2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
1 çay bardağı yağ içmek zordur ama önemli bir şey olmamasına sevindim

Dün yürüyüşe gittik eşimle arabayla eve döndük bı indim arabadan basamıyorum topallıyorum dünden beri varislerim de artmış. Benden başka varis sorunu olan var mı grupta ilaç kullanıyor musunuz ?
Geçmiş olsun, bende varis var ama hamileliklerimde ağrı yapmadı şimdiye kadar. Muhtemelen yürürken bileğinizi incittiniz, sıcaklığından fark etmediniz. Benim hamileliğin başından beri bel ağrım var, fizik tedavi alıyorum. Hamileyken her şey normal, 3. Göz çıkarsak bile normal der doktorlar
Kızlar 15 haftalık olduk doktor cinsiyeti söylemiyor çok merak ediyorum sizce nedir Eki Görüntüle 3426900
Bana kız gibi geldi sanki.
Gaviskon surubu kaşık kaşık içiyorum olmuyor. Zaten bir şey yemiyorum sabah içtiğim multi vitamin bile geri geliyor.
Ilık ballı süt deneyeceğim
Geçmiş olsun, benzer problemleri yaşıyorum 14-16 hafta civarı mide yanması pik yamıştı hatta. Midem çok yanınca bir kaşık (sade) tahin yiyordum. Bir de sabah aç karına 1 aynı şekilde. Çiğ sebze/meyve tüketimine, asitli, çok yağlı, baharatlı, salçalı, acı tüketmemeye dikkat etmek gerek. Bana yumurta iyi geliyordu, bazen akşamları dahi 2 yumurta ve makarna yiyordum. Şu an 19 haftalık, hala mide bulantılarım var maalesef, her şeyi yiyemiyorum.

Gaviskon surubu kaşık kaşık içiyorum olmuyor. Zaten bir şey yemiyorum sabah içtiğim multi vitamin bile geri geliyor.
Ilık ballı süt deneyeceğim
Aynı dertten muzdarip olunca rahat edemedim. Yemekten sonra hemen uzanmayın, biraz yürüyün, elinizden geldiğince aktif olmaya çalışın. Bir de mümkünse gece uyumadan 2 saat önce yemeyi bırakın. Benim hamilelik dışında da reflü problemlerim var, oradan bildiğim şeyler. Papatya, kuşburnu gini çaylar tüketebilirsiniz. Nişastalı şeyler de iyi gelir. (2. Hamileliğimde nişastalı kurabiye bağımlısı olmuştum).

doktorum gebelik şekerinden şüpheleniyor o yüzden tatlı ve karbonhidrat yememeye çalışıyorum. Genel menüm Beyaz peynir ve tahıllı ekmek

ayin 20 sine randevu aldim demistiniz doktor hakkinda gidince bilgi verirmisiniz nasil bir doktor ben ona gore randevu alayim

Kızlar rahim ağzı uzunluğu hakkında bilgisi olan var mı ? 17.haftada yaklaşık kaç olmalı ? Doktor sınırda olduğunu söyledi başka bilgi vermedi

Teşekkür ederim bende liv bahçeşehire gidiyodum zaten. Ordaki doktorumla yaşamıştım bu olayı. Sabah aradı özür diledi barıştık tekrar devam edicem kendisiyle. Pazartesi tekrar gidicem bebemi görmeye
Aa doğru seninle yakın oturuyorduk :) Sevindim canım halletmenize :)

ya çok haklısın ne güzel konuşmuşsun böyle okuyunca rahatlıyorum ama panik gelince öantık gidiyor teşekkür ederim

Kızlar ben dün uçağa yetişmek için kısa ama yorucu bi koşu yaptım. Karnımda ağrı var. Sabah sağlık ocağında kalp atışını duydum ama hafif sancı da var tedirginim. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…