2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Arkadaşlar detaylı ultrasonu İstanbul'da cam ve sakurada yaptirmayi düşünüyorum normalde safranboluda yaşıyorum detaylı için gideceğim, kardeşim orda oturduğu için İstanbul düşündüm. perinatoloji bu hastanede iyi mi bilgisi olan var mi

Merhaba arkadaşlar. İzmir'de detaylı ultrason yaptırmam için önerebileceğiniz hastane/doktor varmı? Ata Sağlık hastanesini önerdiler ama emin olamadım.

Selamm güzel anneler bugün 17 hafta olduk 2 seferdir emin olamıyor doktorum bugün yine emün olamadı ama %80 kız dedi detaylı da kesinleşir dedi bence biz kalp koyalım değişirse haber veririm zaten idrar enfeksiyonum çıktı yine gerçekten başıma bela oldu bu enfeksiyonlar kurtulamıyorumm ya napıcaz böyle bol su iç dedi doktorum içiyorum ama yok yine bir şekilde çıkıyor kediannesibiri

Kızlar erkek bebek bekleyip de bebeğinde böbrek genişlemesi yaşayan var mı. Rutin kontrolde doktorum böbreklerden birinde genişleme olduğunu ama çoğu erkek bebekte bu durumun görüldüğünü ve geçici olduğunu söyledi. Benzer bir durum yaşayan var mı

Yiğenimde oldu, 40 günlük sünnet ettirdik hemen 1 ay bile olmadan geçti hiç korkulacak bir sey yok

Canım korkma gecici ilk hamilelikte erkekti bir böbrekte büyüme olmuştu cok normal bir durum zamanla düzelmişti. büyüme genişliği devam ederse dr.takip ediyo zaten her hamilelikte illa bişi oluyo

Sabahtan beri burnum yanıyor yaa. Grip olmaktan çok korkuyorum. Herkeste grip bu aralar yine salgın var. Olmamak için neler yapmak lazım siz neler yapıyorsunuz

Sabahtan beri burnum yanıyor yaa. Grip olmaktan çok korkuyorum. Herkeste grip bu aralar yine salgın var. Olmamak için neler yapmak lazım siz neler yapıyorsunuz
Bol meyve, kalabalıktan uzak durma, sık sık el yıkama... Başka bir şey gelmiyor elden. Havalar çok değişken bu ara. Bi sıcaktan ölüyoruz Bi bakıyorsun akşam kombi açmışız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…