2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kasılmayı bilmiyorum ama benim de 14. Haftada sağ tarafta toplanmıştı. Özellikle uzanış pozisyonunsa sap taraf tepe gibi belli oluyordu. 16. Haftadayım şimdi biraz daha büyüdü yukarı doğru. Ayakta pek belli olmuyor ama uzanış pozisyonunda kubbe gibi çıkıyor.
Cinsiyet belli oldu mu sizin

bnde oyleyim canim herseyi istiyor 60 kilo ustune cikmak istemiyorum normal dogumda fazla kilo dogumu cok zorlastiriyor ilk dogumda mahvoldum
Hayatımda hiç bu kadar boğazıma sahip çıkmakta zorlanmamıştım ya. Kısmaya çalışmam lazım o zaman daha 16.haftadayım.

kızlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız acaba bnm 18oldu 1 bucuk kilo aldim yediklerinize dikkat ediyor musunuz
ben 15+3 deyım bu zamana kadar 1,6 felan aldım. Asırıya kacmamaya calısıyorum karbonhıdratta ama hamılelık oncesınde hıc sevmeyen ben delı gıbı ekmek yıyesım gelıyor tutamıyorum. Bır de tatlı seker cıkolaa hıc ıstemıyor canım onunla dengelıyorum galıba

valla kizlar normal doğum yapacaklara tavsiyem dikkatli beslenin az kilo almaya calışın 16 saat dogum sancisi cektim zayif arkadaslarim var 2 saat 3 saat sanciyla dogurmuslardı kilo cok onemli bende hamilelik dusunuyorum diye 51 kiloya indim 25 kilo verdim cok direndim suan bnde cok zorlaniyorum ama zorlayacam kendimi almamak icin

Kızlar 15+6 yım ve deli gibi mide bulantım var 14 den beri sürekli mide bulantısı yaşıyorum istifram yok fakat midem çok bulanıyor bu gün özellikle aşırı midem bulanıyor ilk trimester de çok az ara ara bulantım olurdu benim gibi olan var mı

Canım seni çok iyi anlıyorum 4 yaşında bir kızım var günde en az 100 kere eğilip kalkmak zorundayım. Ama bende de bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı artık dayanılır durumda değil. Gün içinde o kadar çok yoruluyorum ki bir de karın ağrısı ekleniyor üzerine bazen ağrıdan gözümden yaş geliyor. Eşim bankacı ve çok yoğun çalışıyor. Annemle aynı şehirdeyiz ama ananeme bakıyor. Yani işin özü çevrem kalabalık ama yalnızım 🥺 kendimi çok kötü hissediyorum bazen 😢
Hepimi oyleyiz canim usulme hic insallah Allah bize saglik verirde elden dusmeyiz isimizi yapariz hep oyle dua ediyorum 🥺🥺

Bende 18 oldum 2 kilo aldım doktor dikkat et dedi çok abartma dedi ama iştahım açıldı cidden ilk 3 ay çok bulantı kusma oldu bende de çok yiyemedim zaten ama son dönemler yemek istiyorum . Fakat tatlı şeyler hiç yemiyorum canım istemiyor onları meyve çok fazla yiyorum ve yemek 🫢🥹

Listenin başındaki hanımlar neden cinsiyet güncellemesi yapmıyor??? Liste sonundakileri eklemeye başladık hanımlar. Nazar olmaz korkmayın burdaki herkes aynı yolun yolcusu 🥳 hadi hadi bekliyoruz
28 Ocak sat 5+1 kese 6+2 kalp atışı fetal DNA erkek cıktı bebişimiz ❤️

Ay kızlar bende bugün doktora gittim farklı bir doktor özele gittim baya ugrasti cinsiyet görmek için erkek dedi ama ben bacak arasında çıkıntılı göremedim ya 😕 yanılma payı olabilir mi yani 17 haftalık ken net şekilde görünmesi gerekmez mi çıkıntınin 12.haftada farklı bir doktor kız demişti cinsiyete kafam çok karıştı valla salı günü devlet e gideceğim bakalım o ne dicek,

Ay kızlar bende bugün doktora gittim farklı bir doktor özele gittim baya ugrasti cinsiyet görmek için erkek dedi ama ben bacak arasında çıkıntılı göremedim ya 😕 yanılma payı olabilir mi yani 17 haftalık ken net şekilde görünmesi gerekmez mi çıkıntınin 12.haftada farklı bir doktor kız demişti cinsiyete kafam çok karıştı valla salı günü devlet e gideceğim bakalım o ne dicek,
17de erkek bariz belli olur ya, ben bir doktoru takip ediyorum reels atıyor Cinsiyet için 11 12 bile inanılmaz belli erkek bebekte

X