- 19 Temmuz 2023
- 1.280
- 2.120
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.181
Malzemesi farklıdır büyük ihtimalleBenim baktığım model buydu içindeki her şey dahil 10 bin.Sizin attiginizin ayniis degl mi ya nasıl fark ediyor fiyat o kdr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malzemesi farklıdır büyük ihtimalleBenim baktığım model buydu içindeki her şey dahil 10 bin.Sizin attiginizin ayniis degl mi ya nasıl fark ediyor fiyat o kdr
İlk üç ay riskli dönem mesela, o zaman ne biçim kusanlar oluyor ve bebeği etkilemiyor. Öyle düşünün. Riskli dönemde etkilemiyorsa sonra niye etkilesin diye düşünün.Bugün midem çok yanıyor ekşiyor 2 defa istifra ettim. Kusmak bebege zarar verir mi öğürürken karın kasılıyor ya. 19+5 olduk bugün
Şimdi bebek buyudu ya acaba dedim öğürürken kasılmak sıkıstırır mı ama haklısınız içim rahatladı teşekkür ederimİlk üç ay riskli dönem mesela, o zaman ne biçim kusanlar oluyor ve bebeği etkilemiyor. Öyle düşünün. Riskli dönemde etkilemiyorsa sonra niye etkilesin diye düşünün.
Hayırlısı olsun her şeyden öncesi sağlık, allah hepimize önce manevi sonra maddi kolaylıklar versin inşallahÖzel hastane tek olduğu için birazda burda fiyatlar böyle uçuk rakabet yok
Anneler günümüz kutlu olsun kızlarAnneler Günümüz Kutlu Olsun Canlarımm
Eki Görüntüle 3426091
Benim baktığım model buydu içindeki her şey dahil 10 bin.Sizin attiginizin ayniis degl mi ya nasıl fark ediyor fiyat o kdr
Biz de bu beşikten almayı düşünüyoruz hatta bebek arabasını da prego range pro düşünüyoruz ikisini de tavsiye eder misin beğendiniz mi kaliteleriniEki Görüntüle 3426152 hepsiburadadan aldım, tekstil seti ve yatağı dahil 4200 tl anne yanı özelliği var sallanabiliyor
Bebek arabasını geçen ay doktora gittiğimde kapıda bebeğini ziyarete getiren birinde görüp beğendim ve denedim ben memnun kaldım, yürüyerek bir çok yere gitmem gerekeceği ve gerek yolların kaldırımların durumu gerekse koyacak yer sıkıntım olmamasından dolayı seçtim, çok daha hafif ve küçük arabalar var mı evet var, ama bunun sürüşü ve konforu benim için daha önemliydi. Puseti de bir süre oto koltuğu olarak kullanilabiliyor, sadece sonrası için güzel bir oto koltuğu almam gerekecek beşiğini de çok severek aldım cok memnun kaldım tavsiye ederimBiz de bu beşikten almayı düşünüyoruz hatta bebek arabasını da prego range pro düşünüyoruz ikisini de tavsiye eder misin beğendiniz mi kalitelerini
Bu kaç yaşına kadar kullanılabilir acaba, ben 2-3 yasa kadar olsun istiyordum ilk alacagim şeyin daha sonrası da artık 10 yaşlarına kadar kullansın şeklinde bsey istiyorum mantıklı mı kiEki Görüntüle 3426152 hepsiburadadan aldım, tekstil seti ve yatağı dahil 4200 tl anne yanı özelliği var sallanabiliyor
5 yaşında yiğenimiz sığdı ama bilemem bende odasını direk genç odası aldımBu kaç yaşına kadar kullanılabilir acaba, ben 2-3 yasa kadar olsun istiyordum ilk alacagim şeyin daha sonrası da artık 10 yaşlarına kadar kullansın şeklinde bsey istiyorum mantıklı mı ki
Bir gün iğnesiz kalmak hiçbir sorun yaratmaz demişti doktorum. Rahat olun o yüzdenKan sulandırıcı iğnemi vurmayı unuttum yaa ilk defa Nasıl unuttuysam öğlen vuruluyordum şimdi aklıma geldi. Coraspirinde içiyorum onu içicem şimdi. İnşallah sorun olmaz
Ben de öyle düşünüyorum sonrası için ,neyse ben en iyisi biraz daha bekleym alışveriş için belli ki kaziklancaz5 yaşında yiğenimiz sığdı ama bilemem bende odasını direk genç odası aldım Eki Görüntüle 3426200
Her hafta her şeye zam geliyor, bende demiştim 7 aydan önce bir şey almam diye 20.haftada her şeyi aldımBen de öyle düşünüyorum sonrası için ,neyse ben en iyisi biraz daha bekleym alışveriş için belli ki kaziklancaz
Biz aynı zamanda ev taşıyoruz hatta tüm eşyaları yeniden alacağız,geçen sene evlenmiştik eşyaları geçici almıştık o yüzden.Bide Bebek eşyası bakıyoruz bir yandan aşırı kafamız karışıkHer hafta her şeye zam geliyor, bende demiştim 7 aydan önce bir şey almam diye 20.haftada her şeyi aldım