2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Selam kızlar hayırlı bayramlar, size bir şey danışmak istiyorum. Sol kalçam çok ağrıyor oturunca bir şey yok ama yürürken topallayacak kadar bazen ağrı oluyor. İlk kez böyle bişey oluyor, öbür hamileliklerim de yaşamadım. Tavsiye ya da önerileriniz var mı ya da başına gelen var mı?

Kızlar trendyolda incia’da güzel indirimler vardı bugün. Ben kendime güneş kremi ve sinek koruyucu losyon, bebeğime şampuan vs aldım. Gördüğüm kadarıyla her gün bi bakmak lazım sitelere çok değişken indirim oranları. Philips avent yenidoğan cam biberon aldım bir saat sonra fiyatı yükselmişti

Valla 25 haftadan sesleniyorum evin işini yaparken yoruluyorum karnimnkasiliyor alisverisinizi evinizin işini dolabınıza kışlık erzak yapacaksaniz yapın bebek odası yapilcaksa yapın bebek kıyafetlerini yıkayın zor oluyor çünkü ben oda da yapılacak işlerin var yardım bekliyorum çünkü bı iş yapıyorum belim bacağım heryanim agrip yoruluyor

Yaa ben yeni eve tasinacagim temmuzda mecbur hicbisey alamadim bebege cunku tasinmakta yipranmasin dedim evimde 1+1 yeni evim 3+1 rahat rahat aliyim yapiyim dedim ama herkes zamlardan bahsediyor neyapsam ya

Bende de var canım o ağrı. Fizik tedaviye git dedi doktorum, bayramdan sonra gideceğim inşallah.

Merhaba, maalesef, hamileliğimin başından beri sol kalçam ağrıyor, yürümekte çok zorlanıyorum. Bence benimki fıtık ama görüntüleme yapılamadı hamilelikten dolayı. Fizik tedaviye gidiyorum, biraz rahatlatıyor. Bunun dışında sıcak uygulama iyi geliyor(sıcak su torbası, dikkatlice ya da o işi görecek bir şey). Bol bol uzanmanızı tavsiye ederim, imkanınız varsa

Kızlar bayram dolayısıyla korkuteli fethiye izmir yapacagiz aile ziyaretleri ve sürekli hareket halindeyiz ister istemez kalabalik olunca. Bebek hareketlerini de cok hissedemez oldum ayakta ve hareket ettigim icin mi acaba. Günde 1 2 kere uzanınca hissedebiliyorum

Uzanınca daha rahat hissediliyo hareket halinde hissetmemişsindir benim de bu aralar öyle

Kızlar günaydınlar ya bende yaklaşık bir haftadır altta ağrı var yatakta dönerken bile alt tarafım ağrıyor. Sizde de böyle mi peşine de sırt ağrıları eşlik ediyor. İki ev işi yapıp uzansam kemiklerim kırılmış gibi ah vah diyerek kalkıyorum. Alt Ağrısı neden erken doğum korkutuyor beni doktor da öyle bı risk yok demişti ama bilemedim. Geçen de WC de idrar yaparken bı sancı girdi çığlık attım.

Kızlar günaydın bende bisi danışacağım size dizlerimin arkasında ufak şişlik var gibi hissediyorum ikisinde de bu normal mi acaba kimse yaşadı mı böyle bisey ?

Canım bende de ara ara vajinal ağrı oluyor doktoruma sordum uzan o zamanlar kendini yoruyorsun demekki dedi sadece. Isteysende otur dinlen dedi. Cidden is yerinde kosturdugumda oluyor.

Bazen o bana da oluyor sırt ağrısı değil ama altta ağrı vsjina kemikte direk benimki arkadaşım da hamile benim bende 1 buçuk ay önde bu dönemler onda da olmuş normal diye düşünüyorum büyümeden kaynaklı

İnşallah öyledir bu arada bende de o şişlikler var ama ben varis hastayım muhtemelen ödem olabilir sendeki.

Kızlar 7 senedir aynı evde kiracıyız ev 4+1 boş kalmasın diye tüm odaları doldurmustuk ne zorumuz varsa. Oğluma yer açmak için fırsat bu fırsat dedim hazır evdeyiz kardeşlerim de evde. L koltuklu bir odam vardı. Erkek kardeşim de kendine ayrı eve çıkacak o odayi sus esyasindan perde halisina TV ünitesine kadar komple ona verelim dedik. Hiç kullanmadık çünkü yaptık odayj sonra misafir odası varken orda niye oturalım dedik neyse dun kardeşlerim bende kaldım eşim falan söktüler 2 turda doblo ile eşyaları tasidilar bugün de çalışma odasını oraya taşıyacaklar yatak odamın yanını çocuk odası yapacagim.

Beni Allah var hiç yormazlar esim komple bulasik makinasina kadar çamaşır ev süpürme komple onda ütü yapamaz ütü yaparım sadece onu da kavgayla. Kardeşlerim azıcık yere eğilsem bir şey olsa ne oluyor der ama dün hepsi çok yoruldu bende oturarak dolabımı duzenleyeyim kıyafetleri dedim ama baya saatler sürdü kışlıkları kaldırmamistim onlarla ilgilendim falan. Sol kalcama bir ağrı girdi onemsemedim şuan topalluyorum aşırı aşırı acıyor

Ne yapsam gecer sol kalcam çekiyor resmen çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…