- 25 Temmuz 2013
- 12.807
- 52.398
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.501
Kim bilir, belkiBiz de sonra almayız belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim bilir, belkiBiz de sonra almayız belki
Ayy çook sağol canım aynen sonunda artık kesinleştiCoook sevindim sukur
Canısı ben de 3 kilo aldım ama progestan hem fitil hem iğne kullandım o kadar onlar yaptı başta kiloyu bıraktıktan sonra daha az aldımBenden başka 4 kilo alan yok mu ya
Bence sıkıntı olmaz canım. o ağrı dayanılmaz çünkü bence kullanabilirsin. umarım geçer hemenKizlar yine migrenim tuttu bugun 4 parol ictim etki etmedi. Vicks ile basima masaj yapsam olur mu. Yengem hamileyken sürekli vicks yerdi bir zararı olmadi
Bişi olmaz canım benim inşallah geçer migren bende de var seni çok iyi anlıyorum karanlık odaya geçip uyumaya çalış dicem amaKizlar yine migrenim tuttu bugun 4 parol ictim etki etmedi. Vicks ile basima masaj yapsam olur mu. Yengem hamileyken sürekli vicks yerdi bir zararı olmadi
Normal ince yenidoğan takımları almıştım çünkü bebeği kalın giydirmek yerine ev ısısı yüksek tutulmalıKızlar tekrardan selamlar Ekim ayında doğacak olan yavrularımız için nasıl kıyafetler almalıyız fikriniz var mı ?
Parol uyku masaj buz alnimi sıkma asla ise yaramıyor. Sabahtan 2 parol daha ictimBişi
Bişi olmaz canım benim inşallah geçer migren bende de var seni çok iyi anlıyorum karanlık odaya geçip uyumaya çalış dicem ama
Ben 3 kilo 15. Haftadayım ama hiç hareketim yok maalesef yatmak zorundayım yürüyüş ev işi her şey yasak, yoksa ben bu kiloyu almazdım diye düşünüyorumBenden başka 4 kilo alan yok mu ya
Fitil kilo yapıyor mu bende kullanıyorumCanısı ben de 3 kilo aldım ama progestan hem fitil hem iğne kullandım o kadar onlar yaptı başta kiloyu bıraktıktan sonra daha az aldım
Süreciniz nasıl devam ediyor bilgi verebilir misiniz?aklımda olan birkaç doktordan birisi kendisi ama pozitif yorum olduğu kadar negatif şeylerde okudum…Ben de tobb ile anlaştım. 55 bin tl, herşey var içinde, doktorumda Ümit Korucuoğlu. Memnunum gayet şimdilik..
Merhabalar Ümit Bey aklımda olan doktordan biri süreciniz nasıl geçiyor bilgi verebilir misiniz?Merhaba.. bugün özelden doktor görüşmem vardı.. karşılıklı çok memnun kaldık, ve inşallah herşey güzel giderse onunla doğum planlayacağız. Hastaneyide çok beğendim. Doğum paketi anlaşmamızı yapıp geldik bakalım. Muayene ücreti gittiğim doktorun 2800 müş. Paket daha avantajlı geldi bize eşimle.. 55.000 tl ye herşey dahil paket yaptık. Hastane Ankara Tobb etü, doktor doç. Dr Ümit Korucuoğlu. Bütün endişelerimi kucaklayan naif, ilgili bir doktor, zaten epeydir takip ediyordum kendisini. Enerjimiz de tuttu açıkcası.. iş gereği Balıkesirdeyim ben ama eşim ankarada burdada evimiz var. Onun için Balıkesiri hiç düşünmedim bile doğum için. İki hafta sonra kontrole çağırdı.. tavsiyeleri ile motive etti.. bebeğimin kalp atışlarını dinletti.. bu arada dün devlet hastanesinde 6+2 demişti ultrasona göre, ama bugün 7+2 dedi. Gayet güzel, herşey yolunda dedi. Yeni fotomuzu verdi
Yaaa ayy ne zamana kadar yatacaksınızŞimdi hepinizin kilo derdini bitiriyorum kızlar, hazır olun 18+6'dan bildiriyorum. Kanama alanı yüzünden biir güzel yiyip yattım yiyip yattım veee 7 kilo aldım. Son bir aydır almıyorum ama, mutluyum
Ben de hala kullanıyorum fitil. Akşamları 2 tane. 13 Mayısta 17. Hafta randevum var belki bıraktırır. Bir de ben yumurta toplama sürecinde başladım vitamine hiç bıraktırmadı. Çok uzun zamandır vitamin de alıyorum. Bu 2 hafta kilo almazsam çok iyi gidiyor olcam sanırımCanısı ben de 3 kilo aldım ama progestan hem fitil hem iğne kullandım o kadar onlar yaptı başta kiloyu bıraktıktan sonra daha az aldım
Bana da spor yasak sadece. Ki normalde yapıyorum. Muhtemelen o da etki etti haklısınBen 3 kilo 15. Haftadayım ama hiç hareketim yok maalesef yatmak zorundayım yürüyüş ev işi her şey yasak, yoksa ben bu kiloyu almazdım diye düşünüyorum
İlk kanama alanını atlattıktan sonra yarım saat yürüyüş yapmaya ve ufak işlerimi yapmaya başladım ama maalesef sonra daha büyük bir alan olarak tekrarladı ve plasentanın hemen altındaydı. Geçen haftaki kontrolde doktor minicik bir kanama alanının hâla var olduğunu ve dinlenmeye devam etmem gerektiğini söyledi. Pazartesi kontrole gideceğim bakalım ☺ Umarım geçer ve bir daha tekrarlamaz. Gebelikten önce de biraz kilo alsan iyi olur derlerdi ama alamıyordum. Şimdi hepsini tamamlamış hatta aşmış oldumYaaa ayy ne zamana kadar yatacaksınız
Evet kuzum yaa çok şükür iyi haberler aldık böyle güzel haberlerle de bu süreci tamamlariz inşallahYaaaa coook sevindim hersey benimki gibi surecimiz korkularimiz ayni oldu coook sevindim