- 22 Şubat 2024
- 115
- 168
- 39
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.441
Bilmiyorum ki canım uyuz da döküntü oluyor sanırım bende yok sadece kasiniyorum yarın görünecem bakalımBende uyuz olmuştu canım uyuz olabilir
Yani 40 altına düşmemeli diye aklımda kalmış ama emin değilim
27 mm olarak ölçtüler ultrasonla. Biraz baktım bu aralıkta olunca serklaj yapılıyormuş. Başka bir doktora gitsem mi? Daha önceden 2 kürtajım var kötü bir şey olacak diye çok korkuyorum35 cm ve altı erken doğum demişti sanki doktor bana
Sağol canım 18+0 iz bugün aslında renkli de gördüm ama kağıdı böyle verdi sağolsun devlet te perinatolijiye gidiyorum doktorum baya anlayışlı Allah razı olsunYa kaç haftalik net çıkmış ne güzel
Zaten tam amniyon sıvısını içerken yakaladık susamış galiba sıpailk fotoğrafta sigara içiyor gibi
Kaç çıktı kuzum benim de takip ediliyor 40 tan 33 e düştü İlk bebeğimde de sorun yaşamıştım aynı şekildeKızlar rahim ağzı uzunluğu hakkında bilgisi olan var mı ? 17.haftada yaklaşık kaç olmalı ? Doktor sınırda olduğunu söyledi başka bilgi vermedi
İdrarda hastane bakterisi ve protein kaçağı çıktı, tansiyonum da yüksek çıktı, enfeksiyon hastalıklarına git ertelemeden dedi, tetanozu da vurmadiBende yarın 2de gideceğim en son 2017de olmuştum o zaman bile dayak yemisim gibi 2. Gün yatmıştım o yüzden cok korkuyorum
Aklına kötü birsey getirme ama yerinde olsam nir doktora daha görünürdüm27 mm olarak ölçtüler ultrasonla. Biraz baktım bu aralıkta olunca serklaj yapılıyormuş. Başka bir doktora gitsem mi? Daha önceden 2 kürtajım var kötü bir şey olacak diye çok korkuyorum
Sağol canım 18+0 iz bugün aslında renkli de gördüm ama kağıdı böyle verdi sağolsun devlet te perinatolijiye gidiyorum doktorum baya anlayışlı Allah razı olsunsorunca hemen böyle gösterdi bana bebeğimi
Bebek olma ihtimali çok yüksek.Merhaba kızlar, deneyimli anne adaylarına sorum olacaktı :) 18+5 deyim ara ara hafif içimde tekme gibi böyle içimde bir şey hareket ediyormuş gibi hissediyorum bugün baya hissettim. Sizce bebek midir yoksa bağırsaklarım mı ? :)
Evet ya dediğin gibi böyle kımıldama gibiydi biri içerden dürttü beni sankiBebek olma ihtimali çok yüksek.çünkü bağırsak hareketi çok başka bebek içinde kımıldamadama gibi kelebek kanat cirpmasi gibi icerden biri parmağını basıyor gibi gibi
Aynen görün bebeği etkilemesinRA,a
Bilmiyorum ki canım uyuz da döküntü oluyor sanırım bende yok sadece kasiniyorum yarın görünecem bakalım
İşte. Sen bol bol dinlen gerekiyorsa başka doktora da git tabi. Bu arada yanlışlıkla cm dedim mm olacak27 mm olarak ölçtüler ultrasonla. Biraz baktım bu aralıkta olunca serklaj yapılıyormuş. Başka bir doktora gitsem mi? Daha önceden 2 kürtajım var kötü bir şey olacak diye çok korkuyorum
Kaçıncı haftadasın canım ?Kaç çıktı kuzum benim de takip ediliyor 40 tan 33 e düştü İlk bebeğimde de sorun yaşamıştım aynı şekilde
Aklına kötü birsey getirme ama yerinde olsam nir doktora daha görünürdüm
Cuma gününe başka bir doktora randevu aldım. Serklaj atılır diye korkuyorumİşte. Sen bol bol dinlen gerekiyorsa başka doktora da git tabi. Bu arada yanlışlıkla cm dedim mm olacak
Canım merhaba iyilestin mi ? Bende daha önce geçirmiştim nasıl oldugunu iyi bilirimBende uyuz olmuştu canım uyuz olabilir
Canım benim de 16 da 28 ölçüldü sonra perinatolijiye gönderdiler de aynı gun 33 ölçüldü o zaman dan beri 33 olarak kaldı eğer düşerse serklaj olacakmış o yüzden takip ediliyor ama yanlış ölçüm yapanda çok oluyor inşallah seninde öyle olmuştur ve daha yüksek çıkar ölçümünde su an 18+0 im ben bide alttan ölçüm de idrara sıkışık olmadan ölçüm yapılması lazımKaçıncı haftadasın canım ?
17. Hafta 27mm çıktı. Önceki haftada kaç olduğunu bilmiyorum. Önlem aldınız mı benim ne yapmam lazım
Alttan ölçüm yapıldı ama idrara sıkışık değildim. Başka bir doktora daha görüneyim ondan sonrasında ne yapacağımıza karar veririz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebeklerimizi zamanından sağlıkla kucağımıza alalımCanım benim de 16 da 28 ölçüldü sonra perinatolijiye gönderdiler de aynı gun 33 ölçüldü o zaman dan beri 33 olarak kaldı eğer düşerse serklaj olacakmış o yüzden takip ediliyor ama yanlış ölçüm yapanda çok oluyor inşallah seninde öyle olmuştur ve daha yüksek çıkar ölçümünde su an 18+0 im ben bide alttan ölçüm de idrara sıkışık olmadan ölçüm yapılması lazım