2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Yaa akinti benim her gun var akintim hic bitmiyor kokulu degil asla ben her gun kiloduma nioil yag var onu suruyorum burdaki kizlar demistu

Hangi site o acaba

Bio oil çatlak yağı var ben onu aldım hem yapışkan bir hissi yok hemde güzel nemlendiriyor onu deneyebilirsin :) zaten çatlak olacaksa her türlü oluyor maalesef buna mucize bir çözüm yok henüz
Evet onu aldik kuzum vallahi digerine veremem okadar para hersey zaten cok pahali cocuga harcarim

Benim Dr 70 le 90 arası olacak diyor açlık şekerin bence çok güzel yürüyerek falan gittiysen ondan biraz daha düşük çıkmıştır

Şimdi hastaneden çıktım kızlar ultrasonda kalpte parlaklık var dedi doktor çok üzüldüm geçer inşallah
Fetal eko yaptır dmeedi mi Dr bence yaptırın çok faydalı birşey ve en küçük kalp damarlarına dahi bakıyorlar ve doğduğunda bir sıkıntı olma ihtimalini biliyorlar hemen önlem alıyorlar umarım birşey yoktur ama bazen olabiliyor ben kızımda beynninde kistler için istemişlerdi çok şükür bir problem olmadi

Kızlar benim berbat bir uçuğum vardı, evdeki aloeveramdan küçük bi parça kesip sürdüm gece uyumadan önce, iki günde söndürdü kabarcıkları. Çok iyi geldi, aklınızda olsun
bende de griple birlikte çıktı sarımsak sürüyorum sürekli, en azından acısı dindiriyor. aleovera da deneyeyim teşekkürler fikir için.

Bio oil çatlak yağı var ben onu aldım hem yapışkan bir hissi yok hemde güzel nemlendiriyor onu deneyebilirsin :) zaten çatlak olacaksa her türlü oluyor maalesef buna mucize bir çözüm yok henüz
Bende bunu kullandım birde 5 10 ml bi serum yazmıştı doktorum doğumdan sonra almıştım baştan almak da iyi ameliyat yaralarını kapatan çok güzeldi boş kutusunu umarım atmamışımdır diye arayıştayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…