- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.921
Yaa akinti benim her gun var akintim hic bitmiyor kokulu degil asla ben her gun kiloduma nioil yag var onu suruyorum burdaki kizlar demistuBenimde göbeğim biraz daha şişti ve enerjim filanda olunca kendimi daha iyi hissediyorum bu aralarbi bugün akıntım oldu biraz onu takip edicem bakalım 7. Gün dolunca yine strese girmiş olmıyımda yok enfeksyon mu acaba ne var diye
Yaaa oylemiymis sevindim benim her gun var iccamasira yetisemiyorum duzenli degisiyorAkıntı hiç sorun değil hatta vücudun kendini temizlemesiymiş eğer kokusuz ve garip renkte değilse. Ona çok takılmıyorum. İdrar yaparken yanmıyorsa no problem aynen devam:)
Erkek bu bebisSelam bence erkek canım baya açmış bacağınıhayırlı olsun bak bizimde böyle gözüküyordu bence erkekler net gösteriyor
Hangi site o acababir web sitesi vardı gebelik haftanı yazıyorsun seni rahatlatmak için ne kadar düşük ihtimallerde sorunlar olacağını yazıyor. onu görünce biraz sakinledim açıkçası. bir de göbeğimin gittikçe şişmesini ve göğüslerimin ağrımaya devam etmesini takip ediyorum, diyorum kendi kendime bebek iyi olmasa vücut bu tepkileri vermez.
Ay zor cidden şöyle 30'ları görsek de doğarsa doğsun moduna geçsek:)
Dun eczacim 3500 tl dedi bende yatastan bebegim yatagini alirim dedim
Evet onu aldik kuzum vallahi digerine veremem okadar para hersey zaten cok pahali cocuga harcarimBio oil çatlak yağı var ben onu aldım hem yapışkan bir hissi yok hemde güzel nemlendiriyor onu deneyebilirsin :) zaten çatlak olacaksa her türlü oluyor maalesef buna mucize bir çözüm yok henüz
Bende öyle düşünüyorum artık çatlarsakta yapacak bir şey yok onlar sağlıklı olsunEvet onu aldik kuzum vallahi digerine veremem okadar para hersey zaten cok pahali cocuga harcarim
aynen bende o fiyata park beşik alırım dedimDun eczacim 3500 tl dedi bende yatastan bebegim yatagini alirim dedim
Benimki mi? baya erkek ya baya gösterdi benim oğluşumErkek bu bebis
Kesinlikle öyle anne yanı beşik 3500Yaa sok oldum 3500 tl hayatta vermem gider cocugumun onemli ihtiyacini alirim
Hepimizin aklına gelen ilk şey beşik olmuşaynen bende o fiyata park beşik alırım dedim
Dimi yaaHepimizin aklına gelen ilk şey beşik olmuş
Miscarriage Odds Reassurer bu olması gerekiyor:) tek tek ne kadar aslında düşük ihtimaller olduğunu gösteriyor ve çok rahatlatıyor.Hangi site o acaba
Benim Dr 70 le 90 arası olacak diyor açlık şekerin bence çok güzel yürüyerek falan gittiysen ondan biraz daha düşük çıkmıştırKızlar benim dün verdiğim tahlil sonuçlarım çıkmış
açlık kan şekerim 61 çıkmış
akşam yemeğimi normal yedim, sonra
gece 12de bir haşlanmış yumurta yemiştim, kanı da sabah 8.30da verdim
Henüz ebe ya da doktor bir şey demedi
Yüksek olması gibi düşük olması da sıkıntı oluyor mu acaba bileniniz var mı
bir de çok düşük mü gerçekten
Fetal eko yaptır dmeedi mi Dr bence yaptırın çok faydalı birşey ve en küçük kalp damarlarına dahi bakıyorlar ve doğduğunda bir sıkıntı olma ihtimalini biliyorlar hemen önlem alıyorlar umarım birşey yoktur ama bazen olabiliyor ben kızımda beynninde kistler için istemişlerdi çok şükür bir problem olmadiŞimdi hastaneden çıktım kızlar ultrasonda kalpte parlaklık var dedi doktorçok üzüldüm geçer inşallah
bende de griple birlikte çıktıKızlar benim berbat bir uçuğum vardı, evdeki aloeveramdan küçük bi parça kesip sürdüm gece uyumadan önce, iki günde söndürdü kabarcıkları. Çok iyi geldi, aklınızda olsun
1 hafta 10 gün uçuk çektikten sonra gördüm ama olsunKızlar benim berbat bir uçuğum vardı, evdeki aloeveramdan küçük bi parça kesip sürdüm gece uyumadan önce, iki günde söndürdü kabarcıkları. Çok iyi geldi, aklınızda olsun
Zaten doktoruna danışıp yazdıracak ben multivitaminimle kullanıyorum şuan ama özel durumu varsa da doktoru vermez zatenGyno ferro sanol içerisinde folik asit bulunduran bir demir hapı. Takviye olarak farklı bir folik asit de kullanıyorsanız fazlası zarar diyorlar. Bilginiz olsun.
Bende bunu kullandım birde 5 10 ml bi serum yazmıştı doktorum doğumdan sonra almıştım baştan almak da iyi ameliyat yaralarını kapatan çok güzeldi boş kutusunu umarım atmamışımdır diye arayıştayımBio oil çatlak yağı var ben onu aldım hem yapışkan bir hissi yok hemde güzel nemlendiriyor onu deneyebilirsin :) zaten çatlak olacaksa her türlü oluyor maalesef buna mucize bir çözüm yok henüz
Ben de bio oil kullanıyorum.Bio oil çatlak yağı var ben onu aldım hem yapışkan bir hissi yok hemde güzel nemlendiriyor onu deneyebilirsin :) zaten çatlak olacaksa her türlü oluyor maalesef buna mucize bir çözüm yok henüz