- 6 Mart 2019
- 752
- 1.100
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.401
Ay ben baya baya hissediyorum dönüşünü falan 18. Hafta dayım ama ikinci gebeliğim ondan net anlıyorumBebeğimin hareketlerinden uyuyamıyorum resmenBayağı içimde bi şey hareket ediyor çok acayip Sanırım az önce elim karnımdayken de sanki nabız atışı gibi pıtpıt hissettim elimle ama tam da emin olamadım
Cinsiyet neden nazar olsun kızListenin başındaki hanımlar neden cinsiyet güncellemesi yapmıyor??? Liste sonundakileri eklemeye başladık hanımlar. Nazar olmaz korkmayın burdaki herkes aynı yolun yolcusuhadi hadi bekliyoruz
Ya düşünüyorum ben de onu ama emin olamadım kendi kendine nasıl sağım yapacak ki ?Mochi manuelden memnunlar genelde ben onu almayı düşünüyorum @hande9187
evet canım yazmışlardı okudum ama yapmadım çünkü karbonat yapısı gereği su döksen köpürüyor idrar zaten asidik köpürmese şaşarımBir kapta karbonatın üzerine idrarını ilave ediyorsun, köpürmediyse kız köpürürse erkekmiş
Benim köpürmedi ya ben de köpürür sanıyordumevet canım yazmışlardı okudum ama yapmadım çünkü karbonat yapısı gereği su döksen köpürüyor idrar zaten asidik köpürmese şaşarım
Vakumlayınca geldiğini söylüyolarYa düşünüyorum ben de onu ama emin olamadım kendi kendine nasıl sağım yapacak ki ?
Zira sağım yaparken elimle de destek alıyorum
Bende kiwi ve lansinoh kullandım ikiside iyiydi bence ya ben bide tek bebek olmasına rağmen lansinoh un iki başlıklı olanını almıştım iki göğsümude aynı anda sagiyordum zamandan tasarruf ediyordumKızlar Merhaba,
Süt sağma makinesi olarak daha önce ne kullandınız ? ne almayı düşünüyorsunuz ? önerilerinize açığım
%100 köpürür diye düşünüyor insan şaşırdımBenim köpürmedi ya ben de köpürür sanıyordum
Evet benimde manuel pompaydı kendi akıyor süt zaten arada silikon kısmını sıkıyorsun akıyor bence yeterli makineye para vermeye gerek yok uzun süre süt sağılmıyor zatenVakumlayınca geldiğini söylüyolar
Ben sanırım lansinoh elektrikli alacağım ama tam da karar vermedim en memnun kalınan bu gibi şu anKızlar Merhaba,
Süt sağma makinesi olarak daha önce ne kullandınız ? ne almayı düşünüyorsunuz ? önerilerinize açığım
Henüz belli değil cinsiyet haftaya randevu var bakalım 16 haftalık olacak inşallah gösterir%100 köpürür diye düşünüyor insan şaşırdımsonuç doğru mu çıktı sende peki
Ben tam göbek deliğimin altında orta kısımda hissediyorum. Böyle seğirme gibi hissediyorumKızlar bebek hareketlerini hissedenler hep aynı yerde mi hissediyorsunuz , bende hissediyorum ama hep aynı bölgede gibi bide hafif aşağıda öyle göbeğime falan yakın değil
Kızlar ben de denedim ama bu ara hamileyim diye çok su içiyorum. Sık sık da tuvalete gidiyorum. O yüzden idrarın rengi baya açık şeffafa yakın. Çok detay verdim ama%100 köpürür diye düşünüyor insan şaşırdımsonuç doğru mu çıktı sende peki
İdrarın ph 7 altında olursa asidik olduğundan köpürtür 7 üstünde bazik durumdaysa köpürmez bu kadar basit çokta bel bağlamayınKızlar ben de denedim ama bu ara hamileyim diye çok su içiyorum. Sık sık da tuvalete gidiyorum. O yüzden idrarın rengi baya açık şeffafa yakın. Çok detay verdim amave benim de köpürmedi. Acaba diyorum beklemiş idrar az su içmiş idrarda köpürüyor da böyle daha gün içinde çok su içip çok tuvalete gittiğin bir idrarda köpürmüyor mu
Hayır şerife dikayak hanıma direk gidebilirsinizBen tüp bebek için gitsem ön görüşmeye egepol hastanesine mi gidicem
Yani bencede bunlara bağlıdır hiç bişey yüzde yüz net olamaz zatenKızlar ben de denedim ama bu ara hamileyim diye çok su içiyorum. Sık sık da tuvalete gidiyorum. O yüzden idrarın rengi baya açık şeffafa yakın. Çok detay verdim amave benim de köpürmedi. Acaba diyorum beklemiş idrar az su içmiş idrarda köpürüyor da böyle daha gün içinde çok su içip çok tuvalete gittiğin bir idrarda köpürmüyor mu
Tahrik ediyorum yazsınlar diye.Cinsiyet neden nazar olsun kızalemsin ya kızdır ya erkek ikisi de birbirinden kıymetli