- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.721
Rabbim yardımcımız olsun canım benim gerçekten ama pozitif düşünelim pozitif durumlar karşılasın bizleri inşallah. Sağlıkla al ikizlerini kucağına inşallahKaygilarini o kadar iyi anliyorum ki malesef ben calismiyorum ama benimde 6 yasinda bir kizim var okula gotur getir 3. Katta oturuyorum asansor yok merdiven in cik cocugun ihtiyaclari surekli kafamin ici dolu gecen hafta ultrasyonum vardi bebeklerimin sagliginin iyi oldugunu hatta cinsiyetlerini bile ogrendim ama surekli aklimda ya rahim agzi acilirsa ya cok gec kalirsam diye bu surec kaygiyla gececek anlasilan Allahim yardimcimiz olsun.
Canimm bilmiyorum kafayi yiyecegim dunden beri ishalim yarinda devam ederse yine doktora gidecegim haslama patatee muz su baska bisey yemiyorum suanda ishal kesilsin diye sebebinide bulamiyorlar suanda sadece sut urunlerin hepsi yasaklandi et urunlerindeCanım hayirli olsun oğlun sağlıkla gelsingerçekten erkek senesi sanırım
Kuzum acaba bir diyetisyen ile mi beslenme programı düzenlesen bu şekilde çok zor senin için bebek için daha 5 Ay var
Canim grubun geneli hamilelik seruveni zor 9 aya sagligimizla gelelim insallah bebeklerimizi alalim herkesin derdi varKaygilarini o kadar iyi anliyorum ki malesef ben calismiyorum ama benimde 6 yasinda bir kizim var okula gotur getir 3. Katta oturuyorum asansor yok merdiven in cik cocugun ihtiyaclari surekli kafamin ici dolu gecen hafta ultrasyonum vardi bebeklerimin sagliginin iyi oldugunu hatta cinsiyetlerini bile ogrendim ama surekli aklimda ya rahim agzi acilirsa ya cok gec kalirsam diye bu surec kaygiyla gececek anlasilan Allahim yardimcimiz olsun.
Canim beni ishal yapiyor bugun saysiini unuttum 10 u gecti halsizlestirdu bir yandan suyu eksiltmiyorum mecbur sut urunleri yasaklandi et urunleride ne yiyecegim bilmiyorumYa çok zor bağırsak sorunu beni de kabız yapıyor. Peki ne yemen gerekiyor doktor bir diyet önerdi mi canım ?
Öncelikle şifalar dilerim.Keyifli bir hamilelik süreci geçirmeniz dileğiyle.Merhaba kizlar, bugün kontrol günümdü. 14+0ız. Bebis gayet saglikliymis her sey yolunda onun açısından ama benim tiroid hormonlarım kotu durumda. Bir suredir yakin takip ediliyordu ama artık son değerlerin kötü gelmesiyle endokrine gitmem gerektigini soyledi doktorum. Umarim hasarsiz sekilde bir tedavi planı olustururuz. Bebisin fotosunu da ekleyeyim. :) fetal dna yaptırmıştım 10. haftada cinsiyeti belli aslında ama sadece ablam biliyor ve bize bir sürpriz hazirlayacakmis o yuzden doktora gördüyse cinsiyeti soylememesini rica ettik. Gördü sanırım. :)
Cok tesekkur ederimmm. Size de güzel bir hamilelik dilerim. :)Öncelikle şifalar dilerim.Keyifli bir hamilelik süreci geçirmeniz dileğiyle.
Keseden kız gibi hissederken sanki malum bir yer gözüküyor ve erkek olduğunu düşündürdü
Her annenin hayalindeki önce sağlık sonra da hangi cinsiyet varsa nasip olsun.
Ben dayanamadim bugun doktoruma yazdım ve cinsiyetini öğrendim.Aceleciyim
Cinsiyet partisi yapacaksanız sizlere de guzel bir anı olur ,huzurlu keyifli gebelik zamanı dilerim.
Canım dua et edicem ya inşallah geçer bu durum canım. Ne yiyeceğini bilemiyorsan bir diyet programı falan mı verse doktorlar acaba ?Canim beni ishal yapiyor bugun saysiini unuttum 10 u gecti halsizlestirdu bir yandan suyu eksiltmiyorum mecbur sut urunleri yasaklandi et urunleride ne yiyecegim bilmiyorum
Bugün aynı durumdayım sanırım bebisler büyüyorBugun karnım daha sert gibi ve baskı var altta
Annem ve arkadasım da öyle söyledi ama ben panik oldumBugün aynı durumdayım sanırım bebisler büyüyor
Allah razi olsun canim sende bende hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi insallahRabbim yardımcımız olsun canım benim gerçekten ama pozitif düşünelim pozitif durumlar karşılasın bizleri inşallah. Sağlıkla al ikizlerini kucağına inşallahserklajında erken zamanda yapılmasının bir sürü olumsuz etkisinden bahsetti doktorum bana enfeksiyon riski oluşturuyor keseyi patlatma olasılığımız var erimeyen bir dikiş olduğu için vücudtan alınırken ete yapışmış olabilme ihtimali oluşabilir dedi
Bence tek bizim grubun deil canim su cagda hamile kalip sureci kolay geciren cok nadir yani insallah hepimiz saglikla sihhatle vaktinde en guzel sekilde kucagimiza alalim canim. Sanada gecmis olsun bendede bir 10 gun once enfeksiyon cikti antibiyotik kullandim yine aldilar idrari sonuca gore bakacaklar. Bilmiyorum turkiyede varmi ama burda cranberry meyve suyu var idrar yolu enfesiyonuna cok iyi ve yuksek c vitamini kaynagi bulabilirsen onu al ic yani bence turkiyede kizilcik oluyor karsiligi yinede bir bak sen.Canim grubun geneli hamilelik seruveni zor 9 aya sagligimizla gelelim insallah bebeklerimizi alalim herkesin derdi var
Yürüdüğün için olduğunu sanmıyorum canım. Yürümekten bel ve bacak ağrısı olur olursa, karnın ağrımaz. Bence bebek büyüdüğü için oluyor o ağrılar.Kızlar bugün biraz fazla yurudum sanirim gerci dinlene dinlene otura otura yurudum arabayla gezmeye gitmistik 2 saat vs. Karnimin ici acıyor sancı giriyor ara ara
Bir şey yoktur inşallahAnnem ve arkadasım da öyle söyledi ama ben panik oldum
Doktoruma yazdım idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye. Yoruldugundan olmustur dediYürüdüğün için olduğunu sanmıyorum canım. Yürümekten bel ve bacak ağrısı olur olursa, karnın ağrımaz. Bence bebek büyüdüğü için oluyor o ağrılar.
Tiroitiniz kaç çıktı? Tiroiti çıkan çok kişi var ilaçla düzeliyor neyseki. Sağlıcakla gelsinMerhaba kizlar, bugün kontrol günümdü. 14+0ız. Bebis gayet saglikliymis her sey yolunda onun açısından ama benim tiroid hormonlarım kotu durumda. Bir suredir yakin takip ediliyordu ama artık son değerlerin kötü gelmesiyle endokrine gitmem gerektigini soyledi doktorum. Umarim hasarsiz sekilde bir tedavi planı olustururuz. Bebisin fotosunu da ekleyeyim. :) fetal dna yaptırmıştım 10. haftada cinsiyeti belli aslında ama sadece ablam biliyor ve bize bir sürpriz hazirlayacakmis o yuzden doktora gördüyse cinsiyeti soylememesini rica ettik. Gördü sanırım. :)