- 17 Haziran 2023
- 1.033
- 2.536
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.361
Ben de 3. Ayda olmuştu kalça ağrısı sonradan geçti canım ama ne yaptım hatırlamıyorumKızlar 7 senedir aynı evde kiracıyız ev 4+1 boş kalmasın diye tüm odaları doldurmustuk ne zorumuz varsa. Oğluma yer açmak için fırsat bu fırsat dedim hazır evdeyiz kardeşlerim de evde. L koltuklu bir odam vardı. Erkek kardeşim de kendine ayrı eve çıkacak o odayi sus esyasindan perde halisina TV ünitesine kadar komple ona verelim dedik. Hiç kullanmadık çünkü yaptık odayj sonra misafir odası varken orda niye oturalım dedikneyse dun kardeşlerim bende kaldım eşim falan söktüler 2 turda doblo ile eşyaları tasidilar bugün de çalışma odasını oraya taşıyacaklar yatak odamın yanını çocuk odası yapacagim.
Beni Allah var hiç yormazlar esim komple bulasik makinasina kadar çamaşır ev süpürme komple onda ütü yapamaz ütü yaparım sadece onu da kavgayla. Kardeşlerim azıcık yere eğilsem bir şey olsa ne oluyor der ama dün hepsi çok yoruldu bende oturarak dolabımı duzenleyeyim kıyafetleri dedim ama baya saatler sürdü kışlıkları kaldırmamistim onlarla ilgilendim falan. Sol kalcama bir ağrı girdi onemsemedim şuan topalluyorum aşırı aşırı acıyor
Ne yapsam gecer sol kalcam çekiyor resmen çok kötüyüm
Hmm varisin falan da yoksa bı göster bakalım benim bacaklar harita gibi oldu bazı yerlerde morarma şişler varSöyle ödem olunca bastırınca parmak girer ya bende öyle olmuyor garip geldi 10 güne randevum sorucam bakalım
Aynen bi sorucam bakalım 28 i randevum anlarız o zamanHmm varisin falan da yoksa bı göster bakalım benim bacaklar harita gibi oldu bazı yerlerde morarma şişler var
Evet uzanip dinlenince aksamlari hareket ediyor. Gunduz hareket halindeyken cok hissedemiyorum bazen sertlesiyor bebek dönme hareketi gibiUzanınca daha rahat hissediliyo hareket halinde hissetmemişsindir benim de bu aralar öyle
Benim de aynı şekilde vajinaya aşırı baskı var ve çişimi yaparken ağrı oluyor. Bir de tekmelerini altta hissedince çok korkuyorum, ayakları çıkacakmış gibi geliyorKızlar günaydınlar ya bende yaklaşık bir haftadır altta ağrı var yatakta dönerken bile alt tarafım ağrıyor. Sizde de böyle mi peşine de sırt ağrıları eşlik ediyor. İki ev işi yapıp uzansam kemiklerim kırılmış gibi ah vah diyerek kalkıyorum. Alt Ağrısı neden erken doğum korkutuyor beni doktor da öyle bı risk yok demişti ama bilemedim. Geçen de WC de idrar yaparken bı sancı girdi çığlık attım.
Benim de midem alev alev yanıyorKızlar tünaydın, dertlerimiz artmaya başlamışbenim de 10 gündür falan ağzıma safra geliyodu hep. Dün gece artık uyutmadı sürekli midem ağzıma gelip durdu. Çok rahatsız edici bir gede geçirdim
Bende yanma rahatsızlık sıfır, bir anda midem ağzımdaBenim de midem alev alev yanıyorDoktorum Gaviscon içebileceğimi söyledi. Bir de tahin muz tarçın karıştırıp yiyorum o da hafifletiyor. Müdahale etmezsem iki gün sonra benim de aaaynen öyle oluyor Reflü show.
Yok 2sde değil saygıdan bişe demiyolar lanet biriYaaa herkes korkuyormu cok mu zengin yada cok mu arsiz genelde bizim insanimiz 2 sine bisey diyemiyor
Oda yapmak epey zor trendyoldan alıyorsun kötü gelince iade etmek gerekiyor mesela bana yürümek yasak gidip gepemiyorum elim kolum bağlandı anlicagin önceden ne yaptıysam o vallaYaa ben yeni eve tasinacagim temmuzda mecbur hicbisey alamadim bebege cunku tasinmakta yipranmasin dedim evimde 1+1 yeni evim 3+1 rahat rahat aliyim yapiyim dedim ama herkes zamlardan bahsediyor neyapsam ya
Sen hareket halinde olunca hissedilmiyorKızlar bayram dolayısıyla korkuteli fethiye izmir yapacagiz aile ziyaretleri ve sürekli hareket halindeyiz ister istemez kalabalik olunca. Bebek hareketlerini de cok hissedemez oldum ayakta ve hareket ettigim icin mi acaba. Günde 1 2 kere uzanınca hissedebiliyorum
Bana da oluyor bebek ayaklarini kasiga dgru uzatiyormus ondan oluyormuş bazen gece uyandiriyor beni de o ağrıKızlar günaydınlar ya bende yaklaşık bir haftadır altta ağrı var yatakta dönerken bile alt tarafım ağrıyor. Sizde de böyle mi peşine de sırt ağrıları eşlik ediyor. İki ev işi yapıp uzansam kemiklerim kırılmış gibi ah vah diyerek kalkıyorum. Alt Ağrısı neden erken doğum korkutuyor beni doktor da öyle bı risk yok demişti ama bilemedim. Geçen de WC de idrar yaparken bı sancı girdi çığlık attım.
Ben yaptırdım yukleme bişe çıkmadı normalde şekerim hep sinirdaydi ama iyi çıktı çok şükürValla kızlar bende de son bi kaç gündür mide yanması başladı ciddi anlamdaCuma günü de şeker yüklemesi yaptıracağım kısmetse yaptıran oldu mu ???
Ben de yaptırdıım geçen hafta.Valla kızlar bende de son bi kaç gündür mide yanması başladı ciddi anlamdaCuma günü de şeker yüklemesi yaptıracağım kısmetse yaptıran oldu mu ???
Ben de şu an öyleyim. 3 gündür yoğunum ve hareketleri sabah uyanınca biraz yatakta kalırsam ve akşam yatarken net hissediyorum. Arada da uzandıysam bir süre sonra bir iki hareket ediyor. Yani bence o kadar hareket hissediyorsanız sıkıntı yoktur.Kızlar bayram dolayısıyla korkuteli fethiye izmir yapacagiz aile ziyaretleri ve sürekli hareket halindeyiz ister istemez kalabalik olunca. Bebek hareketlerini de cok hissedemez oldum ayakta ve hareket ettigim icin mi acaba. Günde 1 2 kere uzanınca hissedebiliyorum
Evet evet benim de sizin dediginiz gibiBen de şu an öyleyim. 3 gündür yoğunum ve hareketleri sabah uyanınca biraz yatakta kalırsam ve akşam yatarken net hissediyorum. Arada da uzandıysam bir süre sonra bir iki hareket ediyor. Yani bence o kadar hareket hissediyorsanız sıkıntı yoktur.
Şuan tatildeyim ister istemez çocuklar için 6000 ve üstü adım atıyorum. Ama hep oturmak ve uzanmak istiyorum. Sıcak uygulamasini deniycem çok sağol. Ben de 3 gündür başladı ve zorluyor umarım şifa buluruz size de çok geçmiş olsunMerhaba, maalesef, hamileliğimin başından beri sol kalçam ağrıyor, yürümekte çok zorlanıyorum. Bence benimki fıtık ama görüntüleme yapılamadı hamilelikten dolayı. Fizik tedaviye gidiyorum, biraz rahatlatıyor. Bunun dışında sıcak uygulama iyi geliyor(sıcak su torbası, dikkatlice ya da o işi görecek bir şey). Bol bol uzanmanızı tavsiye ederim, imkanınız varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?