- 5 Şubat 2024
- 68
- 114
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.481
Kızlar çok şükür fetal dna test sonucum düşük risk çıktı. İçim rahatladı sonunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 15+2 deyim canım maşallah bize sen kaçıncı haftadasınMasallah ikimizinde ayni hemen hemen kacinci haftandasin sen? Evet sendin
Ya evet kuzum bende galiba ayni adamı takip ediyorum keşke ayni şehirde olsaydık diyorum direk ona giderdim yani bende anlamadım başından savmak için mi dedi bilemedim artık bacak arası dolu bile değildi neye göre çıkıntı var dedi anlamadım bide video da çektirmedi karar alınmış yasakmış felan yani bugün verdiğim para çöp oldu diyebilirim bidaha da gitmem o hastaneye17de erkek bariz belli olur ya, ben bir doktoru takip ediyorum reels atıyor Cinsiyet için 11 12 bile inanılmaz belli erkek bebekte
Ben de öyleyim çok su içiyorum ve çok idrara çıkıyorumKızlarrr nasılsınız umarım herkesin çok güzel geçiyordur bugünü? Size bişey soracağım benim çok idrara çıkma isteğim geliyor gece gündüz farketmiyor. Benim gibi olan var mı?
Geçen hafif enfeksiyon var diye monurol verdi doktor valla 4 buçuk saat zor dayandım çıkmamak için tuvaleteBen de öyleyim çok su içiyorum ve çok idrara çıkıyorum
Bende 17+ 4 deyim canimBen 15+2 deyim canım maşallah bize sen kaçıncı haftadasın
Ay çok zor vallahi sürekli sürekliGeçen hafif enfeksiyon var diye monurol verdi doktor valla 4 buçuk saat zor dayandım çıkmamak için tuvalete
Yaaa canimmm sana atmadilar mi bana attilar iyi insallah yavrumuz iyi inaniyorumKizlar fetal dna sonucum çıkmış ama doktorum soylicekmis ulaşamadık heycandan elim ayağım buz kesti kalbim çarpıyor
Yok kusum temmuzda alacagim insallahKızlar ihtiyaç listesi yapan var miii ???
Yaaaa coook sevindim hersey benimki gibi surecimiz korkularimiz ayni oldu coook sevindimŞimdi doktorum aradı Sonucum temiz çıktı normal dedi, dua eden ve burdan bana destek olan hepinize çok teşekkür ederim
Coook sevindim sukurMerhaba kızlar bize de bir erkek yazabilirsiniz net bir şekilde erkek dedi doktor kediannesibiri Eki Görüntüle 3422746
15.haftadayım 3 kilo aldım. Sürekli Tatlı ve hamur işi istiyor canım ama.Benden başka 4 kilo alan yok mu ya
Ben varım.Benden başka 4 kilo alan yok mu ya
2 hafta var aramızda sağlıkla geçsin inşallah canımBende 17+ 4 deyim canim
4 kilo aldım bende ağzım boş durmuyoBenden başka 4 kilo alan yok mu ya
Çok da yemiyorum ama normalde aralıklı oruç besleniyordum. Onu bozunca aldım ben de ister istemez ikizlerde bu haftada bu kilo normalmiş gerçi ama çok yine de15.haftadayım 3 kilo aldım. Sürekli Tatlı ve hamur işi istiyor canım ama.
Biz de sonra almayız belkiBen varım.