Kızlar 7 senedir aynı evde kiracıyız ev 4+1 boş kalmasın diye tüm odaları doldurmustuk ne zorumuz varsa. Oğluma yer açmak için fırsat bu fırsat dedim hazır evdeyiz kardeşlerim de evde. L koltuklu bir odam vardı. Erkek kardeşim de kendine ayrı eve çıkacak o odayi sus esyasindan perde halisina TV ünitesine kadar komple ona verelim dedik. Hiç kullanmadık çünkü yaptık odayj sonra misafir odası varken orda niye oturalım dedik

neyse dun kardeşlerim bende kaldım eşim falan söktüler 2 turda doblo ile eşyaları tasidilar bugün de çalışma odasını oraya taşıyacaklar yatak odamın yanını çocuk odası yapacagim.
Beni Allah var hiç yormazlar esim komple bulasik makinasina kadar çamaşır ev süpürme komple onda ütü yapamaz ütü yaparım sadece onu da kavgayla. Kardeşlerim azıcık yere eğilsem bir şey olsa ne oluyor der ama dün hepsi çok yoruldu bende oturarak dolabımı duzenleyeyim kıyafetleri dedim ama baya saatler sürdü kışlıkları kaldırmamistim onlarla ilgilendim falan. Sol kalcama bir ağrı girdi onemsemedim şuan topalluyorum aşırı aşırı acıyor
Ne yapsam gecer sol kalcam çekiyor resmen çok kötüyüm