2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Hanımlar bebeği hissetmeye ne zaman kaçıncı haftada başladınız ben hala ayırt edemiyorum ilk gebeliğim.
Göbeğin tam 3-4 parmak altında önce seğirme gibi oluyor😇 17+4 usg de 18+2 gibi çıktı bugün bebiş hareket ettikçe aynı yerde bende hissettim 😇 doktor artık hareket takibi bile yapabilirsin dedi ama 3. Gebelik ve 3 kilo aldım karın bölgem çok yağsızmış😂😂

demir ilacı olarak Feramat kullanan var mı? dr yeni verdi, 3. gün bugün. akşam yemekten 1 saat önce aldım şu an çok çok kötüyüm. mide ağrısı (hatta sırtıma bile vuruyor), bulantı vs yaşayan oldu mu? tansiyon fırladı sandım, ölçtüm normal.

demir ilacı olarak Feramat kullanan var mı? dr yeni verdi, 3. gün bugün. akşam yemekten 1 saat önce aldım şu an çok çok kötüyüm. mide ağrısı (hatta sırtıma bile vuruyor), bulantı vs yaşayan oldu mu? tansiyon fırladı sandım, ölçtüm normal.
Bana da dokundu canım solgar gentle iron kullanıyorum kabızlık da yapmıyor asla doktoruna söyle değiştirsin

Demir haplarını asla kullanamıyorum ya bana da dokunuyor.. sidefer toz kullanmıştım hiç rahatsız etmedi

Ayy bela bela ben bide normalde aldığım her ilacın prospektüsünü okurum. Bunda okumadım. Birde üstelik demir ilacı kullanıldığında süt ve süt ürünleri aynı anda alınmaması gerektiği konusunda tek fikre sahip değildim. Sonra gaz kabızlık hepsi kombo. O günden beri içmiyorum hiç bir türevinin de peşinde kosmuyorum 😅

Günaydın kızlar, idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı crp 27.1’miş. Doktorum dün aksef antibiyotik ve parola başladı. Bol da su içiyorum. Enfeksiyondan dolayı benim gibi şiddetli ateş, titreme, kusma, kas ağrısı, baş ağrısı ve ishal yaşayan var mı? Uyuyamıyorum, bişey yiyemiyorum. Siz antibiyotiğe başladıktan kaç gün sonra iyileştiniz, süreciniz nasıl ilerledi? Eşim polis izin almasının mümkünatı yok, ailelerimiz çok uzakta bana bakacak kimse yok. Psikolojim çok bozuldu, gerçekten iyi değilim 😞
Cooook gecmis olsun cok uzuldum benimde zor bir aydi yeni her anlamda toparlaniyorum halen evdem cikamiyorum zor geciyor grubun hamileligi yasadiklarini yasadim insallah tez zamanda duzelir canimm

X