aynı sehirdeyiz.Cok da severim iyi anlaşırız aslında hamile olduğumu öğrendiklerinde canın bsey isterse söyle fln dedi hepsi ben de mutlu oldum ne güzel hep yanimdalar diye ama nedense bu süreçte hickimse nasılsın bseye ihtuyacin var mı demedi.Bide zaten ben birinden bsey isteyebilecek biri deglm insanlar zaten biliyor ihtiyacim olduğunu kendileri yapmalıydı kapımı çalıp bı tabak yemek getirmek zor olmazdı diye düşündüm geçenlerde.Ben nasıl diyeyim canım şunu istiyor fln diye diyemem asla.O yüzden eşimle karar aldık kimseden beklentimiz olmayacak hatta eltim bakacakti çocuğa ben çalışmaya baslayacaktim doğum izni sonrası.Vazgectik ondan kimse bakmak zorunda değil çocuğumuza kimseye muhtaç olmamak için şu sıra gebe okulu vs ne varsa gidip ogrenmeye çalışacağım.Bide taşınma işlerimiz var sıfırdan eşya alıyoruz bir sürü plan kafamız aşırı dolu yorulduk açıkçası ama kimse ne yaptınız diye sormadı mesela.Esim sağolsun her seyime o yetişiyor bı tek o var ,her seferinde iyi ki dedirtiyor bana Allah razı olsun ondanTabi ki kimseye güvenip yapmadık canım ama annelik, sahip çıkma duygusu, evladına bisey olmasın duygusunu her anne taşıyamıyor bence sonucta bizde evladiz Aslında beklenti de değil.. değer görmek değer hissetmek.. sonuçta komşudan bisey istemiyorum hamilelik olmayabilir başka bi hastalık olabilir dünya hali, ben bunları çok yaşadığım için ve ince düşünceli olduğum icin benim içime dokunuyorneyse Rabbım bize güç kuvvet versin bu günlerde geçer..
Hepimiz benzer durumları yaşıyoruz. İstediğin bir şey varsa yapalım diyorlar da arayıp şunu istiyoruz diyemeyiz sonuçta. :)Geçenlerde aynı şeyi düşündüm bende, benim ailem uzakta zaten ama eşimin ailesi akrabaları ile aynı sehirdeyiz.Cok da severim iyi anlaşırız aslında hamile olduğumu öğrendiklerinde canın bsey isterse söyle fln dedi hepsi ben de mutlu oldum ne güzel hep yanimdalar diye ama nedense bu süreçte hickimse nasılsın bseye ihtuyacin var mı demedi.Bide zaten ben birinden bsey isteyebilecek biri deglm insanlar zaten biliyor ihtiyacim olduğunu kendileri yapmalıydı kapımı çalıp bı tabak yemek getirmek zor olmazdı diye düşündüm geçenlerde.Ben nasıl diyeyim canım şunu istiyor fln diye diyemem asla.O yüzden eşimle karar aldık kimseden beklentimiz olmayacak hatta eltim bakacakti çocuğa ben çalışmaya baslayacaktim doğum izni sonrası.Vazgectik ondan kimse bakmak zorunda değil çocuğumuza kimseye muhtaç olmamak için şu sıra gebe okulu vs ne varsa gidip ogrenmeye çalışacağım.Bide taşınma işlerimiz var sıfırdan eşya alıyoruz bir sürü plan kafamız aşırı dolu yorulduk açıkçası ama kimse ne yaptınız diye sormadı mesela.Esim sağolsun her seyime o yetişiyor bı tek o var ,her seferinde iyi ki dedirtiyor bana Allah razı olsun ondan
Değer görmek istemekte beklenti oluyor aslında. Bunları düşünmesen üzülmezdin zatenTabi ki kimseye güvenip yapmadık canım ama annelik, sahip çıkma duygusu, evladına bisey olmasın duygusunu her anne taşıyamıyor bence sonucta bizde evladiz Aslında beklenti de değil.. değer görmek değer hissetmek.. sonuçta komşudan bisey istemiyorum hamilelik olmayabilir başka bi hastalık olabilir dünya hali, ben bunları çok yaşadığım için ve ince düşünceli olduğum icin benim içime dokunuyorneyse Rabbım bize güç kuvvet versin bu günlerde geçer..
Benimde öyleydi iyi bir magnezyuma geç ya mesela magnimore gibi küvetli birde benim doktor b6 vitamini verdi takviye birkacgun kullandıktan sonra kramplarim anca gectiKızlar 3 gündür sabah baldır (calf) krambı ile uyanıyorum resmennn kıvrandırıyor agrıdan acidan. Elimle masaj yapiyorum bi sure geciyor neden böyle olmaya basladı yaa. Magnezyum kullaniyorum maden suyu da iciyorum oysa
Cok felaket bir durum valla. Cnv vermisti doktorum magnezyum demekki cok etkili degilBenimde öyleydi iyi bir magnezyuma geç ya mesela magnimore gibi küvetli birde benim doktor b6 vitamini verdi takviye birkacgun kullandıktan sonra kramplarim anca gecti
Ya hangi sehirdesin canım eğer aynı şehirdeysek ben seve seve getiririm sanaKızlar böyle bisey buraya yazmak saçma gelebilir ama ağladığım ve karnıma ağrı girdiği için size anlatmak istedimbelki bilenler vardır enfeksiyondan kasilmam oldu progestan içiyorum fazla yürüyüş yapmıyorum, bu bayramda bayram öncesi söyledik durum böyle olduğu için gelemiycez dedik herkesin bayramını kutladık telefondan. Kutladigimiz kişilerle yani ailemizle ayni sehirdeyiz, 2 tane çocuğum var telefonda ne yiyip içiyorsunuz DİE soruyorlar eşim sagolsun temizlik yemek yapmaya çalışıyor bi kaç kişi yaprak sarmasını sevdiğimi çok biliyor bayramda yaptılar o kadar canım istedi ki kimse kapımı çalıp bise getirmedi. Normalde asla ama asla kimseden bisey beklemem eşimle biz hassas düşündüğümüz için gittiğimiz misafirliğe bile onların sevdiği şeyleri alıp gideriz. Benim bu çok gücüme gitti ya ağladım karnım ağrıyor şuan. Kusura bakmayın kafanızı sisirdiysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?