-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.421
Valla bende de hiç yok ya da anlamıyorumHanımlar bebeği hissetmeye ne zaman kaçıncı haftada başladınız ben hala ayırt edemiyorum ilk gebeliğim.
Göbeğin tam 3-4 parmak altında önce seğirme gibi oluyorHanımlar bebeği hissetmeye ne zaman kaçıncı haftada başladınız ben hala ayırt edemiyorum ilk gebeliğim.
Benimde erkek kardeşim var aramız 8 yaş, dünyanın en güzel şeyi erkek kardeş bence dünyalara değişmemkiz kardeşim yok diye hiç üzülmedim, abla ya da kız kardeşle büyüyen erkek çocuklar tam centilmen oluyor
Evet ona gideceğim :) Salı günü. Siz başladınız mımerhaba evet tugberk güçlü ona mı gidiyosunuz :)
Hadi ya hayırlı olsun canım benimki de erkekErkekmiş canım :)
Benim doktorum :)Kiper hocaya gidiyordum:)
Evet benim doktorum da bugün öyle dedi 20-21 de hissedilirmiş ilk gebelikteBence ondandır ya doktor bana özellikle diyor karın kasları ilk hamilelik gibi değil daha gevşekilk hamilelikte net anlama aşaması bence 19-20 gibi oluyor
Hala göstermedi çünkü merakla bekliyorumListenin başındaki hanımlar neden cinsiyet güncellemesi yapmıyor??? Liste sonundakileri eklemeye başladık hanımlar. Nazar olmaz korkmayın burdaki herkes aynı yolun yolcusuhadi hadi bekliyoruz
Bana da dokundu canım solgar gentle iron kullanıyorum kabızlık da yapmıyor asla doktoruna söyle değiştirsindemir ilacı olarak Feramat kullanan var mı? dr yeni verdi, 3. gün bugün. akşam yemekten 1 saat önce aldım şu an çok çok kötüyüm. mide ağrısı (hatta sırtıma bile vuruyor), bulantı vs yaşayan oldu mu? tansiyon fırladı sandım, ölçtüm normal.
Demir haplarını asla kullanamıyorum ya bana da dokunuyor.. sidefer toz kullanmıştım hiç rahatsız etmedidemir ilacı olarak Feramat kullanan var mı? dr yeni verdi, 3. gün bugün. akşam yemekten 1 saat önce aldım şu an çok çok kötüyüm. mide ağrısı (hatta sırtıma bile vuruyor), bulantı vs yaşayan oldu mu? tansiyon fırladı sandım, ölçtüm normal.
Osende kullandınız mı hiç? Aç tok fark etmeden içiyorum ben 1,5 aydır filan, hiçbir yan etki yaşamadım. Demirim de epey yükselmişDemir haplarını asla kullanamıyorum ya bana da dokunuyor.. sidefer toz kullanmıştım hiç rahatsız etmedi
Evet sideferi bende kullanıyorum. Çok rahat ciddenDemir haplarını asla kullanamıyorum ya bana da dokunuyor.. sidefer toz kullanmıştım hiç rahatsız etmedi
Bana da öyle dedi.Valla bende de hiç yok ya da anlamıyorumdoktora sorduğumda erken dedi zaten 20 den sonra hissedersin ilk gebelikte dedi
Ne şanslısınızGöbeğin tam 3-4 parmak altında önce seğirme gibi oluyor17+4 usg de 18+2 gibi çıktı bugün bebiş hareket ettikçe aynı yerde bende hissettim doktor artık hareket takibi bile yapabilirsin dedi ama 3. Gebelik ve 3 kilo aldım karın bölgem çok yağsızmış
Ayy bela bela ben bide normalde aldığım her ilacın prospektüsünü okurum. Bunda okumadım. Birde üstelik demir ilacı kullanıldığında süt ve süt ürünleri aynı anda alınmaması gerektiği konusunda tek fikre sahip değildim. Sonra gaz kabızlık hepsi kombo. O günden beri içmiyorum hiç bir türevinin de peşinde kosmuyorumdemir ilacı olarak Feramat kullanan var mı? dr yeni verdi, 3. gün bugün. akşam yemekten 1 saat önce aldım şu an çok çok kötüyüm. mide ağrısı (hatta sırtıma bile vuruyor), bulantı vs yaşayan oldu mu? tansiyon fırladı sandım, ölçtüm normal.
Canim yatirmadi evden devam edelim dedi bol bol su ic dedi istirahat dedi sukurler olsun iyiyim sen nasilsinSen hastaneye yatacaktin kuzum ne oldu
Sürpriz yapacak zamanını bekliyo annesiHala göstermedi çünkü merakla bekliyorum
Evet abartmislar yaa gercekten yaz merakla beklitorum canimmİyi olduğuna sevindim canım benimaradım şimdi hala cikmamis 2 hafta oldu ya bu kadar olmaz iyice sinirlerim gerildi artık
Cooook gecmis olsun cok uzuldum benimde zor bir aydi yeni her anlamda toparlaniyorum halen evdem cikamiyorum zor geciyor grubun hamileligi yasadiklarini yasadim insallah tez zamanda duzelir canimmGünaydın kızlar, idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı crp 27.1’miş. Doktorum dün aksef antibiyotik ve parola başladı. Bol da su içiyorum. Enfeksiyondan dolayı benim gibi şiddetli ateş, titreme, kusma, kas ağrısı, baş ağrısı ve ishal yaşayan var mı? Uyuyamıyorum, bişey yiyemiyorum. Siz antibiyotiğe başladıktan kaç gün sonra iyileştiniz, süreciniz nasıl ilerledi? Eşim polis izin almasının mümkünatı yok, ailelerimiz çok uzakta bana bakacak kimse yok. Psikolojim çok bozuldu, gerçekten iyi değilim