- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 32
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.381
Geçmiş olsun Allah şifa versinHer yanım ağrıyor bütün gece ateslendim iltihap yüksek kanda lökosit de yükselmiş idrarda yanma yapıyor bide nezle bütün vücudum ağrıyor sıtma olmaktan kasıklarım ağrıyor agumentin verdiler hala iyilesemedim
Bir kapta karbonatın üzerine idrarını ilave ediyorsun, köpürmediyse kız köpürürse erkekmiş2 3 sayfa öncesine gidip okuyabildim ama anlamadım ilk baş çin takvimi sandım ama köpürme diyince sormak istedim konu nedir ?
merhaba evet tugberk güçlü ona mı gidiyosunuz :)Merhaba Tuğberk Güçlü mü bahsettiğiniz doktor?
Seyirme gibi oluyor evet tam böyle yumruk tekme gibi değilBen de hissediyorum ama tekme gibi degil kasilma gibi seyirme gibi dönme hareketi gibi vs. Seninle haftamız aynı ama son 3 gündür çok net hissedemiyorum panik olmaya başladım
Evet canım ben de hep solda hissediyorum aynı yerlerde, pozisyonuna göre değişiyor sanırım nerde hissettiğimiz. Ben göbek deliğimin 4 parmak aşağısında hissediyorumKızlar bebek hareketlerini hissedenler hep aynı yerde mi hissediyorsunuz , bende hissediyorum ama hep aynı bölgede gibi bide hafif aşağıda öyle göbeğime falan yakın değil
Az bir miktarda çıkıyor öyle olunca ama oda bir anlam ifade etmiyor. Bol bol su içicez artık katlanıcaz napalımBen de ben de. Neredeyse her 15 dakikada bir tuvalete gidiyorum. Dün dedim acaba enfeksiyon mu var? Enfeksiyon olsa yanma, ağrı falan olurdu o da yok.
Öyle.Az bir miktarda çıkıyor öyle olunca ama oda bir anlam ifade etmiyor. Bol bol su içicez artık katlanıcaz napalım
Erkekmiş canım :)Bence kız canım hem boyut olarak küçük 18 hafta 25 cm civarı oluyor erkek bebekler hem de bu kadar zaman belli ederdi benim erkek olacak 12. Haftada nettikızlar nazlı oluyor
Ben de onları araştırıyordum canım. Philips Avent alacaktım, hem biberonlarıyla uyumlu diye ama insanlar kabloya takılı beklemenin çok pratik olmadığını söylemiş. Şu giyilebilir pompalar Tr'ye gelmiş, kullananlar var mı acaba nasıldır hiç bilmiyorumKızlar Merhaba,
Süt sağma makinesi olarak daha önce ne kullandınız ? ne almayı düşünüyorsunuz ? önerilerinize açığım
Ben ilk doğumda kiwi marka kullandım ama pek iyi degildi mamajio kullandı görümcem daha memnundu bunda ihtiyaç duyarsam görümcemden isteyeceğim.Kızlar Merhaba,
Süt sağma makinesi olarak daha önce ne kullandınız ? ne almayı düşünüyorsunuz ? önerilerinize açığım
Siz listede var mısınız adınızı bulamadım