2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Rabbim yardımcımız olsun canım benim gerçekten ama pozitif düşünelim pozitif durumlar karşılasın bizleri inşallah. Sağlıkla al ikizlerini kucağına inşallah serklajında erken zamanda yapılmasının bir sürü olumsuz etkisinden bahsetti doktorum bana enfeksiyon riski oluşturuyor keseyi patlatma olasılığımız var erimeyen bir dikiş olduğu için vücudtan alınırken ete yapışmış olabilme ihtimali oluşabilir dedi

Canım hayirli olsun oğlun sağlıkla gelsin gerçekten erkek senesi sanırım

Kuzum acaba bir diyetisyen ile mi beslenme programı düzenlesen bu şekilde çok zor senin için bebek için daha 5 Ay var
Canimm bilmiyorum kafayi yiyecegim dunden beri ishalim yarinda devam ederse yine doktora gidecegim haslama patatee muz su baska bisey yemiyorum suanda ishal kesilsin diye sebebinide bulamiyorlar suanda sadece sut urunlerin hepsi yasaklandi et urunlerinde

Canim grubun geneli hamilelik seruveni zor 9 aya sagligimizla gelelim insallah bebeklerimizi alalim herkesin derdi var

Merhaba kizlar, bugün kontrol günümdü. 14+0ız. Bebis gayet saglikliymis her sey yolunda onun açısından ama benim tiroid hormonlarım kotu durumda. Bir suredir yakin takip ediliyordu ama artık son değerlerin kötü gelmesiyle endokrine gitmem gerektigini soyledi doktorum. Umarim hasarsiz sekilde bir tedavi planı olustururuz. Bebisin fotosunu da ekleyeyim. :) fetal dna yaptırmıştım 10. haftada cinsiyeti belli aslında ama sadece ablam biliyor ve bize bir sürpriz hazirlayacakmis o yuzden doktora gördüyse cinsiyeti soylememesini rica ettik. Gördü sanırım. :)

Eklentiler

• 1000036116.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 75
Öncelikle şifalar dilerim.Keyifli bir hamilelik süreci geçirmeniz dileğiyle.
Keseden kız gibi hissederken sanki malum bir yer gözüküyor ve erkek olduğunu düşündürdü
Her annenin hayalindeki önce sağlık sonra da hangi cinsiyet varsa nasip olsun.
Ben dayanamadim bugun doktoruma yazdım ve cinsiyetini öğrendim.Aceleciyim
Cinsiyet partisi yapacaksanız sizlere de guzel bir anı olur ,huzurlu keyifli gebelik zamanı dilerim.

Cok tesekkur ederimmm. Size de güzel bir hamilelik dilerim. :)
Malum çıkıntı cok net gibi geldi bana da ama belki kordondur diyorum kendi kendime sürprizi mahvetmek istemiyorum :))))

Canim beni ishal yapiyor bugun saysiini unuttum 10 u gecti halsizlestirdu bir yandan suyu eksiltmiyorum mecbur sut urunleri yasaklandi et urunleride ne yiyecegim bilmiyorum
Canım dua et edicem ya inşallah geçer bu durum canım. Ne yiyeceğini bilemiyorsan bir diyet programı falan mı verse doktorlar acaba ?

Allah razi olsun canim sende bende hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi insallah benim doktorumda dedi ikizde dikis daha riskli sirt tedbir olsun diye sana dikis atarsam daha cok zarar verebilirim diye Rabbim hepimizin surecini kolaylastirsin insallah dunya dua uzerine

Canim grubun geneli hamilelik seruveni zor 9 aya sagligimizla gelelim insallah bebeklerimizi alalim herkesin derdi var
Bence tek bizim grubun deil canim su cagda hamile kalip sureci kolay geciren cok nadir yani insallah hepimiz saglikla sihhatle vaktinde en guzel sekilde kucagimiza alalim canim. Sanada gecmis olsun bendede bir 10 gun once enfeksiyon cikti antibiyotik kullandim yine aldilar idrari sonuca gore bakacaklar. Bilmiyorum turkiyede varmi ama burda cranberry meyve suyu var idrar yolu enfesiyonuna cok iyi ve yuksek c vitamini kaynagi bulabilirsen onu al ic yani bence turkiyede kizilcik oluyor karsiligi yinede bir bak sen.

Kızlar bugün biraz fazla yurudum sanirim gerci dinlene dinlene otura otura yurudum arabayla gezmeye gitmistik 2 saat vs. Karnimin ici acıyor sancı giriyor ara ara
Yürüdüğün için olduğunu sanmıyorum canım. Yürümekten bel ve bacak ağrısı olur olursa, karnın ağrımaz. Bence bebek büyüdüğü için oluyor o ağrılar.

Tiroitiniz kaç çıktı? Tiroiti çıkan çok kişi var ilaçla düzeliyor neyseki. Sağlıcakla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…