- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 108
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.341
Amaan olsun yine halen zamanımız var, temmuz zamlarından önce alabildiğimizi almaya çalışalımValla ben anlamadım saçma sapan batıl inançlar çocuğun giydiği haram yediği helal deyip duruyorlar . Böyle olacagini bilsem 3aydan sonra her şeyini almaya başlardım
Yaaa herkes korkuyormu cok mu zengin yada cok mu arsiz genelde bizim insanimiz 2 sine bisey diyemiyorHerkes malesef ondan çekiniyor garip biri kimse bişe demez ona lanet bı adam işte ahımı aldı valla
Yaa ben yeni eve tasinacagim temmuzda mecbur hicbisey alamadim bebege cunku tasinmakta yipranmasin dedim evimde 1+1 yeni evim 3+1 rahat rahat aliyim yapiyim dedim ama herkes zamlardan bahsediyor neyapsam yaValla 25 haftadan sesleniyorum evin işini yaparken yoruluyorum karnimnkasiliyor alisverisinizi evinizin işini dolabınıza kışlık erzak yapacaksaniz yapın bebek odası yapilcaksa yapın bebek kıyafetlerini yıkayın zor oluyor çünkü ben oda da yapılacak işlerin var yardım bekliyorum çünkü bı iş yapıyorum belim bacağım heryanim agrip yoruluyor
Bende de var canım o ağrı. Fizik tedaviye git dedi doktorum, bayramdan sonra gideceğim inşallah.Selam kızlar hayırlı bayramlar, size bir şey danışmak istiyorum. Sol kalçam çok ağrıyor oturunca bir şey yok ama yürürken topallayacak kadar bazen ağrı oluyor. İlk kez böyle bişey oluyor, öbür hamileliklerim de yaşamadım. Tavsiye ya da önerileriniz var mı ya da başına gelen var mı?
Bir ayda çok bir şey fark etmez bence, endişelenme hiçYaa ben yeni eve tasinacagim temmuzda mecbur hicbisey alamadim bebege cunku tasinmakta yipranmasin dedim evimde 1+1 yeni evim 3+1 rahat rahat aliyim yapiyim dedim ama herkes zamlardan bahsediyor neyapsam ya
Olmadı ben de öyle yapıyım. Teşekkür ederimBende de var canım o ağrı. Fizik tedaviye git dedi doktorum, bayramdan sonra gideceğim inşallah.
Merhaba, maalesef, hamileliğimin başından beri sol kalçam ağrıyor, yürümekte çok zorlanıyorum. Bence benimki fıtık ama görüntüleme yapılamadı hamilelikten dolayı. Fizik tedaviye gidiyorum, biraz rahatlatıyor. Bunun dışında sıcak uygulama iyi geliyor(sıcak su torbası, dikkatlice ya da o işi görecek bir şey). Bol bol uzanmanızı tavsiye ederim, imkanınız varsaSelam kızlar hayırlı bayramlar, size bir şey danışmak istiyorum. Sol kalçam çok ağrıyor oturunca bir şey yok ama yürürken topallayacak kadar bazen ağrı oluyor. İlk kez böyle bişey oluyor, öbür hamileliklerim de yaşamadım. Tavsiye ya da önerileriniz var mı ya da başına gelen var mı?
Uzanınca daha rahat hissediliyo hareket halinde hissetmemişsindir benim de bu aralar öyleKızlar bayram dolayısıyla korkuteli fethiye izmir yapacagiz aile ziyaretleri ve sürekli hareket halindeyiz ister istemez kalabalik olunca. Bebek hareketlerini de cok hissedemez oldum ayakta ve hareket ettigim icin mi acaba. Günde 1 2 kere uzanınca hissedebiliyorum
Kızlar günaydınlar ya bende yaklaşık bir haftadır altta ağrı var yatakta dönerken bile alt tarafım ağrıyor. Sizde de böyle mi peşine de sırt ağrıları eşlik ediyor. İki ev işi yapıp uzansam kemiklerim kırılmış gibi ah vah diyerek kalkıyorum. Alt Ağrısı neden erken doğum korkutuyor beni doktor da öyle bı risk yok demişti ama bilemedim. Geçen de WC de idrar yaparken bı sancı girdi çığlık attım.
Bazen o bana da oluyor sırt ağrısı değil ama altta ağrı vsjina kemikte direk benimki arkadaşım da hamile benim bende 1 buçuk ay önde bu dönemler onda da olmuş normal diye düşünüyorum büyümeden kaynaklıKızlar günaydınlar ya bende yaklaşık bir haftadır altta ağrı var yatakta dönerken bile alt tarafım ağrıyor. Sizde de böyle mi peşine de sırt ağrıları eşlik ediyor. İki ev işi yapıp uzansam kemiklerim kırılmış gibi ah vah diyerek kalkıyorum. Alt Ağrısı neden erken doğum korkutuyor beni doktor da öyle bı risk yok demişti ama bilemedim. Geçen de WC de idrar yaparken bı sancı girdi çığlık attım.
İnternette alta kan akışı yoğunlaşmış ondan diyor herkeste böyleyse sorun yokCanım bende de ara ara vajinal ağrı oluyor doktoruma sordum uzan o zamanlar kendini yoruyorsun demekki dedi sadece. Isteysende otur dinlen dedi. Cidden is yerinde kosturdugumda oluyor.
İnşallah öyledirBazen o bana da oluyor sırt ağrısı değil ama altta ağrı vsjina kemikte direk benimki arkadaşım da hamile benim bende 1 buçuk ay önde bu dönemler onda da olmuş normal diye düşünüyorum büyümeden kaynaklı
Söyle ödem olunca bastırınca parmak girer ya bende öyle olmuyor garip geldi 10 güne randevum sorucam bakalımİnşallah öyledirbu arada bende de o şişlikler var ama ben varis hastayım muhtemelen ödem olabilir sendeki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?