- 17 Mart 2024
- 360
- 918
- 35
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.461
Aaa çok geçmiş olsun canımİdrarda hastane bakterisi ve protein kaçağı çıktı, tansiyonum da yüksek çıktı, enfeksiyon hastalıklarına git ertelemeden dedi, tetanozu da vurmadi
Merhaba çok geçmiş olsun idrarı sağlık ocağında mı verdiniz acaba , birde tansiyonunuz kaç çıkmıştıİdrarda hastane bakterisi ve protein kaçağı çıktı, tansiyonum da yüksek çıktı, enfeksiyon hastalıklarına git ertelemeden dedi, tetanozu da vurmadi
Üniversite hastanesinde vermiştim sonucu gösterdim sadece, tansiyonum 14/9 çıktıMerhaba çok geçmiş olsun idrarı sağlık ocağında mı verdiniz acaba , birde tansiyonunuz kaç çıkmıştı
Herhangi bi belirtiniz varmıştı rutin kontrolde mi çıktı acaba protein kaçağı, benimde ara ara tansiyonum yükselip düşüyor da haftaya kontrolde doktora söyleyeceğim inşallah , teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinÜniversite hastanesinde vermiştim sonucu gösterdim sadece, tansiyonum 14/9 çıktı
Yiğenimde oldu, 40 günlük sünnet ettirdik hemen 1 ay bile olmadan geçti hiç korkulacak bir sey yokKızlar erkek bebek bekleyip de bebeğinde böbrek genişlemesi yaşayan var mı. Rutin kontrolde doktorum böbreklerden birinde genişleme olduğunu ama çoğu erkek bebekte bu durumun görüldüğünü ve geçici olduğunu söyledi. Benzer bir durum yaşayan var mı
Canım korkma gecici ilk hamilelikte erkekti bir böbrekte büyüme olmuştu cok normal bir durum zamanla düzelmişti. büyüme genişliği devam ederse dr.takip ediyo zaten her hamilelikte illa bişi oluyoKızlar erkek bebek bekleyip de bebeğinde böbrek genişlemesi yaşayan var mı. Rutin kontrolde doktorum böbreklerden birinde genişleme olduğunu ama çoğu erkek bebekte bu durumun görüldüğünü ve geçici olduğunu söyledi. Benzer bir durum yaşayan var mı
Ya sizi tebrik ederim ne badireler atlattınız hatırlıyorumKizlar merhaba ben yarın 20 haftalık oluyorum detayli ultrason a gireceğim acaba erken mi giriyorum detaylı ultrason a
Ben oldum geçen haftalarda. Umarım olmazsınız.Sabahtan beri burnum yanıyor yaa. Grip olmaktan çok korkuyorum. Herkeste grip bu aralar yine salgın var. Olmamak için neler yapmak lazım siz neler yapıyorsunuz
Merhaba bende bugün farkettim morlukları dizimin arka kısmında baldira kadar ağrı ön tarafta var neKızlar bacak çatlaklarınız çıktı mı? Catlak da değil de böyle mor mor. Benim üst bacağımın köşesinde çıktı bir de belimin yanında krem ve yağ kullanıyorum ama engelleyemedim sanırım
Bol meyve, kalabalıktan uzak durma, sık sık el yıkama... Başka bir şey gelmiyor elden. Havalar çok değişken bu ara. Bi sıcaktan ölüyoruz Bi bakıyorsun akşam kombi açmışız...Sabahtan beri burnum yanıyor yaa. Grip olmaktan çok korkuyorum. Herkeste grip bu aralar yine salgın var. Olmamak için neler yapmak lazım siz neler yapıyorsunuz
Tahin de sakıncalı mı acaba şeker için. Normalde tatlı vs değil yağlı daha çok.doktorum gebelik şekerinden şüpheleniyor o yüzden tatlı ve karbonhidrat yememeye çalışıyorum. Genel menüm Beyaz peynir ve tahıllı ekmek
şekere sakıncası var mı bilmiyorum. Tahin midemi rahatsız ediyor ama sindiremiyorum sanki saatlerce midem ağrıyorTahin de sakıncalı mı acaba şeker için. Normalde tatlı vs değil yağlı daha çok.