- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.292
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.521
Canım bende benzer durum yaşadım cumartesi günü özel de herşey yolunda çıktı salı günü devlet te plasenta da kist gibi olmaması gereken bişey gördü büyürse bebek için sıkıntı takip edecez dedi rahim ağzı ni daha kısa ölçtü onunda takibini yapıyor bende şaşırdım hatta geçen gün de tekrar kontrol e gittim devlet e artık perinatolijiye gidiyorum mecburen çok şükür plasenta daki kist gibi şey küçülmeye başlamış rahim ağzı uzunluğu da ayni çıktı yani daha da özele gitmeyi düşünmüyorum sinirim bozuldu iyi doktor a denk gelmek çok önemli bence kanama alanı varsa ve çalışıyorsan keşke bir rapor alıp evde dinlenseydin kuzum üçlü test bana da yapıldı temiz çıktı çok şükür zaten kanla bakılıyor onada yaptır benceMerhaba kızlar bugün hepimiz biraz biraz dertliyiz galiba.. Ben de yazıyım yorumlarınıza ihtiyacım var. Bugün 16 olduk. Kontrole gittim geçen hafta c.tesi özele gitmiştim bir sıkıntı görülmedi. Bugün devlette normal randevuma gittim. Doktor plasenta arkasında kanama alanı var dedi 3x1 cm. 1 tane progestan İğne ile duphaston hap verdi. Benim daha önce hiç kanama alanım yoktu ve c.tesi özelde görülmemiş olması inanılmaz şaşırttı beni. Bağırsakta parlaklık var dedi üçlü tarama testi istedi. Bi de rapora mide değerlenirilecek yazmış. Moralim bozuldu ister istemez. Doktor istirahat et falan da demedi. Aktif çalışıyorum öğretmenim. Rapor falan da yazmadı. Kanama nasıl geçer ilaç yeterli midir? Ultrason bulguları da çok karıştırdı aklımı. Özeldeki neredeyse son teknoloji ultrason cihazında görülmeyen anomali nasıl 4 5 günde oluştu aklım almıyor. Acaba özeldeki doktor mu söylemedi. Oysa hiçbir sorun yok her şey yolunda dedi anlayamıyorum