2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bebeğimin hareketlerinden uyuyamıyorum resmen 🥲 Bayağı içimde bi şey hareket ediyor çok acayip 😄 Sanırım az önce elim karnımdayken de sanki nabız atışı gibi pıtpıt hissettim elimle ama tam da emin olamadım
Ay ben baya baya hissediyorum dönüşünü falan 18. Hafta dayım ama ikinci gebeliğim ondan net anlıyorum 😄 maşallah oğlum hiç durmuyor

Listenin başındaki hanımlar neden cinsiyet güncellemesi yapmıyor??? Liste sonundakileri eklemeye başladık hanımlar. Nazar olmaz korkmayın burdaki herkes aynı yolun yolcusu 🥳 hadi hadi bekliyoruz
Cinsiyet neden nazar olsun kız 😀 alemsin 😍 ya kızdır ya erkek ikisi de birbirinden kıymetli 😊

Kızlar Merhaba,
Süt sağma makinesi olarak daha önce ne kullandınız ? ne almayı düşünüyorsunuz ? önerilerinize açığım
Bende kiwi ve lansinoh kullandım ikiside iyiydi bence ya ben bide tek bebek olmasına rağmen lansinoh un iki başlıklı olanını almıştım iki göğsümude aynı anda sagiyordum zamandan tasarruf ediyordum 😇

%100 köpürür diye düşünüyor insan şaşırdım 😅 sonuç doğru mu çıktı sende peki
Kızlar ben de denedim ama bu ara hamileyim diye çok su içiyorum. Sık sık da tuvalete gidiyorum. O yüzden idrarın rengi baya açık şeffafa yakın. Çok detay verdim ama 🙈🙈 ve benim de köpürmedi. Acaba diyorum beklemiş idrar az su içmiş idrarda köpürüyor da böyle daha gün içinde çok su içip çok tuvalete gittiğin bir idrarda köpürmüyor mu😅😅😅

Kızlar ben de denedim ama bu ara hamileyim diye çok su içiyorum. Sık sık da tuvalete gidiyorum. O yüzden idrarın rengi baya açık şeffafa yakın. Çok detay verdim ama 🙈🙈 ve benim de köpürmedi. Acaba diyorum beklemiş idrar az su içmiş idrarda köpürüyor da böyle daha gün içinde çok su içip çok tuvalete gittiğin bir idrarda köpürmüyor mu😅😅😅
İdrarın ph 7 altında olursa asidik olduğundan köpürtür 7 üstünde bazik durumdaysa köpürmez bu kadar basit çokta bel bağlamayın 😅😂

Yani bencede bunlara bağlıdır hiç bişey yüzde yüz net olamaz zaten 😅

X